Ngganti foto potret sampeyan
petergao
Ngganti foto potret sampeyan
anggotaAhli Jaringan sosialGaoGuanWuxiChina

Nyambungake yaiku cara kepiye carane saiki.

Status akun panganggo iki disetujui

kegiatan

Peter matur nuwun kanggo dadi kanca. Aku bakal diajeni yen sampeyan bakal dadi agen seni / buku Cina saya. (kabeh buku bisa diterjemahake menyang basa Cina ing Amazon) Deleng buku ing amazon.com/authoir/johnsibley
Mr galeri seni online ing
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
john sibley
Komentar didhelikake. Tampilake komentar iki
john sibley amazon.com/author/johnsibley
john sibley
Komentar didhelikake. Tampilake komentar iki
john sibley Thanks Peter.
Peter Gao
Komentar didhelikake. Tampilake komentar iki
Peter Gao Thanks John, ayo deleng apa sing bisa dak lakoni. Aku dhewe ora bisa dadi agen. Aku aktif ing jaringan / jaringan sosial, nanging aku ngerti akeh sekolahan.
john sibley
Komentar didhelikake. Tampilake komentar iki
john sibley amazon.com/author/johnsibley




4 Komentar