Ganti foto sampul sampeyan
Kamalavision
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanPyatigorskRusia

Hai, aku Victoria Grinko,
Sajrone 9 taun kepungkur, aku adhedhasar ing Thailand lan nggambar gambar-gambar géométri suci sing dakisi karo impenku. Kesenianku nggawe impenku lan saiki aku nuduhake seni karo kowe 🙂

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Jenengku Victoria Grinko

Lukisan minangka hiburan favoritku nalika isih bocah. Aku sinau akeh, nyalin karya para seniman favoritku, nanging iki dudu kesenianku dhewe, lan aku golek gaya dhewe. Nalika semana muncul ide kerja minangka desain interior, lan pungkasane aku dadi arsitek, lali nglukis. Lan mung pirang-pirang taun kepungkur, hobi kanak-kanak tiba-tiba entuk makna anyar. Impenku sing lawas urip ing pinggir segara kayektenan - aku pindhah menyang Thailand, ing kana aku melu seneng nggawe kartun kanggo layar kubah planetarium.

Ninggalake tliti lan tanggung jawab arsitektur ing jaman biyen, lan mlebu jagad raya pirus ing samodra, aku nggambar sketsa pisanan kanggo lukisan mbesuk. Aku wis kenal karo geometri suci wiwit biyen, mula aku mutusake kanggo ngetrapake garis Kembang Kehidupan ing sheet kasebut. Tumindak biasane kanthi intuisi, aku wiwit narik perasaan lan emosi menyang struktur Kembang Kehidupan. Aku nglukis kembang, kupu, manuk, kristal, planet lan sing dakkarepake. Mangkono, aku nggawe gambar impenku, lan sawise sawetara impen kasebut kayektenan!

Aku ngira iki mung kebetulan nganti aku mutusake arep nuduhake lukisanku menyang pamirsa sing jembar. Banjur pranyata dheweke nanggapi ing atine wong liya lan nyebabake pangowahan sing padha. Mengko aku ngerti manawa Kembang Kehidupan minangka struktur universal sing adhedhasar kabeh Alam Semesta lan kabeh makhluk urip, lan nulungi bisa "nulis" ide lan impen kita dadi prekara kasunyatan supaya kedadeyan diwiwiti ing gesang.

Yen ana wong takon kepiye carane miwiti nglukis, aku biasane nyaranake miwiti karo Kembang Kehidupan, lan aku nganggep gambar kasebut minangka praktik meditatif independen sing ndadekake wong bisa harmoni karo awake dhewe lan nggawe dheweke dadi makarya bareng Semesta

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Rusia
Pyatigorsk
Inggris, русский
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN