Ganti foto sampul sampeyan
lisa.joncker@lijon.de
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanKerpenJerman
Status akun panganggo iki disetujui

jaringan

Tran Tuan

«Lukisanku minangka mripat tertutup sing nyawang ana ing jiwaku. »

Roger Donati

Meine Skulpturen und Gemälde entstehen aus Freude am schöpferischen Tun und der Hoffnung auf Reflexion, Austausch lan Resonanz. Yen sampeyan bakal duwe pangwasa lan nyipta karo Umwandlung des Sichtbaren, yaiku metamorphose.

Ali Asi

Aku lair dadi Artis,

Verena Maher

Siswa ing Universitas North Carolina ing Chapel Hill sinau babagan Hubungan Umum lan pariwara, Keusahawanan, lan Sejarah Seni

Yuliya Zelinskaya

https://zelinskaya-yuliya.com/
Aku pengin nampilake visi donya liwat mripatku, kanthi ndeleng jiwa lan jagadanku.
Aku pribadi ngarani gaya seni: Teater Realisme "Teater iki minangka papan ing antarane" Fantasi lan Realitas.

Musim Panas Chen

Vernetzung zwischen Kunst und Handel.

Peter Gao

Nyambungake yaiku cara kepiye carane saiki.

Galeri Ludwig Trossaert

Pamimpin pasar nalika promosi para seniman internasional liwat pameran lan promosi online.
Kanthi nyambungake, kita bakal menehi informasi babagan kegiatan kita.

ARTMO

Jaringan Seni

Klaus Carl Rasche

Nyambungake Jagad Seni