Ngganti foto potret sampeyan
marker
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisManchesterInggris

Aku artis luar negeri / foto sing wis berkembang, aku biasane kerja ing konsep media campuran, lan aku dadi Illustrator / Artis Sketch.
Aku cat abstrak ing cat banyu lan Akrilik. Uga Sculptor occasional, lan uga fotografi.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

Aku minangka seniman mulang wong njaba sing muncul kanggo tansah sinau lan nindakake bab anyar kanthi macem-macem medium

BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Manchester
Inggris
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO