Ganti foto sampul sampeyan
machOne
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanManchesterInggris

Artis grailiti, desainer grafis khusus lan penggemar olahraga kutha. Ing omah ing tembok sepur utawa ngrancang tim SuperBike Inggris, skateboard, helm utawa ing kanvas, machOne percaya seni kudu ekspresif, nyebabake reaksi, pikirane utawa obrolan.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Artis grailiti, desainer grafis khusus lan penggemar olahraga kutha. Ing omah ing tembok sepur utawa ngrancang tim SuperBike Inggris, skateboard, helm utawa ing kanvas, machOne percaya seni kudu ekspresif, nyebabake reaksi, pikirane utawa obrolan. Amarga akeh dipengaruhi buku-buku komik Amerika, nggabung karo seni graffiti kanthi pirang-pirang taun, nggambarake loro kanthi ilegal lan menehi komisi kasebut minangka tambahan karir ing grafis, instalasi digital lan instalasi grafis, machOne nggambarake macem-macem pengalaman kanggo karya seni lan pendekatan dheweke. saben minangka proyek komersial utawa instalasi

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Inggris
Manchester
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN