Ganti foto sampul sampeyan
KliKlaKlaitter84
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanHeilbronnJerman

Nami kula Peter Klak. Aku entuk ekspesiensi profesionalis lan seni ing industri seni grafis sajrone pirang-pirang taun (lithografi, seni lan grafis iklan). Gambar lan lukisanku, duwe tema konkrit kaya perang lan pamindahan.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Jerman
Heilbronn
Inggris, Jerman
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN