Ganti foto sampul sampeyan
momo
Ganti foto sampul sampeyan
Tim ARTMOPendhiri | CEOhamburgJerman

Nyambungake Jagad Seni

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Penggemar seni Jerman, nggunakake 15 + taun saka Jerman, 7 + saka Australia lan 9 + saka China.

Pemenang 2008 & 2012 saka Penghargaan Juara Bisnis Cilik Australia.

Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA

Minangka master seni beladiri, aku percaya manawa nggoleki keseimbangan utama lan semangat kanggo misi dadi sinergis banget.
Yen sampeyan ngupayakake kaloro, sampeyan bisa dadi paling apik ing urip uga bisnis.

Foto 1
Foto 4
Foto 2
Foto 5
Foto 3
Foto 6
ASAL | KONTAK
Jerman
hamburg
klauscarl
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
Bagean iki katon mung dhewe; ora umum.

Deleng LAGI ...

LOG-IN