Ganti foto sampul sampeyan
lisa.joncker@lijon.de
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanKerpenJerman
Status akun panganggo iki disetujui

utama

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Gambar. Künstlerin; ich arbeite mit Acryl-Mischtechniken auf Leinwand, Papier, Röntgenplatten. Schwerpunkte: Bild- u. Buchobjekte, Textbilder, mehrteilige Installationen, lan Erkennungszeichen sind die Lijoner (archaische Zeichen und Strichmännchen).

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Jerman
Kerpen
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN