Ganti foto sampul sampeyan
Lilak
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanAthensYunani

Lila Koufopoulou - PENTING ARTAN PUTIH ING KANGGO.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN

Pameran online permanen ing kaca web "Koleksi for sale":
https://www.lilakoufopoulou.com/collection-for-sale

VIDEO
BABAGING KULA
BIOGRAFI

Lila Koufopoulou minangka seniman seni kontemporer sing lair ing Athens-Yunani.

Misi urip dheweke kanggo mbiyantu wong-wong ngrasakake kaendahan NGISI. Kanthi nggawe lukisan sing nyenengake, warni lan penyembuhan sing nyenengake Lila ngelingake wong babagan pentinge optimisme, gerakan, lan dolanan sajrone urip.

Dheweke sinau lukisan klasik ing Sekolah Seni Halus Athens ing Yunani lan nampa gelar Master ing Seni Halus ing seni video abstrak ing TUFTS University & School of Museum of Fine Arts in Boston-USA.

Ing taun 1992, disertasi dheweke duwe pakurmatan kanggo miwiti jabatan Kesenian, Ilmu, lan Teknologi ing Universitas Tufts. Disertasi kasebut ditampilake ing Museum of Halus Seni ing Boston taun 1992.

Sadurunge melu ing bidang seni profesional miturut impen

Lila nyinaoni Pemasaran lan Desain Grafis lan nyambut gawé kanggo pirang-pirang perusahaan pariwara Internasional minangka salah siji Direktur Seni lan Manajer Akun (BBDO, Saatchi & Saatchi, Ted Bates, Alector / Lowe), ing Athens-GR.

Antarane taun 1990-1992, lan sajrone pasinaon lulusan, Lila nyambut gawe dadi asisten guru (TA) marang instruktur Tom Norton, ing School of Museum of Fine Arts in Boston, ing kursus "Konsep Lanjut ing Komunikasi Grafik."


Proyèk dawa ing urip "TRILOGY ABOUT SOUL - Chaos & Psyche, Game of the Soul, Impian" fokus ing perjalanan lan transformasi jiwa tumrap urip wanita, kakuwatan kapercayan lan percaya dhiri liwat pacoban urip, kabungahan kanggo urip minangka bocah maneh, lan regane impen.

Karya Lila klebu ing koleksi seni Piraeus Bank, Uni-Pharma Pharmaceutical Laboratories, Adelco Pharmaceutical & Kosmetik, koleksi seni pribadi tilas Présidhèn & CEO saka Saatchi & Saatchi Advertising Athens, Konstruksi FDO, Franco Companionia Naviera SA lan ing omah-omahé akeh pengusaha ing saindenging jagad lan pamilik kapal Yunani.

Sawetara gaweyan seni dheweke wis disumbang kanggo lelang khusus kanggo konstruksi wing anyar ing Rumah Sakit Bocah-bocah Franciscan ing Boston lan kanggo riset penyakit Celiac ing Universitas Columbia, NY.

Loro cetakan dheweke uga nawakake hadiah perpisahan kanggo tilas Duta Besar Kanada Alexander Peck lan garwane, lan Duta Kanada Keith Morrill lan bojone, atas jenenge Friends of Canada ing Yunani. Kaping tiga ditawani tilas Duta Besar Amerika Thomas Miller lan garwane, ing ngendi dheweke nggunakake dekorasi kanggo hiasan VIP Kedutaan Amerika ing Yunani.

Lila Koufopoulou minangka seniman Internasional. Ing taun 2017, dheweke milih dadi salah sawijining 5 finalis - lan siji-sijine seniman seni visual - ing kategori GOMK INTERNATIONAL WOMEN 2017 ing kategori Kesenian & Desain, ing London.

Dheweke uga menang akeh bedane kehormatan ing Boston-USA, Athens-GR, Brussels-BE, lan Paris-FR.

Gambar BIOGRAPHY Artis 1
Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN

2017: Finalis kanggo ANUGERAH WANITA ANTARABANGSA GREEK - Kategori Seni & Desain, London, Inggris.

1990-1992: Pameran Seni Thesis 1st MFA ing Seni & Teknologi (Dept of Arts & Arts and Ilmu) ing TUFTS UNIVERSITY, Medford, MA-USA.

1990-1992: Limang Beasiswa saka Universitas TUFTS, Sekolah Museum Seni Halus ing Boston lan Yayasan Gerondelis, MA, USA.

1991: Ditingkat saka studi gelar sarjana, rong taun, menyang Master ing pasinaon sarjana Fine Arts dening panitia khusus ing Sekolah Museum ing Seni Halus ing Universitas Boston / Tufts.

1985: MEDAL HONORS, saka Presiden Dewan Manche lan Wakil Presiden Dewan Umum Prancis Mr. J. Marigné, Paris, FR.

1985: Wakil Yunani ing "EUROPEAN YOUTH WEEK" ing Paris, sing diatur dening "Association des Jeunes pour l 'Education, la Culture & Les Loisirs," Paris, FR.

1985: Bebungah Nasional Yunani ing Kompetisi Poster Eropa "EUROPE AND FUTURE," dikelola dening KOMUNITI EUROPEAN lan ASSOCIATION INTERNATIONAL ADVERTISING ASSOCIATION, Brussels, BE.

1974: Hadiah kaping 1 lan 2 Prajanjen ing "Kompetisi Remaja Desain Remaja," dening Majalah Athenee & Majalah Tachydromos, Athens, GR.

1974: Beasiswa 2 taun ing Sekolah Desain Desain YANNIS TSOPANELLIS, Athens, GR.

PAMERAN KEPUNGKUR

EXHIBITIONS SOLO ART

2012 - 2019: STUDIO ART LILA, Persembahan Pribadi kanggo Kolektor, Athens, GR.

2017 - 2018: GRATIS PALLAS ATHENA, Hotel Boutique Mewah, Athens, GR.

2011: GRAND RESORT LAGONISSI - TEMPAT TEMPAT ING DUNIA, Attica, GR.

2011: ECALI VIP CLUB - Kuliah lan Pameran Seni Seni sedina, Ecali, GR.

2010: PUSAT UNTUK VISUAL G. KARIDIS, Filothei, GR.

2007: HOTEL & RESORTS THE WESTIN, STARWOOD - ASTIR PALACE Vouliagmeni, Attica, GR.

2006: ECALI VIP CLUB, - Kuliah lan Pameran Seni Seni sedina, Ecali, GR.

2002: PUSAT UNTUK VISUAL G. KARIDIS, Filothei, GR.

2001: PUSAT UNTUK VISUAL G. KARIDIS, Filothei, GR.

1994: STUDIO ART LILA, Presentasi Pribadi kanggo Kolektor, Athena, GR.

1992: AIDEKMAN ARTS CENTER, Medford - Boston, MA, USA.

GAMPANG GROUP ART

2019: SINGULART, Pameran Art Web permanen, Pameran internasional, Paris, FR.

2014-2019: SAATCHI ART, Pameran Art Web permanen, Pameran internasional, CA, USA.

2018: CANAVES OIA EPITOME, Hotel Boutique Mewah, Santorini, GR.

2013: GRAND RESORT LAGONISSI - TEMPAT TEMPAT ING DUNIA, Attica, GR.

2012: MYi4D, Galeri Koumba Alexandra, Maroussi-Athens, GR

2007: RHYS GALLERY, nyengkuyung Beasiswa Siswa SMFA, Boston, MA, USA.

2006: RHYS GALLERY, nyengkuyung Beasiswa Siswa SMFA, Boston, MA, USA.

2003: Konfigurasi Internasional ANUWAL UNTUK ASSOCIASI UNTUK PEMBELAJARAN ING DREAMS, Pameran Seni Web, Pameran Internasional, CA, USA.

2003: GROSSMAN GALLERY, Sekolah saka Museum Seni Halus ing Boston, MA, USA.

2002: GROSSMAN GALLERY, Sekolah saka Museum Seni Halus ing Boston, MA, USA.

2002: TELEFON & RESEWAN MARI ELOUNDA - RELAIS & CHATEAUX, GALLERY LS, Crete, GR.

2001: GROSSMAN GALLERY, Sekolah saka Museum Seni Halus ing Boston, MA, USA.

2000: GROSSMAN GALLERY, Sekolah saka Museum Seni Halus ing Boston, MA, USA.

1992: BULAN ARTAN EMAS ing Boston, Pameran Seni Siswa SMFA-MFA, MA, USA.

1991: GROSSMAN GALLERY, Sekolah saka Museum Seni Halus ing Boston, MA, USA.

GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 3
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 4
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 5
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Yunani
Athens
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN