Ganti foto sampul sampeyan
miahodg
Ganti foto sampul sampeyan
Tim ARTMOPanulis KontenAtlantaAmerika Serikat
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Panulis Konten ing ARTMO lan siswa ing Universitas North Carolina - Chapel Hill nyinaoni Studi Global, Entrepreneurship and Advertising.

Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA

Semalat babagan sesambungan budaya, wong, lan kopi.

ASAL | KONTAK
Amerika Serikat
Atlanta
miahodg
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
Bagean iki katon mung dhewe; ora umum.

Deleng LAGI ...

LOG-IN