Ngganti foto potret sampeyan
pelukisTubesmagazine
Ngganti foto potret sampeyan
anggotaPublishing ArtSwedia Studio 5 SwediaAngelholmSwedia

Majalah Seni Kontemporer kanggo Kolektor Art lan Kreatif.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto Fitur Anggota
Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA

pelukis Tubes minangka majalah seni utama sing khusus kanggo lukisan kontemporer. paling anyar (s) # 14 majalah TUBES pelukis. lan TAG # 4 (galeri artis tabung)

Foto Anggota 4
Foto Anggota 5
Foto Anggota 6
TENTANG AKSAYA | PROFESION

majalah pelukis Tubes minangka majalah seni spesialis paling misuwur kanthi platform majalah VR khusus kanggo majalah TUBES lan TAG - seniman pertunjukan. Tabung uga ndhukung proyek artis lan pameran kurasi - Tabung gawé katalog Pameran Artis.

Foto Anggota 7
Foto Anggota 8
VIDEOS
ING JAWA | KONTAK | Luwih
Angelholm
Swedia
Publishing Art
Swedia Studio 5 Swedia
media
Inggris, Yunani, Norwegia, Swedia
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Admins lan Team ARTMO