Ganti foto sampul sampeyan
Sekolah Seni Naman
Ganti foto sampul sampeyan
UniversitasBareillyIndia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Seni minangka panemuan lan pangembangan prinsip dhasar alam dadi wujud sing cocog banget kanggo digunakake manungsa. Seni iku dudu apa-apa - iku kalebu cara. Iki minangka mode individualisme sing paling kuat sing wis dingerteni tembung kasebut. Seni diwiwiti kanthi resistensi - ing titik nalika ngrampungake resistensi. Ora ana karya agung manungsa sing digawe tanpa tenaga gedhe.

Seni umume dingerteni minangka kegiyatan utawa produk sing ditindakake dening wong kanthi tujuan komunikatif utawa estetis - prekara sing nuduhake ide, emosi utawa umume, nggambarake substrat ekonomi lan sosial ing desaine. Ngirim ide lan nilai sing ana ing saben budaya ing saindenging jagad lan wektu. Owahi peran liwat wektu, entuk komponen estetika luwih akeh ing kene lan fungsi sosial-pendhidhikan ing kana.

Sekolah Seni Naman minangka cara kanggo mbentuk maneh Artis lair batin. Kita ora bisa mulang apa-apa, nanging mung mbukak sampeyan dhewe.
Dadi bagean ing Sekolah Seni Terbaik ing Bareilly.
Rasakake Artis sing sejatine ana ing njero sampeyan lan mulang Kita babagan sing unik ing pikiran kreatif sampeyan. Pracayaa, sampeyan makhluk paling apik sing wis lair ing Bumi iki. Kita mung bakal nuduhake dalan sing dituju Sampeyan. Kita bakal menehi latihan kanggo nemokake Sampeyan lan Kita ahli.

Gambar Tampilan UNI 1
FAKULTAS SENI
GALERI & ACARA
ASAL | KONTAK
India
Bareilly
B-13, Rajendra Nagar jejer karo SEKOLAH JINGLE BELLS
8869897034
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan

Deleng LAGI ...

LOG-IN