Ngganti foto potret sampeyan
lisa.joncker@lijon.de
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisKerpenJerman
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

Bild. Künstlerin; ich arbeite mit Acryl-Mischtechniken auf Leinwand, Papier, Röntgenplatten. Schwerpunkte: Bild- u. Buchobjekte, Textbilder, mehrteilige Installationen, mein Erkennungszeichen sind die Lijoner (archaische Zeichen und Strichmännchen).

BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Kerpen
Jerman
German
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO