Ngganti foto potret sampeyan
pacang
Ngganti foto potret sampeyan
anggotaDesainer Interior | Kerja LepasTresna MawarShanghaiChina
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA

Passion kanggo desain interior lan seni.

TENTANG AKSAYA | PROFESION

Pendhaftaran klien biasane expats urip lan makarya ing China.

Ngewangi ana omah, dekorasi, perabot, model maneh lan kanggo umume para klien uga nemokake sawetara potongan seni kanggo nggawe omah sing disenengi.

Foto Anggota 7
Foto Anggota 8
VIDEOS
ING JAWA | KONTAK | Luwih
Shanghai
China
Desainer Interior | Kerja Lepas
Tresna Mawar
Desain Interior
Inggris
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Admins lan Team ARTMO