Ganti foto sampul sampeyan
Ajakaiye Taiye
Ganti foto sampul sampeyan
AnggotaArtis Visual Ajataiye studio seni LagosNigeria
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

BABAGING KULA

Keren lan kreatif

Foto Anggota 1
Foto Anggota 2
Foto Anggota 3
Foto Anggota 4
Foto Anggota 5
Foto Anggota 6
TENTANG AKSAYA | PROFESION

Aku Artis studio full-time ing Lagos, aku nggawe karya seni sing migunani kanggo seni seni

Foto Anggota 7
Foto Anggota 8
VIDEO
ING JAWA | KONTAK | Luwih
Lagos
Nigeria
Artis Visual
Ajataiye studio seni
Art
Inggris
Tautan Media Sosial sampeyan bakal katon minangka ikon ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN