Ganti foto sampul sampeyan
Mariam
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanEdmontonCanada

Fokus ing expressionism abstrak kontemporer
http://www.artsy.net/lotus-art-gallery; http://www.lotusartgallery.com; http://www.saatchiart.com/mariamqureshi
Pameran Penting: 2017 Musée du Louvre (Salon D'art International, Paris Prancis)

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN

Saiki aku nuduhake karya kanthi online ing www.artsy.net/lotus-art-gallery.

Aku uga terus-terusan nuduhake karyaanku karo pameran saben wulan ing Galeri Seni Lotus ing Alberta Kanada.

Seneng!

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEO
Pameran
Seniman pas Kerja
Seni Video
BABAGING KULA

Aku ekspresi ekspresif. Aku rumangsa seni wis ana ing kahanan sing wutuh kanggo kesinambungan lan efisiensi kasebut, mula aku seneng nampilake, nggawe cat, nggarap seni dadi bentuk ekspresi sing paling murni.

Aku kari pameran seni sing kalebu seniman luar biasa saka Kanada. Aku seneng nindakake seni urip ing acara apa wae supaya tetep inspirasi lan nggayuh pikirane sing ora sadar lan aku seneng melu seni ing saindenging jagad, utamane yen ora mung kanggo mulang nanging uga adol. :) Sing mbantu aku supaya seni lokal mbukak lan tetep nglukis! Cukup nyoba njaga impen!

ABOUT ME Image 2
BIOGRAFI

www.artsy.net/lotus-art-gallery

bukak: saatchi.com/mariamqureshi

TEKNIK

Serat Spontan pisau lontar kanthi tekstur tebal ing kanvas utawa kayu ngeculke lapisan minyak utawa cat akrilik.

KEAHLIAN

Pameran minyak, akrilik, inks, watercolor, woodwooding, spray spray, charcoal drawing & curating pameran.

PENGHARGAAN
  1. Duta Besar Kesenian, 2016

Milih ing antarane seniman 300 saka saindenging jagad kanggo pameran ing pameran seni kontemporer ing Louvre, Paris France 2017

The Muse Award 2018

Pengurus seni 2019

Hadiah Lukisan Minyak #1 Ottawa, 2012

Hadiah Lukisan Minyak # 3 Saskatchewan 2014

Lukisan minyak Hadiah # 1 Artis sing ora dingerteni 2015

Gambar Seni Artis 1
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Canada
Edmonton
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN