Ganti foto sampul sampeyan
KFStewart
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanTournusFrance

Fotografi lan Seni Video. Tema pasinaon kasebut cukup eklektik. Gaya seniman kasebut, terus-terusan ana ing genre Dokumentasi lan Impresionisme.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN

2019
PHOTOGRAFI
Kunstverein Germersheim - Kaendahan Liwati . wong telu - Germersheim, Jerman November 2019
BASA (11éme Biennale d'Art Sacré Actuel) - Lumièr Lumen Lux - Lyon, France 2019 Oktober-November
Salon d'art Regain. Palais de Bondy, Lyon, France September 2019
Salon d'art Chapelle Saint-Etienne, Beaune, France September 2019
Salon d'Art Biennale, Château Chalon, France 2019 Mei / Juni
Maison Fusier - Alice ing Düsseldorf. piyambak - Ferney-Voltaire, France April - Mei 2019
Millenaire Abbaye Saint-Philibert - Lumière. Lumen. Lux . solo - Tournus, France Apri - 2019 September

BOOK
Lumirère. Lumen. Lux, Kaca 120, gambar 52, siji kaca teks sing diterjemahkan dadi papat basa (Inggris, Perancis, Jerman, Italia), France 2019

2018
PHOTOGRAFI
Église Saint-Valérien (dibangun ing 1008) - Kaendahan Liwati . solo - Tournus, France September 2018
Kabinet Françoise Floret - Metu saka Fokus . solo - Ferney-Voltaire, France Juni - Juli 2018
Biologi 8éme Biennale Rencontres Européens du Portrait, Bourbon-Lancy, France Juli-Oktober 2018
9ème Biennale Internationale d'Art Contemporain de Marcigny, Marcigny, France Juli-Agustus 2018

VIDEO
Mitte Media Festival, Galeri Fata Morgana - Découpage Animaux - Berlin, Jerman 2018

PUBLIKASI
Majalah Eelephant Koridor - Alice ing Düsseldorf - France 2018
Majalah Musée - San Francisco Top kanggo Ngisor - New York 2018
Majalah 43 - Alice ing Düsseldorf - Taiwan, 2018

PENGHARGAAN
Artiste de l'année de la ville 2018 - Tournus, France
8éme Biennale Rencontres Européens du Photographique Potret. Sebutake Khusus Sosial 2018 / Potret San Francisco, Bourbon-Lancy, France

VIDEO
Seni Video
Seni Video
BABAGING KULA

Babagan Pakaryanipun

Amarga media nggunakake Stewart, video lan fotografi, dheweke percaya yen kabeh lokasi fisik duwe tandha tandha frekuensi aneh. Iki bakal nuduhake manawa saben papan beda-beda beda saka liyane lan mula butuh mode anyar nalika nggoleki gambar. Akibate, yaiku lokasi sing nemtokake teknik sing digunakake nalika nggawe gambar kasebut. Stewart percaya yen seniman mung ngidini dadi kendharaan kanggo nggambarake kesan sing dirasakake. Inspirasi ing panemu kasebut yaiku 10% intuisi abstrak lan 90% ora tetep kerja ing pangerten sing samar-samar kanthi pangarep-arep supaya bisa dadi kabegjan. Kanggo ngringkes pendekatan Stewart babagan seni ing siji ukara: Nggawe Seni ngidini sampeyan digunakake kanggo ide sing luwih dhuwur, lan estetika sing luwih dhuwur yaiku estetika.

BIOGRAFI

Karl F. Stewart lair ing Amérika Serikat ing 1950. Sawise layanan militer ing Angkatan Laut ing kapal selam rudal balistik nuklir, dheweke sinau fenomenologi psikologis lan filsafat ing Universitas Duquesne, ing Januari 1974, dheweke dadi anggota awal Association Pittsburgh Filmmakers Association nalika ngadeg nalika diwiwiti ing ruang paling ngisor ing Timur Liberty, Pittsburgh. Ing kana, Stewart ngetutake kelas 2.5 jam siji-minggu sajrone fotografi. Nem nem wulan sawise wawancara karo Bill Strickland ing Manchester Craftsmen's Guild, dheweke dianugerahi gulungan fotografi Nasional Artist-in-Residence kanggo rong taun sajrone kerja ing program seni komunitas njero kutha. Minangka bagian saka program kasebut, dheweke uga kerja dadi fotografer kanggo Carnegie Museum of Art lan Asisten Direktur kanggo Pusat Pelatihan Fotografi Manchester Bidwell. Nalika pendhudhuk kasebut rampung Stewart ngajar desain fotografi ing Institut Seni Pittsburgh. Saiki sajrone fotografi taun pisanan dheweke bebas menyang Associated Press, Biro Pittsburgh. Mbalik ing Universitas maneh, dheweke sinau jurnalisme lan Studi Amerika Latin ing Universitas Ohio, sawise dheweke kerja dadi photojournalist, wartawan, asisten editor kanggo koran cilik ing Ohio, Virginia lan W. Virginia. Nggolek pengalaman ing luar negeri, ing awal 1980s Stewart ninggalake Amerika Serikat lan pindhah menyang Italia ing kana dheweke mulang basa Inggris. Ing 1986, dheweke dadi Profesor Bahasa Inggris ing Università degli Studi di Torino, lan mengko uga dadi Profesor ing Università del Piemonte Orientale, Novara lan Direktur program basa ing Scuola Università di Management d'Impresa, Pinerolo, Italia. Sajrone taun 15 dheweke mulang kursus komunikasi komunikasi bisnis marang CEO lan manajemen utama ing perusahaan utama ing Turin. Dheweke nulis pirang-pirang buku kanggo sinau basa Inggris sing ngrancang konsep Matématika Konstruksi Tense lan Wektu Endhog. Sanajan ora njupuk foto mung kanggo 27 taun, Stewart diwanti-wanti miwiti nggawe fotografi maneh ing 2008. Ing 2009 dheweke mundur saka Universitas lan pindhah menyang San Francisco, California (2009-12). Dheweke nggambar fotografi lan video metu saka Dusseldorf, Jerman (2012-16). Saiki dheweke kerja ing Prancis. Ing 2019 Stewart dadi anggota Prancis La Maison des artis. Dheweke wis, lan isih saiki, manggon ing Prancis lan Italia luwih saka 30 taun. Dheweke nganggo basa Inggris, Prancis lan Italia.

TEKNIK

Babagan istilah Teknik, Stewart mungkin bakal miwiti ngandhakake rong gaya sing dadi dominasi genre karyane yaiku Dokumentasi lan Impresionisme. Nyatane kabeh sing ditindakake iku berorientasi ing rong hashtags iki.

Karakteristik gambar liyane yaiku getar warna sing digunakake yaiku terus-terusan sajrone macem-macem seri sing dikembangake.

Khusus sing ana gegayutan karo fotografi, gambar-gambar dheweke yaiku cetak arsival kualitas musium. Iki nggambarake gambar dheweke dicithak ing kertas gratis asuhan archival bermutu kanthi nggunakake teknologi paling anyar ing percetakan, Digigraphie, sing uga diarani minangka tinta pigmen archival pigmen.

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
KEAHLIAN

Puisi ing tengah-tengah lamis ...

Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI

Lumière. Lumen. Lux

Buku dirilis 1 Juni 2019

Kaca 120, gambar 52, teks teks 1 ing papat basa (Inggris, Perancis, Jerman, Italia)

rega 25 € / 35 € mlebu lan nomer (ditambah biaya pengiriman)

Gambar PUBLIKASI Artis 1
Gambar PUBLIKASI Artis 2
Gambar PUBLIKASI Artis 3
ASAL | KONTAK
France
Tournus
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN