Ngganti foto potret sampeyan
petergao
Ngganti foto potret sampeyan
anggotaAhli Jaringan sosialGaoGuanWuxiChina

Nyambungake yaiku cara kepiye carane saiki.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto Fitur Anggota
Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA

I am an inter-disciplinary networker, bringing people together.

TENTANG AKSAYA | PROFESION

Guanxi is the Chinese word for network, or network of friends or just your personal connections and friends.

Organising events and promoting especially art exhibitions and art happenings.

VIDEOS
ING JAWA | KONTAK | Luwih
Wuxi
China
Social Networking Expert
GaoGuan
Events
Chinese, English
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Admins lan Team ARTMO