Ganti foto sampul sampeyan
pacang
Ganti foto sampul sampeyan
AnggotaDesainer Interior | Kerja LepasTresna MawarShanghaiChina
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

BABAGING KULA
Foto Anggota 1
TENTANG AKSAYA | PROFESION

Pendhaftaran klien biasane expats urip lan makarya ing China. 

Ngewangi ana omah, dekorasi, perabot, model maneh lan kanggo umume para klien uga nemokake sawetara potongan seni kanggo nggawe omah sing disenengi.

Foto Anggota 7
Foto Anggota 8
VIDEO
ING JAWA | KONTAK | Luwih
Shanghai
China
Desainer Interior | Kerja Lepas
Tresna Mawar
Desain Interior
Tautan Media Sosial sampeyan bakal katon minangka ikon ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN