Ganti foto sampul sampeyan
kadk
Ganti foto sampul sampeyan
UniversitasCopenhagenDenmark

Akademi utama ing Skandinavia babagan seni, arsitektur, desain lan konservasi.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

BABAGAN AWAKE DHEWE

KADK pengin diakoni sacara internasional minangka akademi Nordic sing unggul ing bidang arsitektur, desain lan konservasi.
Misi kita yaiku ngasilake lulusan lan ilmu kanggo mbentuk masa depan kita, masyarakat lan warisan budaya, wiwit saka pertandhingan unik ing antarane reseach, praktik lan riset seni. 
Iki kudu kedadeyan ing lingkungan kampus internasional kanthi bengkel, nggambar pamulangan papan lan pendidikan adhedhasar proyek.
Lulusan KADK kudu ditondoi kanthi kesadaran babagan cara pendekatan khusus Nordic kanggo bisa dikembangake lan diowahi dadi konteks anyar. Kita kepengin para siswa lulusan mlebu jagad kanthi katrampilan analitis, metodis lan seni, sing mupangat kanggo nggawe, ngowahi lan njaga budaya lan budaya sesuk.

Gambar Tampilan UNI 1
FAKULTAS SENI

KADK nyawiji telung lapangan pengetahuan: riset akademik, riset seni lan praktik profesional minangka telung cara sing beda kanggo nemokake, nemoni lan nggawe.

Telung lapangan kasebut gegayutan kanthi rapet ing babagan pendhidhikan, ngidini kita ngembangake para siswa lulusan lan ilmu, sing cocog karo kabutuhan profesi, nalika menehi riset ing kelas donya, desain seni pecah lemah lan pemahaman eksperimen anyar. Dasar pengetahuan menehi KADK posisi sing unik ing antarane institusi pendidikan lan riset ing Denmark lan ing luar negeri

Foto UNI 1
Foto UNI 2
Foto UNI 3
GALERI & ACARA
ASAL | KONTAK
Denmark
Copenhagen
Philip de Langes | Kabeh 10
+45 41 70 15 00
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan

Deleng LAGI ...

LOG-IN