Ganti foto sampul sampeyan
Macleod1953
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanHeidelbergJerman

Aku ora nyoba ngrampungake lukisan luwih cepet tinimbang rampung dhewe ... Yen sampeyan pindhah kanthi cepet utawa meksa, bakal ilang kasunyatan lan nada alami.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Jagad bentuk bisu didominasi

Ayo menehi hasil sedhela nganggo tembung "abstraksi". Asale saka rong tembung latin sing artine "njupuk saka" utawa "kanggo milih saka" ... kabeh nggambar, kabeh lukisan ana sawetara abstraksi. Siji nemtokake babagan sing siji nekanake - pinten utawa sepira sethitik abstrak saka alam realita.

 

BIOGRAFI
Lair taun 1953 ing Inggris
 
Education
Politeknik Staffordshire Utara - BA (Hons) ing Fine Art
Sekolah Seni Chelsea - MA ing Seni Rupa
Roehampton Institute - MA ing Pendidikan
 
Karya duweke Tate Gallery, London lan koleksi pribadi ing Inggris, Jerman, Finlandia, Swedia lan Swiss.
 
TEKNIK

Media campuran nganggo plester, wedhi, cat lan bahan liyane.

KEAHLIAN

Pembuatan cetakan (Etching, litografi, layar sutra).

PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
Galeri Seni Stoke-on-Trent City, Inggris
Politeknik Staffordshire Utara, Inggris
Royal College of Art, London UK
Sekolah Seni Rupa Slade, London UK
Sekolah Seni Chelsea, London UK
Seniman Inggris Muda, London UK
Galeri Seni Kota Hammersmith, London UK (acara siji wong)
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Jerman
Heidelberg
Inggris
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN