Ganti foto sampul sampeyan
mitrarita
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanKolkataIndia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
Aku seniman visual. Aku seneng nggawe karya kiasan lan abstrak. Aku wis nindakake akeh acara solo lan luwih saka 20 acara grup.
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Kolkata
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN