Ngganti foto potret sampeyan
milaryk
Ngganti foto potret sampeyan
anggotaGaun Morton Amerika Serikat

Artis, desainer grafis, direktur seni, publisher, pemilik ing Art & Beyond Studio, Inc.

Status akun panganggo iki disetujui

jaringan

Verena Maher

Siswa ing Universitas North Carolina ing Chapel Hill sinau babagan Hubungan Umum lan pariwara, Keusahawanan, lan Sejarah Seni

Galeri Ludwig Trossaert

Pamimpin pasar nalika promosi para seniman internasional liwat pameran lan promosi online.
Kanthi nyambungake, kita bakal menehi informasi babagan kegiatan kita.

Yuliya Zelinskaya

https://zelinskaya-yuliya.com/
Aku pengin nampilake visi donya liwat mripatku, kanthi ndeleng jiwa lan jagadanku.
Aku pribadi ngarani gaya seni: Teater Realisme "Teater iki minangka papan ing antarane" Fantasi lan Realitas.

Morfeo-Art Zofingen

Rosa Lorenzo Iglesias
www.morfeo-art.com
Email morfeo@morfeo-art.com

Sanatan Saha

PENDIDIKAN AL Kualifikasi:
2005: Master of Fine Arts (Lukisan) saka Kala Bhavana, Visva Bharati, Santiniketan.
2003: Sarjana Seni Halus (Lukisan) saka Kala Bhavana, Visva Bharati, Santiniketan.

Susan Willemse

Aku artis full-time sing manggon ing Canberra, Australia nganggo lukisan akrilik lan pesawat udara ing kanvas sing wis dirajut. Isine subjek favoritku yaiku manuk lan aku percaya kanthi eling lan kekuwatan seni kanggo ngobati.

Steven Hart

Dosen Artis lan Art & Desain ing kolej Skotlandia luwih saka 25.
Aku nggawe potret media campuran sing dilapis akeh. Aku inspirasi dening Music, Film, Sport, Iconography
lan Novel Grafis, lan dipengaruhi dening master Pop Art.

Carole Kohler

Aku dadi seniman Swiss nggawe lukisan sing paling abstrak, sebabe bisa nambah kasunyatan. Aku inspirasi karo pengalaman alam, sing ora dakkenal ing kriya. Aku kalebu lukisan adhedhasar akrilik serat lan pigmen alami.

Ivana Milosevic

Arsitek / Artis / Tutor seni
Pameran ing Los Angeles, Zurich lan tutor lukisan ing Tuscany

jenang ashley

Minangka bocah cilik, aku ora mandheg nggambar. Aku wiwit nggawe cat ing minyak ing umur 14. Aku terus ngembangake katrampilan gambar lan lukisan. Utamane awake dhewe. Nganti latihan ing UHI lan banjur Duncan Universitas Jordanstone Dundee,

Zuzana Uhlíková

Fotographer Art Apik

Jeanette Fyhr

Saka keramik lan glassartist wiwitan. Saiki luwih aktif ing teknik lan bahan sing paling akeh, nanging mesthi suwe kanggo kerja ing kaca.
Aku nggawe lukisan akeh, uga reca keramik, kolase lan patung tekstil.

Linda lennea

Aku minangka seniman mulang Kanada. Aku seneng karo kabeh jinis karya seni, nanging katresnan pisanane yaiku lukisan sing abstrak. Aku duwe cetak lan ora ngetutake aturan. Aku lair lan digedhekake ing sisih negara, lan aku isih urip karo asu 4 lan kucing 1.

Claudia Luethi alias Abdelghafar

Ich bin eine Schweizer Künstlerin, lan ing Tiere, Landschaften, Städte und Sterne zu malen und zu zeichnen. Aku lanang karo Leinwand lan auf Samt.

Martina Sivero

ARTMO Perwakilan Italia

Madelyn

manggon miturut pilihan, ora kanthi sengaja.

Mireille Loup

Aku dadi fotografer, juru main film lan panulis.
Amarga seni bisa ngluwihi gesang.

Lucas Cann

Lucas Cann, ngresiki wektu liwat lukisan,
Lucas Cann wis nggambar sajrone isih ora eling. Dheweke utamane nggawe teknik lukisane ing mburi layar.

Delta NA

Delta NA dumadi saka seniman Neva Epoque lan Alessandro Vignola.
Dheweke ketemu ing Universitas Turin sing padha lulus ing Psikologi ing 2003. Wiwit isih bocah, wong loro pancen seneng banget babagan seni.

Blagojche Naumoski

Artis visual
Asisten Profesor ing Universitas Eropa-Republik Makedonia

Rozsa Guba

Mrs Marozsyné Guba Rózsa - seniman boneka. Pakaryan dheweke bisa ditemokake ing koleksi eg Helmuth Kohl, Canselor Jerman lan Fidel Castro, pimpinan Kuba.

Peter Gao

Nyambungake yaiku cara kepiye carane saiki.

Musim Panas Chen

Jaringan antarane seni lan commerce.

Tindakan Art Langsung UK ing Sutton Coldfield

Aksi Art Langsung UK, Galeri lan Pusat Seni ing Sutton Coldfield, North Birmingham ngajak Artis Apik Kontemporer kanggo Pameran ing ruang seni garland sing ekstensif, papan gedhe kanggo nggantung lan nginstal.

Sonia Grolimund

Deleng gambar-gambarku.
Yen sampeyan ndeleng soko sing ndemek Jiwa sampeyan, banjur nerangake aku!

ARTMO

Jaringan Art

Klaus Carl Rasche

Nyambungake World Art