Ganti foto sampul sampeyan
MarikaTekturmanidze
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanTbilisiGeorgia

- Artis
- Realisme, Photorealisme
- Pelukis Kewan
- Impresionis
- Akrilik
-Kelas

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

-Artis saka Georgia

-22 taun

-pengacara

BIOGRAFI

-Aku lair ing Tbilisi

-Aku wis nggambar wiwit cilik

- Aku sekolah ing sekolah seni sawetara taun

TEKNIK
  • Acrylics (gambar pisanan)
  • Watercolors
  • Pensil (gambar nomer loro, gambar nomer 4)
  • Gouach (gambar nomer telu)
Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Georgia
Tbilisi
Inggris, Jerman, Turki, Liyane [durung dhaptar]
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN