Ngganti foto potret sampeyan
Mauricio
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisBrooklynAmerika Serikat

Pakaryanku fokus ing kasukman, sing penting, ing union kosmik, mbesuk ... Aku pengin nggawe lukisan sing bisa mbantu penampil ing perkembangan spiritual, lan aku percaya yen bakal dadi arah seni ing alaf iki http://www.mauriciopazviola.com

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

Declaracion del artista Paz Viola

Temtokake kanggo seni sing ora bakal diwujudake, sampeyan ora bakal nyepetake karo subconciencia, sing kudu dicekel karo para alcance lan dadi encuentra en la esfera más profunda del ser puro. Utamane, trato de minimizar las inclinaciones intelectuales cuando creo para evitar que el ego, el yo ficticio intervenga, y por lo tanto mis obras son las reflexiones más leales de quién soy (soñador, propenso a la fantasía, sensible, sexual y un poco oscuro). y sombrío vets). Yo lawang, luego soy.

Pakaryanku nampilake gambar lanskap imajinasi, kosong utawa dienggoni dening makhluk sing ora dingerteni - lanskap sing njangkepi kanggo perjuangan batin sing tetep dadi manungsa, sing nggambarake konflik antarane sing apik lan ala, ing antarane cahya lan pepeteng ... mulane, cara paling apik kanggo njlèntrèhake gawaku yaiku - landskap sing didunungi dening awake dhewe, ing ngendi langkah maju yaiku cahya abadi lan langkah mundur yaiku pepeteng total, kasunyatan sing ana pribadi lan universal, lan ana sing pengin dakkarepake karo jagad iki.

Secara ringkes, tema sing terus saya lakoni yaiku pengalaman umum kanggo kabeh perkara sing urip kaya sing diwujudake ing alam, alam semesta (utawa universal) lan jagad tanpa dimensi sing ora ngerti apa-apa, menyang endi biologi, ilmu, seni nyoba grape ... ing sawijining tembung, Urip.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BABAD
El artista autodidacta Mauricio Paz Viola (n. 1985; Carmelo, Colonia, Uruguay) ora dikepengini kanthi seni umur. Iki minangka salah sawijining seni kanggo 7, sing dadi kontribusi kanggo seni Uruguay lan ing ekstra. A 14 años, Paz komartine dadi partisipasi ing kolosivis exposiciones lan individu lan nacional en galerías lan museos ing Uruguay, Argentina, Chili, Amerika Serikat, Italia, lan liya-liyane.
Las influencias más notables de Paz Viola son Roberto Matta, Maurits Cornelis Escher, Joan Miró, Vasili Kandinski, Max Ernst, minangka artista lan amigo uruguayo Javier Gil, sing bakal ngetrapake saka kiriman del movimiento en los objetos rígidos como si todos los demás. propio - un concepto expresado en la serie de Paz Viola "Nada en el vacío".
Gambar BIOGRAPHY Artis 1
Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI

Apa Cómo se refleja tu pribadiidad en tu trabajo?

Temtokake kanggo seni sing ora bakal diwujudake, sampeyan ora bakal nyepetake karo subconciencia, sing kudu dicekel karo para alcance lan dadi encuentra en la esfera más profunda del ser puro. Utamane, trato de minimizar las inclinaciones intelectuales cuando creo para evitar que el ego, el yo ficticio intervenga, y por lo tanto mis obras son las reflexiones más leales de quién soy (soñador, propenso a la fantasía, sensible, sexual y un poco oscuro). y sombrío vets). Yo lawang, luego soy.

Pendhaftaran karya nampilake gambar lanskap imajinasi, kosong utawa dienggoni dening makhluk sing ora dingerteni - landskap sing nduwe perjuangan batin sing tetep dadi manungsa, sing nggambarake konflik antarane sing apik lan ala, ing antarane cahya lan pepeteng ... mulane, cara paling apik kanggo njlèntrèhake karya - Landskap sing dienggoni dening awakku dhewe, ing ngendi langkah maju minangka cahya abadi lan langkah mundur total peteng.

Kasunyatane, gaweyan saya ngalang-alangi ora ujar banget: ora dadi ide kanggo ngrembug babagan politik utawa masalah sosial ing gaweanku. Luwih saka liya, lukisan minyak, cat banyu lan kolase aku minangka undhangan kanggo mlebu jagad impen, ing ngendi panampil bisa uwal saka alam semono sawetara - kaya jinis hallucinogen - sing ana ing kana lan dadi awake dhewe, lan ndeleng prekara kanthi cara sing beda. Iki kok aku milih pendekatan sing abstrak sing nyedhiyakake sumber daya kaya ngono. Aku yakin manawa gambar-gambar kasebut ana ing jagad iki, lan aku wis ndeleng ing pirang-pirang urip sadurunge aku wis urip minangka partikel debu kosmik lan saiki mung nggawe donya iki, sing durung nate katon dening wong liya, kanthi mewah katrangan lan narasi.

  • Apa sing mempengaruhi seni?

Pakaryanku fokus ing kasukman, sing penting, ing union kosmik, mbesuk ... Aku pengin nggawe lukisan sing bisa mbantu penampil ing perkembangan spiritual, lan aku percaya yen bakal dadi arah seni ing alaf iki - wutah spiritual luwih katimbang kritik sosial utawa politik, amarga seni minangka wujud semangat, yaiku bebener lan masa depan seni.

Ana pirang-pirang unsur ulang ing karya, kayata transparansi, gambar utawa warna sing tumpang tindih, pengulangan garis, unsur lan obyek ... Kajaba iku, ana obyek lan unsur tanpa bobot, bentuk ngambang, bunder, bundher, lan persagi. Werna jenuh lan skema warna sing beda uga bisa ditemokake ing siji lukisan, kayata ing "La Nada en el Vacio", sing diwiwiti ing 2011 lan terus digarap nganti saiki.

Salah sawijining tema sing terus-terusan ing karya saya yaiku gambar saka karakter sensitif, sensual. Umume karya saya, unsur-unsur sing nuduhake seksualitas lan wanita bisa ndeleng, kaya kurva, ovari, simbol phallic, lan narasi visual liyane sing ana gegayutan karo konsep kesuburan, reproduksi lan nggawe. Aku percaya energi seksual minangka salah sawijining pasukan kreatif sing paling penting ing alam semesta (titik sing uga dituduhake karo ajaran agama Hindu), lan aku makili kekuwatan penting iki kanthi cara fisik kanggo nyekel lan nyatakake bagean kreatif lan inspirasi ilahi awake dhewe. Aku paling disenengi dening jinis - ora mung tumindak daging antarane kewan sing awake dhewe, nanging minangka tumindak suci sing ana ing kabeh gaweyan. Tembung seks asalé saka basa Latin "sexus", utawa "sektus", tegese pisah. Mula, iku tumindak sing mbaleni awake dhewe terus-terusan nggawe lan nggawe maneh, ing alam matematika, fisika, kimia lan malah ing bidang kosmologi. Yen salah sijine katon cedhak, ana tumindak seksual ing endi wae - ora mung kanggo manungsa, lan pancen ayu, unik lan apik. Mungkin sudut pandangku diilhami dening Gurdjeff, sing nganggep manawa kabeh manifestasi awake dhewe iku seksual amarga jinis iku prototipe sing paling penting saka mesin manungsa.

También estoy influenciado por las civilizaciones antiguas, especialmente las enterradas debajo de la historia: las civilizaciones inca, egipcia y sumeria. Parece que la verdadera historia de nosotros los humanos es más extraña que la ciencia ficción. Piranti informasi kanggo informasi babar blas, misterius eksplorasi, misterius, mundos ocultos, extraterrestres, universos paralelos, temas de importancia en la vida y, dosa embargo, nadie parece estar interesado en discutir o conocer, tal vez para escapar de la insistencia constante de los antigen. cuestión de dónde venimos, dónde vamos y quién creó la vida misma.

En pocas palabras, un tema constante de mi trabajo es la vida misma, tal como se manifiesta en la naturaleza, el universo (o universos) y los mundos y dimensiones infinitos de los que no sabemos nada, hacia los cuales la biología, la ciencia , el arte intan atacar ... una palabra, vida.

Gambar PUBLIKASI Artis 1
Gambar PUBLIKASI Artis 2
Gambar PUBLIKASI Artis 3
ING JAWA | KONTAK
Brooklyn
Amerika Serikat
pazviola001
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO