Ngganti foto potret sampeyan
kumarsaroj
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisVadodara India
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEOS
BABAGING KULA

Aku artis kreatif full time sing duwe Bananas Hindu University lan MS University of Baroda. Wis pengalaman limalas taun ing lapangan seni kontemporer.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BABAD
Gambar BIOGRAPHY Artis 1
Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN

Tembaga, Kuningan lan Arca tembaga sing digawe saka aku.

GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 3
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 4
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 5
PUBLIKASI
Gambar PUBLIKASI Artis 1
Gambar PUBLIKASI Artis 2
ING JAWA | KONTAK
Vadodara
India
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO