Ganti foto sampul sampeyan
patricksmith
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanWashingtonAmerika Serikat

Aku Artis Visual saka Washington DC. Aku sekolah sekolah Duke Ellington. Aku duwe sawetara Potongan koleksi koleksi Art Art Swasta. Potongan tambang 2 ing endi ing Lelang Swasta ing Sotheby, Teka kepengin nampilake karya seniku

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Aku Artis Visual saka Washington DC. Aku tuwuh ing Kota Inner. Kula rawuh Sekolah Seni Kesenian Duke Ellington. Ibu lan simbah ngopeni aku. Ibuku minangka Ibu tunggal. Kadhang-kadhang, Art Kula minangka Pengajakku. Sajrone kutha 80 kutha iki tamba narkoba. AIDS mateni wong. Panganiaya. Sampeyan Jeneng Kutha iki duwe. Aku nggunakake wektu akeh kanggo nggambar. Aku ora adoh saka Alangan. Ibu-ibu Nesu Aku wis nular. Aku main olahraga, luwih unggul ing Basketball lan Archery. Nanging Art nduweni jiwaku. liwat kabeh perjuangan gedhe. Ing kene aku dadi asor lan tiwas ing salawas-lawase

ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI
Gambar BIOGRAPHY Artis 1
Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK
Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
KEAHLIAN
Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Amerika Serikat
Washington
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN