Ganti foto sampul sampeyan
petergao
Ganti foto sampul sampeyan
AnggotaAhli Jaringan sosialGaoGuanWuxiChina

Nyambungake yaiku cara kepiye carane saiki.

Status akun panganggo iki disetujui

jaringan

Rudranil Roy

Artis ngarepake cat ing jagad kanthi kreatifitas lan abstrak

Jaisham Rajguru Balakrishnan

Aku dadi Artis gabungan, sing njelajahi jagad kabeh kanthi imajinasi saka pamikiran kreatif kanthi diamati liwat alam inspirasi ... loading.
Artis: @shamrajj 👨‍🎨

Naksha Mn

Aku nggambar mandalas. Aku uga nggawe sawetara karya kertas

Anand Chalawadi

Aku minangka Arsitek praktik lan wis mlebu fotografi udakara 3 puluhan. Foto kula alami kanggo mréntahaké lan ora digambarake apa wae prasetel utawa perubahan amarga kapercayan supaya tetep asli mesthi dadi kunci.

Nivedita Sachan

Kekasih alam ... Artis ing ati
Aku nggunakake warna akrilik kanggo isi kanvas

Daniel Bulimar Henciu

Daniel minangka pelukis roman sing ngalami ekspos internasional. Dheweke nglukis kanthi macem-macem gaya, saka potret ing kabeh wujud menyang mujur nengen, adegan alam, lan lukisan gestural sing pindhah menyang abstraksi.

Mahesh Velpuri

Mung grafit ...

Lembar A3 (42 * 30cms)
Kertas bobot entheng

Jahanvi Paliwal

Mung seniman sing nyatakake emosi liwat seni ...

Abhilash Sharmah

Halo aku abhilash lan aku lan kancaku debenkur lagi ngladeni jasa lukisan

Srushti Sonule

Halo Kabeh, aku Srushti, aku dadi Artis Grafis profesional, lan seneng mainake warna.

Anshuman Chatterjee

Artis terlatih saka Mumbai, India

Manan Kohli

Artis saka kutha suci
Ngasilake lukisan minyak sing abstrak
Miturut profesi koki

Harsh Kumar

Aku artis lan pemasar digital

Srinivas rao Duggapu

Aku artis seni apik saka India vizag aku dadi Artis freelance full time. Aku melu acara kelompok maney lan acara Solo lan entuk penghargaan peringkat nasional

Kamulyan Lai

Artis / pelukis / artis fashion / foto & desain.
Saka Taiwan, adhedhasar ing Jepang.

Nyambura Vania

ora kepenak tenan. beda karo jagad.

Tanuj Singh

Aku pinter lan calculative supaya karya seni luwih nyata ..

Harsh Vyas

Siswa Profesional Sastra
Seneng kanthi seniman: Artis Penyair lan Potret

Suhail Badar

Artis sing mandhiri mandhiri (sing mesthi sinau), aku seneng eksprimen karo medium lan bentuk sing beda. Aku saiki wis fokus gaweanku babagan seni Islam sing abstrak, kaligrafi Arab lan seni Tezhip utawa katerangan.

Ankita Saiki

Mung seniman amatir nyobi nganggo gaya seni lan mlaku kanthi alur

Renata Alves

Layarku fokus kanggo ngrasa. Ing kasus kasebut, pancen wahyu cilik saka bagean swasana ati sing beda-beda sajrone awan.

Jnana P

Ekspresionalisis nampilake apa sing katon ing dheweke, nalika ngrameke bentuk kasebut yaiku ..

Pravallika Kancham

Aku salah siji sing paling apik kanggo kabeh perkara.

Wilma van der Lee

Aku ora bisa main ing Groede, Zeeuws Vlaanderen. Dagelijks ben ik bezig ketemu mijn kunst.
Schilderijen etsen portret ing olieverf en pastel, objecten in brons. Aku ora ana ing opdracht en vrij werk.
Akademi opgeleid

Berlin Bondoc

Hai im seniman mulang dhewe saka Filipina.

Shivashis Das

Sejatine, siswa ... semangat banget kanggo nggambar, nglukis

Thembalami Ndlovu

Aku seniman saka Zimbabwe nanging saiki adhedhasar ing Afrika Kidul. Aku wis seneng banget nggambar wiwit umur cilik lan mula saya serius babagan taun 2016. Kanggo pendhidhikan tersiér aku sinau babagan karya sosial ing Universitas Cavendish, Zambia.

Subhroneel Chanda

Artis gambar potret - nggunakake seni kanggo nyritakake crita sing penting. Saben sketsa duwe crita, saben crita pasuryan!

Jove Opina

singa ing oz golek swara ing seni. ora sekolah, mulang dhewe. nemokake maneh.

Lesia Kovalchyshyn

Aku seniman saka Ukraina. Aku melu pirang-pirang pameran lan pameran online. Aku seneng nyetel target lan ngrampungake. Aku pengin nuduhake pegaweanku, uga katresnan sing dakisi kanggo ngrampungake karyaku.

Geanina M

Cukup bocah wadon enom karo sekumpulan sikat lan kreatifitas sing wis diolah.

Andy Besa

Ilustrasi lan guru seni uga.

Insta: @ ad.besaillustrations

Artistic_moves

Aku seneng mainake warna
Coba dadi kreatif 😊
Mung seneng digambar ✍🏻✍🏻

Tausif Jaha Yahu

Artis enom ... Cukup pemula.

Tiffany Carullo Boado

Artis munggah lan teka saka Filipina sing ngakoni musik, lirik lan puisi minangka salah sawijining inspirasi paling gedhe kanggo seni dheweke.

Anushka Shah

Siswa .Untuk Artis.

Sy Eman

Minangka seniman sing kepengin banget. Urip ing Lapu- Lapu City, Cebu.

ghofrane mazzezi

Aku seniman Tunisia african, aku 18 taun, isih mahasiswa.
Aku nulis, ngukir lan nggambar supaya bisa ngowahi kasunyatan.

Katrina Atienza

19 • lepas • "Aku seneng seni alam lan struktur" • email menyang ktrntnza1017@gmail.com

ilustrasi mowchi

Aku Illustrator freelancer

Sumita Dhingra

Pelukis sing gandrung, murit sinau

Jno Mosquisa

Aku nyoba adol gambarku, kaya sing ditampilake ing instagram @ jnO.05 sore

Kerrin Buck

Digarap minangka bocah sing cocog kanggo katrampilan nggambar. Wis loro portofolio dicolong umur 20 taun. Wiwit pameran pertama Dublin 1993 wis ngasilake karya ing saindenging jagad sajrone karir minangka kamanungsan. Eksperimen, eksprimen, realisme, dheweke menehi hasil nyata.

SHUBHASHIS MANDAL

Aku seniman profesional ing kolkata.

Virgil Canlas

kita asring ngrasa kudu duwe duweke barang-barang sing kita seneng.

Lee An

Halo, jenengku Leean, aku dadi Desainer Grafis lan uga seniman, wiwit aku isih bocah, seni dadi bagean saka uripku nganti umur saya dadi semangat lan saya motivasi luwih akeh ndeleng karya-karya ing endi-endi lan saya rusak dening wong.

Adrian Tew

Aku lair lan dadi gedhe ing Manchester Inggris. Aku wis Drawn lan Paint sak suwene. Aku wis adol atusan potongan karya ing saindenging jagad. Aku seneng Seni Abstrak, Surrealisme lan Fauvisme. Aku tuku Art uga nggawe.

Jatin Chatterjee

41 taun, saka India..nanti ana sing dibangun lan dudu wong Kanada.
Uga, aku nggawe lukisan nganggo warna minyak ing media sing beda.

Czyrille Salazar

Ahli Farmak Clinical ngowahi Artis. Nelpon, ora dadi pakaryan.

Yvette Dunn-Moses

Art minangka garis uripku

Vijay singh Krishnavat

Artis Abstrak Saka India Tresna Nggawe Lukisan

Pooja Verma Khurana

Aku dadi seniman sing seneng nggawe barang anyar, apa bisa nglukis ing kanvas, botol kaca, sculpting, pottery, decoupage, lsp.

Sindura Rangubhotla

Aku prawan ayu sing seneng nggambar ing freetime lan nyenengake gambar cilikku.

Stefania Vadis

Aku mikir seni minangka wujud jiwa!
Liwat seni sing digawe kita bisa ndeleng jiwa kita!
Wis akeh bebrayan sing kudu ditinggalake….
https://stefaniaionelavadis.ro

Atul Pandey

MBA grad, makarya profesional ing level Manager.
Garis n kurva r atraksi Intrik n
Nyoba soko sing njelajah d
Muga-muga sampeyan kabeh bakal ngormati d
Bakal tresna 2 nyambung
Nggambar 2 ngunggahake nulungi sawetara - amal.
Tetep lan kuwat

Diego Barrett

Art meh kabeh aku ngerti.
Isih tambah apik saben dina.
Kritik sing positif, malah negatif ditampani ing kene.

Subham Banerjee

Aku siswa seni seni saka india. Pengin netepake bisnis sing adol lukisanku. Kanggo info liyane hubungi kula.

Julia V

Hai tresna, aku dadi mahasiswa seni ing kutha asalku lan aku seneng nuduhake seni karo donya.

Debalina Biswas

Hasrat babagan lukisan rakyat lan modern. Engineer nganggo lukisan minangka hobi!
Aku wis nglajengake semangatku wiwit umur 5 taun lan isih tetep ana ... Tresna nggawe poster, Mutiara, seni marmer uga kerajinan.

Suman Saurav

Aku nggawe seni gambar sketis lan cat cairan akrilik nyebabake aku loro.
Iki diajarke kanggo nindakake apa sing dakkarepake pancen bener lan aku percaya yen ana lan nyata.
Wawasan aku ujar yen seni nyambungake pikiran lan lingkungan njaba menyang jiwamu.

Roberto Cabaro

Wiwitan ing jagad seni. Nyoba nggawe jeneng gedhe ing jagad seni.

Vishwanath Mallabadi

Aku seniman lan desainer sing gairah, aku ganti dadi scrub karya seni. Aku menehi urip kaloro kanggo ngeculake elektronik kanthi ngowahi seni sing apik banget. Pancen kabeh karya seni eko saya nuwuhake arti anyar & uga bisa ngilangi TPA.

Mereshega Jayasankar

Artis Aspiring, hasrat babagan seni lan kepengin banget nggambar gambar lan lukisan wiwit jaman sekolah. Artis ngembang ing tingkat wiwitan lan pengin nuduhake seni liwat platform sing luwih apik.

Neeti Joshi

Aku adhedhasar ing Chandigarh, Asisten Profesor kanthi profesi ing Art College utama ing India. Kanthi alami, aku minangka wanita sing optimis lan seneng urip. Aku wis melu macem-macem pameran lan bengkel.

Vidhya Mani Iyer

Hai, aku Vidhya lan dadi seniman sing gemar. Aku nggambar kabeh kanthi potlot, potlot lan cat uga. Ing kene aku kasedhiya kanggo adol seniku marang sampeyan, mula bisa ngajak sampeyan tuku seni kasebut yen sampeyan seneng.

Saloni Gupta

Dadi apa-apa nanging ora bisa diramalake

nathalia navarro

Aku artis adhedhasar philippine.Abstract, seni digital lan florals minangka gunungan kula.

Meena Kamal

Meena Kamal minangka seniman India sing mantep lan karya ekspresionis wis dipamerake ing New York, Berkeley, San Francisco, Geneva, Berlin, Basel, Paris, Abu Dhabi, Dubai, Italia, India lan lukisane dikumpulake ing saindenging jagad.

Umesh Thakur

Nami kula Umesh Singh Thakur ing MP ing India. Aku manggon ing distrik Ujjain, nggawe lan nglukis seni ukiran kayu ing omah.
Aku seneng nglukis lan ngukir kayu. Aku pengin adol lukisan lan ukiran kayu.

Tran Tuan

«Lukisanku minangka mripat tertutup sing nyawang ana ing jiwaku. »

Ahmad seni lan desain

Kabeh jinis karya seni kasedhiya ing kene.

pratik pathak

Aku minangka ilustrasi saka Mumbai. Art & seni kertas, lukisan digital lan desain grafis minangka sawetara katrampilananku. Aku nang kene kanggo bisnis lan nggawe kanca.

jason Murry

Greetings
Nami kula jason lon Murry lan im a
Artis konsep Artis. Aku spesialis nggunakake pena. grafit | Metode sketsa timah lan uga duwe spesialis ing wilayah liyane kayata patung, ngrancang konsep lan gawean.

Sagar Pandey

Aku nggawe lukisan sing gegayutan karo urip sosial sajrone sawetara taun kepungkur, miturut aku artine langsung
Mbukak kasunyatan kasunyatan masyarakat

Samraggi Ghosh

Semalat babagan macem-macem aspek urip manungsa. Werna ngambang ing ekspresianku.

Zak Mir

Pengusaha Artis

Riddhi Jain

Aku seniman banget kreatif lan inovatif. Nalika nggawe sketsa, aku bakal mbayangake kanthi bener yen ana ing ngarepku lan banjur nggawe seni. Potretku kayane nyata banget lan aku ora yakin yen sampeyan bakal tresna.

Ayushi Agarwal

Aku desainer tekstil lan instalasi karo pendhidhikan saya ing mode lan tekstil. Aku kepengin banget nggawe karya seni nganggo bahan non-biodegradable sing ora bisa didaur ulang.

Anamika

Aku artis full time nganggo lukisan lan fotografi wiwit sinau. Aku seneng karo alam lan inspirasi karo masyarakat lan sekitare.

Mitra Kar

Aku tresna karo alam lan nalika nglukis, Alam nuntun aku nglukis warna sing bener ing papan sing cocog. Aku dadi artis alam, mesthi wae.

Jonny Watson

Coba menehi Best ......!
Art minangka cara kanggo njelajah alam semesta .... !!
#i_dare_because_i_can

Siddhant Patel

Ayo karya seni kanggo ngomong babagan aku.

Aryan Karwal

Artis Sketch profesional
Sampeyan bisa ngirim email menyang ide sampeyan lan aku bakal dikirim ing kene lan bakal ngirim email sampeyan
Lan aku bakal nggawe manawa ora nguciwani sampeyan kanthi seni :)

Aditi Jha

Aku nyoba nggambarake emosi liwat lukisan. Aku percaya crita kasebut wis ana ing kanvas polos, kita minangka media kanggo nggawe crita sing durung diweruhi sing durung lair. Jagad iki ora ana ing njaba, ing jero kita duwe kabeh sing dikarepake.

Ashu Tyagi

Tuku Cat Lukisan Paling murah ing Online. Werna lukisan seni tradhisional, modern, tradisional lan kanvas. Tawaran Paling Anyar! COD! Hubungi - 9310515254 utawa ngunjungi: www.maniken.in

Maaitrayo Das

Aku dadi seniman enom, wis nglakoni bidang seni sajrone 10 taun kepungkur, seneng nglukis papan lan papan. Entuk inspirasi nggawe seni lan seni modern. Aku menang akeh hadiah ing jumlah kompetisi sing wis melu. Tresna ilmu lan seni.

Swastik Sahu

Im swastik artis potrait 16 taun, aku sinau ing vokalala jawahar
, aku uga sinau babagan seni

rupA nayar

Aku profesional dadi Desainer Graphic Desainer sing sukses wiwit taun 2000. Aku duwe hobi nindakake lukisan minyak lan bal seni.

Amitava Pathak

Amitava seneng njupuk pengamatan lan pikirane ing medium minyak, warna banyu, akrilik lan pastel luwih saka 35 taun. Mripat kanggo rincian, sudut pandang, pengamatan jero lan semangat tetep kanggo kesempurnaan ndadekake karyane khusus.

Aaggy Merin

Aku seniman sing seneng nglukis emosi.

Roger Donati

Meine Skulpturen und Gemälde entstehen aus Freude am schöpferischen Tun und der Hoffnung auf Reflexion, Austausch lan Resonanz. Yen sampeyan bakal duwe pangwasa lan nyipta karo Umwandlung des Sichtbaren, yaiku metamorphose.

Smita Raina

smitazz.blogspot.com
Artis ameteur.
Penchant khusus kanggo pallette piso bisa digunakake.
Art minangka refleksi jiwaku….
Art semedi kanggo kula.

Anil G

Aku artis 3D akrilik.

Sónia Domingues

Artis Apol *, Desainer *

Michael Spengler

Tansah digoleki para ghaib, sing ora katon lan ora katon.
Usaha kanggo ngilangi lan ngatasi banjir gambar digital.
Uga eling crita ing mburi.
https://spengler.photography/story.htm

Deepthi TVN

Artis Mandala, kepengin nyambung menyang macem-macem seniman lan njelajah jinis seni sing beda

Fabricio Morales

Aku seneng nggawe lukisan lan anggur manis. :)

ROBERT EINBECK

Robert Einbeck nggarap pembaharuan proyek Kandinsky, sing kudu ditambahake perspektif ilmiah lan misi sosial.
Louma Salamé, direktur Yayasan Bhogossian - Brussels

Dharti Patodia

Aku artis konsep kontemporer, nyoba ndemek lan ngrampungake rincian menit babagan urip sing biasane diabaikan

Gil Dominique Norombaba

Filipino | Penerjemah Freelance

Harouna Mahamat

Penerjemah profesional lan proofreader (Inggris Prancis menyang Hausa Language).
Kanthi pengalaman luwih saka 7 taun ing domain kasebut, aku saiki ngajar Terjemahan (Inggris menyang Hausa) ing Universitas Swasta Hebei ing China)

GALERI ARTING ONLINE

Galeri Seni Online wis miwiti perjalanan ing dasawarsa taun milenium anyar lan nggawa revolusi ing Seni Modern & Kontemporer ing India. OAG wis dadi platform seni online sing paling inovatif, kuat lan asli.

Kalki Subramaniam

Artis, pujangga lan aktor sing menang saka India. Aku wong lelungan asring ing saindenging jagad lan ngunjungi museum lan galeri seni. Aku aktivis hak transgender lan nglakokake organisasi sing diarani Yayasan Sahodari (www.sahodari.org ).

Jean-Jacques Argueyrolles

Aku ora nggawe seni kanthi rutin; Aku percaya menehi impen.

Marlena Kuć

Interesuje się malarstwem oraz grafika warsztatową. Prezentowane przez mnie prace wykonane są własnoręcznie od podstaw.

Ruben Cukier

Pakaryanku nyinaoni hubungan antara fetisisme konsumen lan media massa. Kanthi pengaruh kaya macem-macem Nietzsche lan Charly Garcias, kombinasi anyar disintesis saka tekstur tradisional lan modern.

Nora Ing ngisor iki

Artis Nada ing Berlin, Nora Artis Separo setengah ngisor ing ngisor iki nggawe donya kanthi warna-warni, subliminal dhewe kanthi potret sinematik sing gedhe - lukisan minyak nganggo warna Pop Art sing kuwat, gambar tinta lan cat banyu, gambar grafis & foto sing beda-beda personas.

Karo Alexanian

Tuangake ati sing apik, ora duwe artine lan nerangake karo v re d'observasi lan dadi wong sing pas karo putra sing ora duwe pasuryan kanggo alam lan dadi duweke manungsa.

Daniel Alexander Gomaa

Direktur Pemasaran @ Tim ARTMO.

Shobha Sharma

Aku nggawe komisi potret nyata ing akrilik ing kanvas lan ACP

Tina Dreßel

🎨🖌🥰
Malen ist meine Berufung!
Meine Inspirasi, me Gefühl ing Farbe und Form auszudrücken!
Tina Dreßel; 11.08.2016
🎨🖌🥰

Renardo Reinhard Niessner

Ich bin "zufällig" im Hause des Werner Berg Museum (berühmter Kärntner Künstler) geboren. Meine Mutter perang Künstlerin. Sampeyan bisa ndeleng Pensionierung als Grafikdesigner und Werbemanager, widme ich mich leidenschaftlich dem malen von Tintenfiguren.

Claudia Hansen

Artis | Sejarawan seni
Lukisan minyak sing impresionis || Kembang, segara & segara
Teknik: Impasto nganggo strat spatula sing ringkes, ringkes, sing tetep utuh sanajan dikeringake lan menehi karakter kaya relief.

Isabelle C.

Aku artis digital. Artiku babagan jarak cedhak lan jarak. Iki tegese dadi refleksi babagan carane bisa ditampilake luwih cedhak.
Situs webku: https://isabellec.artspan.com

Natacha Sungu

Kaca Vimeoku minangka direktur lan produser 🎞 https://vimeo.com/user1878423

Peter Klak

Nami kula Peter Klak. Aku entuk ekspesiensi profesionalis lan seni ing industri seni grafis sajrone pirang-pirang taun (lithografi, seni lan grafis iklan). Gambar lan lukisanku, duwe tema konkrit kaya perang lan pamindahan.

Andreas Lochter

ich lebe und arbeite ing Chemnitz

Willi Reiche

Willi Reiche aktif dadi artis wiwit taun 1982. Dheweke ngrancang mesin seni kanthi voltase dhuwur lan rendah uga mesin sing didorong kanthi manual wiwit taun 1998.

Pablo von Goethe

Kunst trifft Poesie. Grundlage main karo fotografi sampeyan sing nuduhake Gedichte aus der Sicht Pablo von Goethe. Die Poesie des Seins al Inspirasi.

Mihai Dsc

Pakaryan Mihai dipengaruhi pengaruh geometri, garis resik lan warna sing kuat.

Rafa Peletey

Singer-penulis lagu, produser musik lan desainer grafis adhedhasar Ibiza

Alfred Eberharter

Alfred Eberharter ist ein rastloser Suchender, dem es gelingt, ing Werken Ruhe zu vermitteln. Sejul freudvolles Schaffen lan ing Werk nduwe Freiraum, sich selbst entwickeln zu dürfen.

Camil Giralt

Artis profesional de Barcelona. Obra abstracta lan figurativa. Kanggo informasi luwih lengkap, CV lan nggunakake teks, ndeleng situs web www.camilgiralt.com

Rolf Brinkmann

Stimmt perang mit dieser Webseite nicht. Habs bemängelt. Wenn sie Arbeiten von mir sehen möchten, bitte vorerst auf "www.artplattform.com/rolfbrinkmann "schauen. Wg. Corona zZ keine Aktivitäten.

Susanne Weiss

Ich bin Fotokünstlerin & Schmuck-Künstlerin lan Oberösterreich. Beruflich bin ich karo kula Desainstudio als Mediendesignerin und Berufsfotografin selbstständig.

Claudia Samuel

Nulis saka Studiengängen lan der Europäischen Akademie sing paling gedhe Kunst habe ich mich ständig weiterentwickelt und wittme mich heute der abstrakten Potret Malerei.

h freeman

Ing der dunkelsten Zeit mangan Lebens habe ich die Kunst für mich entdeckt. Bipolar, oh Regeln und ausdrucksstark.

Manu Ka.

Urip iku motif. Passion minangka pemicu. Pakaryanku minangka asil.

ZUPO ZUPO

Dheweke nyampur formulir kanthi nemoni iconografi dhewe. Bunder, segitiga lan alun-alun diklompokake kanthi tumitah. Bumi, fauna lan flora menehi inspirasi palet warna lan ngisi puisi. www.zupo.com.br

Udo Greiner

"Malen ing ngisor iki, ana Wirklichkeit nicht mehr selbstverständlich ist." Kasedhiya karo Raum Stuttgart. Studium der bildenden Künste ing Heidelberg.

Ulrich Willi Wandelt

... Aku ora lunga karo wektu ... Aku wis ing ngarep ...

Kalliope Amorphous

Sajrone pirang-pirang dasawarsa, Kalliope Amorphous nyinaoni riwayat impen lan surreal liwat macem-macem portofolio seni, potret, fotografi eksperimen, lan seni konsep.

Lila Koufopoulou

Lila Koufopoulou - KEJAWATAN ARTAN EMAS UNTUK TRANSFORMASI & MENJANA

Cecil Touchon

Aku seniman abstrak kontemporer sing manggon ing Santa Fe, New Mexico. Aku kerja ing gaya sing diarani Abstraksi Typographic, Writing Asemik, Abstraksi Gestural, lsp.

Monika Böhme

Mengkono undhak-undhakan saka Jahrzehnten intensif karo Mal-, Zeichen- und Drucktechnik - ing den letzten Jahren verstärkt karo Fokus auf abstrakt-figurativen Darstellungen

Angenlahr Kristen

Sakit munggah fotografi seni ing kene.
seneng

Elham Khezri

ellispainting "KUNST IST EINE EMOSI"

Markus Simon

Hai! aku dadi pelukune sing mandhiri adhedhasar Berlin, Jerman. Lukisan luwih saka 20 taun saiki, aku ngembangake gaya dhewe, sing dipengaruhi pelukis Denmark. Kanggo kula, seni minangka perkara spiritual, cara kanggo nggawe ruang tamu ... cara kanggo nyambung menyang alam ...

IRMA GUTIERREZ

Printmaker, Laci, pelukis, Desainer Karakter lan ilustrasi
Ing wektu kasebut, pikirane bisa ditindakake, lan kapan kita bakal ilang?
Pangeling-eling sing ora bakal tak kenang-kenangan
www.irmagutierrezart.com

Sandra Kolondam

Sugeng rawuh ing profilku! Aku dadi pelukis lepas. Aku kerja lan manggon ing sacedhake Lake "Starnberger See". Aku bakal nerangake dhewe minangka pelukis klasik. Aku seneng puisi lan ketagihan karo melankol manis. Aku rumangsa uga nggawe aku dadi lukisan.

Valentina Sullivan

Ölmalerei, Bildhauerei

Adriana Fruczek

Artis polish adhedhasar Berlin. Sinau ing Universitas Seni Berlin dening Baumgarten lan Pernice. Saiki nggarap fotografi digital uga njelajah teknik cetak tradisional.

Hans-Herbert Schmitz

Grafiker - Desainer - Illustrator - Musiker

Morgan Peterson

Morgan entuk gelar Sarjana ing Bisnis lan Minor ing Art Art ing Fordham University ing taun 2005. Morgan sinau babagan Pembangunan Web Stack ing Lambda lan nggawe situs web responsif kanthi lengkap.

Seni Kontemporer Mario Mauroner

Ditemokake ing Salzburg ing taun 1972 MAM saiki kalebu galeri ing Salzburg lan Wina uga minangka papan kanggo proyek interdisiplinis ing Wina.

Austin Brynjulvson

... mlaku menyang sing ora dingerteni ... play ngidini kita lali awake dhewe lan ngreset ... sanajan mung sedhela ...

piyambakipun

Olusola Otori minangka seniman multidisiplinis sing njajahi kaendahan / tantangan ing macem-macem budaya ing Afrika lan masalah Agama / Spiritualisme, Politik & Daya amarga bisa mengaruhi komunitas desa sing terpinggir.

Galeri G13

G13 ngupaya nuduhake seni kontemporer paling apik saka Malaysia lan Asia.

Joel Silverstein

Aku dadi pelukis ekspresi figuratif sing nggunakake pangamatan langsung, foto film, komik, lukisan majalah pulp, referensi Old Master lan foto jurnalistik kanggo nggawe anyar kanggo Sejarah Lukisan lan seni perwakilan.

István Cocron

Seni Kontemporer kanggo sampeyan kabeh - Sawetara Banksy - Sawetara Ora Banksy

Sabine Berthaler

Meine Werke sind so vielseitig wie ich es auch bin ...

Jose martinez

Dheweke miwiti sinau seni ing sekolah Seni Terapan lan dagang seni ing Madrid mengko ing studio pelukis "Anciones" bakal sinau akses menyang Seni Halus ing sekolah Peña de Madrid kanthi pelukis hiperalisis gedhe "Manuel Franquelo" Marlboroug

Raik-Michael Meinshausen

Dalan - garis alit antar ulang taun lan taun pati - aku pengin nggawe luwih gedhe tinimbang sing katon lan isi kanthi kaping gedhe.

Catalina Codreanu

Dikenal karo palette sing sregep lan ngilangi rincian, Catalina Codreanu njupuk saka loro Pop Art lan Minimalisme. Prakteké ditetepake nganggo lukisan minyak utawa akrilik ing kanvas, nanging dheweke uga nyinaoni media liyane, kayata fotografi lan video.

(B) Ars Monaco

Kita minangka Galeri Seni khusus Kontemporer, dumunung ing Munich, Berlin, Singapura kanthi online. Ing wayahe kita musatake ing Street Artits, kaya JR, Banksy, Ora Banksy, NotNotBanksy, Jimmy Cauty, Harry Adams, Ora Malecich lan barang liyane, sing disenengi.

GlowArtWorld Dening Noemi Santo

Seni lan Kerajinan Artis nggawe dekorasi tembok, dekorasi omah lan headdress.

Ray Besserdin

Inovasi 30 taun arca nganggo kertas digawe tangan. Penghargaan internasional 25 kalebu emas ing NY & Gold Medal kanggo Kreativitas, Mondial Art Academia, Paris. Ditampilake ing Carrousel du Louvre, Paris. Komisi perusahaan & pribadi nggantung sacara global.

Daniel Wellinger

Sammler zeitgenössischer Kunst mit Schwerpunkt Elfenbeinküste und Westafrika

Grabow Miriam

Hallo ich bin Miriam JR Grabow und wohne derzeit ing Kiel. Aku kudu milih karo Kunst im Bereich Keramik, Grafik lan Malerei.

lao lan

Tanpa teknik sing kita ungkapkan katon durung rampung lan tanpa artine kaya apa sing dicritakake iku cethek

Gabriel Kelemen

Gabriel Kelemen, Ph.D. seniman lan peneliti, kepala jurusan Sejarah Sejarah lan Teori ing Fakultas Kesenian lan Desain ing Universitas West Timişoara, Romania. Kuliah ing sejarah / diterbitake- The Universities of Sphere-Vortex Basic.

Sumit Mehndiratta

Dhewe mulang seniman multidisiplinis adhedhasar ing New Delhi.
www.sumitmehndiratta.com

Laura Stötefeld

Urip cendhak banget ora biasa!
Sadurunge aktif minangka Biologist (Dr. rer. Nat.), Saiki aku dadi ilustrator ilmiah lan seniman visual. Aku duwe hasrat alam, aneh, aneh, misterius lan morbid barang.

Konstantin Lukas

Priksa seri anyarku: Digital Erotica: Gambar ganti dadi "lukisan" ing kertas lan gambar.

Niyonsaba Serge

Serat Niyonsaba minangka seniman Rwandan profesional. Dheweke nambah katrampilan ing sekolah Nyundo Art lan banjur nuntut semangat kesenian kasebut. Seni serge ditemokake ing museum seni Rwanda, Kigali lan ing kampus Davis Akilah, Kigali.

Tichaona Ncube

Artis & Pelukis Kewan Kewan, Potret Kewan & Wong, Pelatih Seni / Tutor

Beatrice Striolo

Artiste née à Paris en 1976, d'origine italienne. Béatrice Striolo ngirim anak ingelier de peinture lan unelielier nglumpukake «le 100» pour stimule stimulant lan bakal nggawe artis seni lan internationaux.

Kostiantyn Shyptia

Aku seniman modern Ukrainia. Nami kula Kostiantyn Shyptia. Ing kene sampeyan bakal nemokake lukisan minyak asli sing digawe saka aku. Aku nggawe karya seni ing minyak ing kanvas. Ing lukisan, aku nyoba nuduhake kaendahan lan misteri Donya iki.

Yvonne von Oswald

Yvonne Oswald minangka seniman lan fotografer Austrian adhedhasar ing Wina. Karya seni apik dheweke wis dipamerake ing pirang-pirang museum lan galeri, nalika karya editorial diterbitake ing sawetara buku lan macem-macem majalah internasional.

Tami He

Tami He (b. 1966, Bad Oldesloe, Jerman) minangka pelukis sing mulang kanthi mandiri. Pakaryan dheweke wis dadi bagian saka koleksi pribadi ing saindenging Eropa, Amerika Serikat, Asia lan Australia. Dheweke urip lan kerja ing Füssen ing pinggiran kisaran Alpine.

Oriol Angrill Jordà

nonton, rumangsa & mikir

Jan Lee Johnson

Pelukis kontemporer Inggris. Nggarap pertunjukan solo sing bakal teka ing Chelsea, London, 2020. Tanggal TBC

Seneng Das

Lulus saka Kalakshetra, College seni rupa ( www.kalakshetra.in ). Digarap ing arah seni film, Animasi, Game, Advertising lan Kreatif kanggo Cpagemini (www.capgemini.com ), Teknologi HCL (www.hcltech.com ).

MIN KYUNG KWON

Artis visual sing manggon ing Seoul.

pelukis

Majalah Seni Kontemporer. Konten sing sugih karo artikel, karangan lan lukisan saka Artis Rampung. Kanggo: Art Collector, Galeri lan Akademi.

Passion Mariko

California asli ing perjalanan seni visual lan kinerja kanggo njelajah konstruksi budaya, jender, semangat, jiwa lan seksualitas liwat crita visual lan kolaborasi karo wong liya! Artifak Wiwit taun 1999. Nggawe Seni = Nggawe Katresnan.

Warren Fox

Artis Australia Warren J Fox bali saka London kanggo njelajah kerajinane. Adhedhasar fotografi sing rinci, dheweke nggambar fotografi, mung kanggo ngrampungake kabeh nalika wutuh. Asil mburi Loro Asal Loro.

Denis Taylor

Gaya Artists eludes ditondoi minangka siji sekolah utawa liyane lan asline jelas asli. Denis ngidini kapinteran visual dheweke kanggo menehi informasi marang karyane. Penguasaan saka tangan seniman ngidini dheweke total kebebasan ekspresi visual asli

Henrik Sandner

Pelukis lair ing Denmark. Wis pameran ing pirang-pirang papan ing Eropa, lan akhir-akhir iki AS. Aku biasane kerja karo minyak ing kanvas

Falk-Alexander Birner

"Taichi wa gu no gotoshi"

Olivia Pegoraro

Incisore-stampatore. Dal 1992 ad oggi ha esposto ing Italia e all'estero a Sofia, Madrid, Chamalieres, Porto, Douro, Bitola, Valencia, Bucarest, Colonia, Nassau, Bonn, Diez, Kobern-Gondorf, Santiago del Cile, Guanlan-Shenzen ecc.

Esteve Navarrete

Aku pelukis saka Barcelona

cristina taniguchi

Artiku adhedhasar mitologi pribadi. Aku rumangsa kudune nyritakake babagan urip lan nuduhake alam kosmos liwat vizualisasi lan liwat lukisan lan patung.

LoCurto Outcault

Kita wis kolaborasi wiwit 1991, makarya kanthi patung, cetakan, foto, animasi lan pamasangan interaktif. Pakaryan kita fokus ing frailties fisik lan psikologis awak manungsa lan hubungan ambigu karo teknologi.

Annette Peterson

Annette Peterson, lair ing Stavanger, Norwegia minangka pelukis minyak sing duwe studio lan plein udara sing cedhak karo praktik dheweke. Dheweke nggunakake teknik fotografi lan lukisan kanggo nggampangake lukisan lanskap gaya realistis lan kesan.

Bissera Videnova

Aku wis ngeweruhi manawa wong meneng karo rasa kaget lan ora lali mung nemoni masalah nalika ana kamulyaning alam lan genius.

Galeri seni curated MH Online

Kita nampilake seniman saka macem-macem negara lan seniman terkenal saka Pakistan. Yen sampeyan pengin ditampilake, kirimake portofolio ing mehreen.curator@gmail.com.
Dolan maring koleksi ing www.mehreenhashmi.com

Ann-Kathrin Pissang

Berlinerin mit Leib und Seele. Liebe den Tag genau wie die Nacht.

Evgenia Knyazeva

Artis Rusia sing adhedhasar ing Hong Kong

Debra Webster

Aku tuwuh ing deso Yorkshire ngunjungi pesisir meh kabeh akhir minggu lan papan kasebut menehi inspirasi kanggo seniku. Aku seneng nggunakake minyak lan akrilik kanggo mujur nengen. Aku nggunakake cat banyu uga seneng ngalih ing antarane media kanggo tantangan dhewe.

IA sherazi

Karya seni saya nggambarake tema sosio-ekonomi lan politik. Aku tresna marang manungsa lan katentreman ing planet sing éndah iki. Aku wis nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah manungsa sing paling sensitif, liwat karya seniku.

Stephan Janssens

Nggawe landskap konsep lan abstrak sing inspirasi kanggo dualitas wong lanang.
Lukisan media sing dicampur lan ndadékaké lightobjects sing nampilake momentum inti kasebut

Sara Jane Harper

Aku dadi pelukis lan keramik sing makarya saka studio ing North Wales. Aku kerja intuisi, inspirasi saya asale saka akeh sumber lan aku duwe kosa kata tandha, tandha lan simbol sing wis suwe saya urip.

Yvette Mey

Aku duwe lukisan cetakan sajrone taun 25 kanthi profesional, umume ing cat minyak ing kanvas. Aku nggambarake grafis uga, sing digarap sawise gambar wiwitan utawa
Titah menehi akeh inspirasi kanggo kula.

Sato Takayuki

Artis grafis / efek visual lan direktur visual, saiki adhedhasar ing Jepang, sing makarya sawetara studio lan klien ing AS, Eropa, lan Asia.

Alex Goncharenko

Aku seniman geometri. Gaya seni - Techno-Pangeometry (istilah dhewe).
Karya sing ditampilake ing koleksi pribadi lan umum kalebu galeri lan museum Jerman, Austria, Luxembourg, Hongaria, Polandia, lan Rusia.
www.supremanART.com

Galeri Lukisan Rusia

Galeri Lukisan Rusia - https://www.RussianPaintings.net - galeri lukisan darmabakti kanggo seni rupa Rusia kontemporer: lukisan, seni grafis, batic, obyek seni, patung.

Linda Collins

Artis lanskap aku seneng nglukis swasana ing cuaca lan uga bagean sing ora dikarepake dadi pelukis yaiku eksperimen karo macem-macem jinis cat bahan lan panggunaan buku sketsa digunakake minangka cathetan ide.

Ion Popescu

Sculptor, Artis # Art # Desain # Desain interior # Artwork # Galeri online # Fineart # Artmuseums #

Karina Plachetka

Karina Plachetka minangka pelukis lan tukang daptar pengalaman sing ngalami paméran ing Swiss, Spanyol, Jerman lan Austria.

Gonçalo Cunha de Sá

goncalo.cunhadesa.com

Asta Caplan

Aku artis visual lair Finlandia sing kerja ing Jerman wiwit 2014. Pakaryan saya musatake kanggo nggawe kaendahan minangka pangarepan ide, minangka ruang kanggo rumangsa lengkap lan potongan sing dadi pendamping urip kanggo pamirsa.

durga Garcia

durga Garcia, fotografer, juru & guru pendidik internasional, dadi kapribaden sing unggul ing fotografi sarkas & potret. Entuk akeh penghargaan utama nalika pameran internasional, kanthi nuduhake solo serveral

Werner Szendi

Art kanggo Merdika, Damai, Katresnan lan Penyembuhan ing Donya

Nomvula Millicent Hoko

Aku seniman visual enom sing duwe seni khusus ing seni Abstract. Aku sinau babagan nggawe printmaking ing Artist Proof Studio.

Monica Olsen

Sculptor Norwegia / Artis Visual sing dumunung ing New York City.

Daniel Chester

Artis visual profesional sing manggon ing lokasi deso Leitrim, dumunung ing pesisir kulon Irlandia. Utami kerja nganggo cat minyak nanging nggunakake lembaran aluminium minangka permukaan lukisanku. Inspirasi dening malang lan cuaca lokal.

Enrico Rutz

Lair ing '62
Wiwit bocah cilik aku wis melu nggambar lan nglukis,
wis sinau 3 prof. katrampilan.
Utamane aku prihatin karo implementasine energi saka
supaya diarani ruang kosong.
Jinis peteng = eling?
www.enricorutz-art.com

Annett Stenzel

Aku artis lan direktur, adhedhasar ing Hamburg, mbukak kanggo nemokake jagad iki.

Nora E

Nato nel 1969 a Burgas Bulgaria. Laurea ing Belle Arti presso Akademia ing Belle Arti di Sofia. Dal 1998 vivo e lavoro ing Italia

Jakub Jecminek

Artis Visual Independen

Barbu Paul Stefan

Paul Barbu minangka seniman visual adhedhasar London sing karyane wis fokus ing seni konsep kontemporer. Wujud ekspresi utama yaiku patung, seni instalasi, gambar lan ilustrasi

Kaoru ナ ベ

時 私 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時

Eduardo Terranova

Lair ing Cali, Kolombia, Eduardo Terranova sinau arsitektur lan desain ing Rhode Island School Design. Dheweke wis nglatih arsitektur lan seni luwih saka telung puluh taun. Karya dikenal kanggo visual reflektif lan kaya-lumahing.

.scigor

Aku minangka Artis Kreatif Visual, Tokyo lan Illustrator adhedhasar Tokyo. Kadhangkala desainer karakter, generalist lan panulis 3D.

Andrzej Nowakowski

Vj (KiddLucky), DJ, Produsen Musik, Engineer Audio, Photographer.
"Visualisasi minangka stimulasi liyane kanggo indera"
Ing Musik, Elektronik, Techno, Swarga lan sawetara kaping Skor Filem Emosi (KL, Notfet, Autism_Child)

Bibi Alafriz Gefre

Aku minangka Artist Fine Artistisial Internasional sing nggawe konsep lan nggawe kantong gawenan tangan gaweyan buatan tangan unik saka serat.

Andrae Ijo

Aku usaha kanggo ngrampungake tujuanku kanthi nggawe seni apik. Kepengen melu aku?

Nagai Nobuo

私 私 の 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 す す 私 私 す す。

mustafa orkun müftüoğlu

Aku nggambarake perasaan manungsa kayata pangarep-arep, antisipasi, harapan, kesepen, rasa wedi lan kepinginan ing jinis gaya simbolis lan hebat.

Tracy Algar

Artis abstrak kontemporer Afrika Kidul. Aku nulis landskap abstrak gestural lan nggawe karya seni keramik aberrant.

Batcules Shelley

Art mbentuk bunder, uripku yaiku basa universal, yaiku proses utama kanggo nggedhekake pikiran lan nerangake pengalaman sadar / sadar. Kanggo kula, "ART minangka oyod saka smART" lan panganan kanggo nyandhang lan nggedhekake warna abu-abu dadi warna.

Ivana Milosevic

Arsitek / Artis / Tutor seni
Pameran ing Los Angeles, Zurich lan tutor lukisan ing Tuscany

Gagak Faustus

Mardun minangka Artis Surrealist, sing jeneng Panganggit yaiku Faustus Gagak. Mardun nduwe minat eksperimen kanggo ngalamun sing apik.

Kasunyatan simbolis impen wis menehi inspirasi marang Artis lan penulis nalika umure sing duwe dukun.

Carl Schraefel

Kolase, nggambar, nglukis lan media campuran

Bouma lantai-Anne

Ngencengi lan negosiasi seni, didhukung kanthi tekun sing cocog & nyathet bukti-bukti.Welancongan karo individu & organisasi sing beda-beda, nemtokake kabutuhan lan ngirim solusi lan saran sing bakal nate nggawe keputusan investasi sing penting.

Thandi Sliepen

Aku dadi pelukune mandhiri, juru patung, panulis, penyanyi lan seneng ngolah kebon. Aku adhedhasar negara Afrika Wétan gratis

Roland Chan Dick

ARCHITEK / ARTIST / FOTOGRAPI / VIDEOGRAPI / INVENTOR / MENTOR

Günter Pusch

... Subyekku yaiku "Motor" sing adu alam. Aku nyoba kanggo nerangake konflik antarane mesin lan lingkungan alam….

Artis Cornelia Steckhan

Werna, imajinasi lan urip! Perjalanan artis kanggo nyatakake kabeh.

Bernd Wachtmeister

Aku minangka salah sawijining wong sing nyawisake akeh wektu kanggo nganalisa awake dhewe ing konteks sakcedhake. Akeh raos, rasa lan pikirane nemokake ekspresi ing karya seni.

Giorgios (Gio) Vassiliou

FOUNDER & INVENTOR saka
TRANSCENDENTAL SURREALISM
ing SENI VISUAL

Kampungan Yohannes-Campins

Aku duwe daya tarik kanggo jagad, entitas lan misteri sing ngubengi dheweke.
Campuran warna, chimera ethereal monokromatik lan cakrawala buatan sing takon babagan kepungkur ing komunitas "manungsa".
Kaya ing ndhuwur. Dadi ing ngisor iki.

Spartak Dulic

... seni kontemporer; lukisan / ekspresi ekspresif, seni jalanan kutha, sureallism, seni pop; seni / kinerja awak; instalasi ...

1993- 1998 Akademi Seni Halus, Zagreb, departemen seni grafis (Kroasia)

Boneka Gero

Minangka Vimeo nempatake: "Salah sawijining swara utama ing 3D de-familiarizing". Saben film digawe saka bagean lan tema sing beda-beda, nanging, bagean kasebut jelas minangka bagean stylistic sing bisa dingerteni.

Aku BK

Muse lan pacangan karo seni lawas maneh.
Artis, aktivis pimis, penulis ing persimpangan lan pemikir masak, nggodhok ide anyar lan realita.

Neo-ekspresionis, kritikus sebagian, kritikus politik lan lingkungan lan penggemar anime

Margarita Afanasjeva

Artis Estonia urip lan makarya ing Pärnu.

Vorden Art

Aku minangka wong sing seneng marang seni, bisa uga amarga kasunyatan sing salah sawijining fitur penting yaiku sensitivitas sing ora biasa marang kasunyatan sing ana ing sekitare. Lukisanku nggambarake karakter sing ora biasa saben-saben aku ngalami.

Graure Cristian

Artis, kurator lan penulis, PhD in History and Estetika Fotografi saka The Romanian Academy

Christopher Reid

Christopher Reid minangka seniman sing diakoni sacara internasional sing nglukis kabeh jinis lan sawetara media. Gaya kasebut diterangake minangka "realisme kontemporer kanthi penekanan warna lan ambane." Dheweke diilhami dening kaendahan Cape Cape.

Daniela Melzig

Sejatine mung ana rong jinis lanang lan wadon. Sing mondhok ing omah lan liyane.

Giovanni Manzo

Pelukis Italia saka Naples, lair ing 1966

Timotius Pugh

Aku Artis Lingkungan kerja karo macem-macem media campuran lan bahan sing digunakake kanggo nggawe instalasi sementara, patung lan gambar. Aku uga nganakake lokakarya seni lingkungan lan melu residu.

Maria Madacky

Aku minangka pendhidhikan seni lan seni urip lan makarya ing antarane Lethbridge, Kanada lan Novi Sad, Serbia. Pakaryanku ngucapake tema kayata limitasi, kahanan kesadharan, alam realita lan budaya manungsa kaya sing dingerteni.

Kholofelo Mothle

Artis pop, kanggo realis hasrat kanggo bisnis.

Paula Menchen

Aku dadi seniman visual sing nggabungake macem-macem cara lan pendekatan kanggo nglukis nyelidiki persimpangan antarane gambar, cetakan lan lukisan.

Anaïs Laurent

MA, CPC. Outsider nggunakake Ekphrasis; yaiku, geguritan seni +. Pasinaon: Paris karo Hadiah Roma; riwayat seni ing Louvre. Pujangga (diterbitake, utamane haïku) wiwit umur 10; seniman visual wiwit 60. Media: Ink, modelling paste, collage, object object, media mixed.

Monica Hansebakken

Monica minangka seniman Norwegia sing wis digawe pameran internasional ing Galeri, Musium, organisasi seni lan pameran Seni. Karya bisa ditemokake ing koleksi umum lan swasta.

Michaela Haynes

Aku dadi desainer / seniman sustainable sing nggunakake keramik minangka kanvas kanggo nglukis, nulis lan nggambar.
Pakaryanku diilhami dening kabeh sing kedadeyan ing saubenging wektu, perasaan, kepercayaan, tembung lan emosi sing dicritakake ing
bahan.

Ber Lazarus

Praktekku nylidiki hubungan antara obyek ing papan, sifat wujud ing gerakan lan efek skala ing komposisi. Aku nggunakake macem-macem bentuk, bahan lan sisik kanggo nggawa kesenian sing unik kanggo seniku.

james meyer

jmaes meyer; wis makarya lan ditampilake ing wilayah York Meto pirang-pirang taun lan pakaryan ana ing sawetara koleksi museum, gambar kasebut diterjemahake ing sawetara medium, patung, waterolor, edisi cilik kertas utawa karya sing unik

Eninolar IAnek P

Aku n t e r D s C i p L i n R i T y} ̾ Polyrhythmic Komposisi} ̾ Multi-instrumentalist} ̾ Design Swara} ̾ Photographer} biografi
Panulis / Penyunting / Manajemen Artis CleanError ™
cleanerrorrecords.bandcamp.com/album/purlieu-ep

Artis Muncul Iranian

Platform online kanggo promosi seniman muncul Iran wiwit 2015

Galeri Seni Telung Ibu

'Telu Ibu' menehi tandha ibu sing menehi kita lair, ibu & ibu ibu

Yonatan Ullman

Yonatan Ullman minangka seniman kontemporer adhedhasar ing Tel Aviv.

Sayuran Mirelle

Aku iki dadi artis khatul profesional sing manggon ing Deest ing Walanda.
Nggawe potret equine ing level profesional.
Aku fokus intine jaran kanggo nuduhake jiwane liwat kemampuanku kanggo nyambung karo jaran kanthi tingkat sing luwih jero.

Kimberley Reid

Kim Reid minangka seni grafis freelancer / desainer & ilustrasi kanthi luwih saka 30 taun, karya sing diterbitake. Gambar ilustrasi dheweke bisa dideleng ing situs-situs kasebut: KimARTandDesign.com, CastleColors.com & MissionPaintings.com.

Michael Bello

Aku dadi seniman Afrika kontemporer, aku ngetrapake lukisan nganggo minyak, akrilik lan cair ing kanvas lan beda-beda subjekku karo seni, seni bentang, seni instalasi, nanging wong (ekspresi figuratif) tetep semangat lan obsesi sing sejati.

Chika Aneke

Chika Aneke minangka Seniman Visual berbakat, Departemen AS IVLP Alumnus / Penerima Govt AS 2019. Penghargaan / Grant & media campuran Maverick sing terus-terusan golek cara anyar & mboten umum kanggo nggambar ekspresi visual.

Donna-Lee Brown

Aku dadi seniman grafis lan desainer kanthi bakat nggawe grafis khusus kanggo poster, kertu bisnis, identitas merek, barang-barang dll. Aku seneng nantang dhewe nggawe macem-macem perkara. Intisiku yaiku Kesenian

Piero

Gaya Artis Street Funk Free Land
Diterbitake, Artis Dilisensi
Lair ing Porto Santo Stefano Italia
Artis Full Time
www.pieromilaniart.com

Nikolaj Callesen

Bisa digunakake kanthi semangat lan sepenuh wektu nganggo fotografi, gambar lan tulisan wiwit 2001. Dididik ing antropologi lan Fotografi Seni Halus.

Vincent Caputo

Artis visual multimedia

Vincent Caputo

Artis visual multimedia

Jean-Paul Marsman

Jean-Paul Marsman, lair ing Walanda, minangka seniman Walanda sing luar biasa sing manggon lan kerja ing Veldhoven. Pakaryan kasebut dituku, antara liya, kolektor, galeri, museum lan perusahaan.

Jessica Michelle Le Roux

Minangka seniman kontemporer aku nyambut gawe ing teknik cetak lempung, tembaga & unik amarga medium iki nuduhake properti manipulasi langsung nanging bisa nahan delicacy lan nyedhiyakake dialog sajrone ide penundaan.

Patricia Smits

Disentuh dening ketidakadilan lan kasusahan sing disebabake pecah ing antarane sing becik lan kasunyatan. Nggoleki wates ing kasunyatan, inspirasi dening filsafat, wektu, alam, konstruksi lan transformasi. - www.patriciasmits.com

Galeri Nasional Zimbabwe

Kita minangka papan sing bisa nemokake dhewe liwat Koleksi permanen lan Pameran sing wigati.

Galeri Buckley & Brough

Galeri Buckley & Brough lan Studio minangka galeri komersial sing dikenal fotografi fotografis sing amba kanggo segara kontemporer.
Galeri nyebarake rong lantai lan kolektor bisa ngatur tampilan pribadi kanthi janjian.

Alejandro Nicolás

"Aku percaya kekacauan kanthi prentah" Francis Bacon "Nanging kepiye diprentahake Francis?" Nicolas Sanin

Kristen Wong

Penerjemah (Cina, Inggris), Pelukis Amatir, Blogger babagan Budaya Jerman

Tali Meir

Artis enom enom kanthi rasa kanggo plancongan lan kopi.

Robert Sequeira

Artis Visual basis London, Ekspresi Abstrak, Anggota masarakat puisi.

aisha haider

Aku dadi seniman mulang ing Inggris. Aku nulis cetak akrilik ing akrilik lan banget beya amarga wis adol lukisan 2000 ing saindenging jagad lan ngarep-arep supaya bisa ngisi omah sing apik banget karo seni lan menehi mesem ing rai. Muga-muga sampeyan seneng ndeleng karyaku.

Stiefnu De Battista

Tujuan utama yaiku nggawe tekstur lan elemen taktik sing bisa ditonton lan penonton nalika imajinasi dheweke dadi jagad alam. Ing karya, bisa ndeleng interaksi ing antarane media beda.

Artemisia, Art & Tendències

Artemisia, galeri seni ing Barcelona.
Artis kontemporer: lukisan, fotografi lan patung.
Kita ngirim karya ing saindenging jagad.

Julia Kristus

Aku dadi panulis lan seniman visual… nalika nyatakake imajinasi impenku nganggo kolokan gari ... lan kadhangkala uga liwat fotografi.

Matthew Francis Rory

Pangripta seni arca bespoke kanthi wicker, kawat, tekstil lan bahan sing didol.

ASHOK KUMAR

Freelance profesional seni visual ing New Delhi India

Kym Burke

Artis Selandia Anyar sing makarya kanthi abstrak. Aku seneng njelajah struktur lan lam ing karya; lan ngerti lan ora ngerti proses proses seni.

Galeri Seni Kontemporer UFOFABRIK

Proyek independen kanggo seni kontemporer, mbukak lan eksperimen.

Prem Somnath

Aku lair Artis Tradisional sing wiwit umur 11th Nature minangka tresnaku sing Art yaiku uripku seneng nggarap lukisan Sejarah lan patung, Aku Percaya karo Gusti Narayana lan tresna marang Penciptaan sing ayu sing menehi inspirasi kanggo karya 2 luwih akeh 2reality

Randi Kristin Strand

Randi Strand diwakili sawetara galeri profesional lan duwe pamirsa gedhe. Strand kerja karo fotografi, karya seni digital, akrilik lan minyak, media campuran

Antonio Camba

Saka cilik banget, aku duwe karep seni, nyinaoni intervensi, patung, konstruksi ... lan mesthi lukisan kasebut.

Anja Stella Olafsdottir

Aku crita babagan kaslametananku minangka wanita alam sing makarya ing jagad digawe struktural. Iki upaya mbangun jembatan antarane primitif / beradab, alam / industrialisasi, tactile / fluid, dongeng / pemikiran rasional, nang / njaba

Anna Glover

Artis visual multidisipliner, praktisi ngajar lan ekologis.

http://ginavanlore.co.uk

Martin Davis

Aku kerjane utamane ing minyak lan outputku saka mujur nengen kanggo karya lan potret liyane sing luwih figuratif / abstrak. Gaya saya ditondoi kanthi getaran warna lan merek dagang kanthi rinci, asring diiringi corak rada surreal.

Roberto Fusco

Roberto Fusco, (ITA / FI), minangka seniman media Italia sing adhedhasar ing Helsinki. Dheweke nggunakake teknik komputasi sonik lan visual kanggo ngrampungake pengalaman sing wis sirna lan niru kahanan sing alternatif nanging nyambung karo urip nyata.

Астра Алксне

Психиатр, ландшафтный дизайнер, юююии и и, ол,, ...,,,, ,Э в в ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ..., ... ... в всЭббб ... ... Kondisi? Каждый день я другая.

Psikiatrik, desainer lanskap, kekasih seni, kolektor, blogger ... Iku kabeh babagan aku. Sopo aku? Saben dina aku beda.

Christopher Godber

Pelukis lan artis digital adhedhasar ing London. Co-pendiri The Tunnel Art Collective.

John Lendis

Pelukis saiki manggon lan kerja ing Cotswolds UK

Karl F. Stewart

Fotografi lan Seni Video. Tema pasinaon kasebut cukup eklektik. Gaya seniman kasebut, terus-terusan ana ing genre Dokumentasi lan Impresionisme.

Jonathan Chapman

Artis Freelancer lan ilustrasi adhedhasar ing Winchester, UK. Aku nggawe kriya tradisional lan pena seni kanthi gaya visual sing kuwat kanggo macem-macem proyek pusaka lan lelungan. Aku uga nggawe lukisan asli kanggo pameran lan komisi pribadi.

Eugene Sharpe

Desainer Multimedia sing tansah nggoleki nyurung lan narik aspek seni media anyar

Kristen Palana

Artis Multimedia | Animator | Ilustrasi | Sing Apik Digital

Ernesto Asch

Aku saka Costa Rica, aku manggon ing Panamá. Aku nganggep seniku dadi surrealist sing ora abstrak. Aku nggunakake akrilik, krayon, potlot, spidol, cat semprot.

Michael Rosskothen

Artis digital, fotografer (www.rosskothen-design.de ) lan seniman visual (www.mrosskothen.de )

Emma Amini

Aku duwe Galeri Seni / Studio cilik ing Uk nggawe & mulang teknik seni modern. Aku nyinaoni MA Drawing for Artine Fine Art Fine & BA ing Ilustrasi Sequential, Aku nggawe potret surreal saka Sumber & Entitas Kasukupan Penting

Bradford Rhoades

Aku seneng lelungan ing jagad iki lan njelajah lanskap sing nggumunake lan ketemu karo kabeh jinis wong sing narik kawigaten. Aku kerep njupuk foto lan nggawe sketsa ing dalan kanggo nggunakake inspirasi kanggo lukisan lan pastel minyak.

Sally Chan

Artis. Desainer. Penggemar pikiran manungsa.
Kanthi nggambarake imajinasi tanpa wates karo refleksi ing dunyo iki, aku nyambungake emosi, pengalaman kesadaran lan nggawe alam semual karo kenangan kolektif saka kabeh.

Dancho Atanasov

Artis Fine Art Fotografi sing menang-menang. Kabeh foto winates edisi

Taleta Willer

Aku nggambar bentuk manungsa sajroning kaendahan lan kerumitan. Aku seneng karo pasuryan - kanthi owah-owahan, apa sing kita ungkapan. Aku ngramut beda lan podho kita lan terus njelajah lan nyebutake apresiasi.

Francesco Ruspoli

Dianugerahi internasional lan dituduhake karo sawetara karya seni ing koleksi permanen Museum.

Armando Alemdar

Aku dadi seniman, sejarawan seni, lan Kepala Art lan Desain ing penghargaan Sekolah Alperton, Wembley, London UK. Aku kari pameran ing kapasitas konsultan seni ing Galeri Zari, London

frank verreyken

Aku manggon lan kerja ing Antwerp, Belgium. Aku dadi pelukis lan fotografer.

Saeko Angwin

Lair lan tuwuh ing Jepang, lan saiki manggon ing Sydney.

Apa sing dikarepake Ibu Bumi supaya dakwartakake. Iki uga ekspresi saka aku, minangka bagean saka dheweke.

Aku nggambar ketuhanan Bumi Bumi sing uga ketuhanan aku lan umat manungsa.

Katharine Lyons-Burke

Kasedhiya kanthi kreatif ing grafis, fotografi lan gambar lan swara sing obah. Kanthi MFA ing wilayah nggoleki babagan kesehatan mental terus karo PHD ing Oxford Brookes ing interculturalisme Kesehatan Mental lan interaktivitas.

Jeffrey M. Parker

Pakaryanku kalebu lukisan minyak ing kayu lan kanvas, uga gambar lan gambar media campuran. jparkerartist.com / jparkerartist @ instagram

Ronad Crowley

Aku dadi pelukis lanskap sing diwulang dening inspirasi dening
Alam Alam lan kepiye carane nedahake awake marang aku.
Aku manggon lan kerja ing Pagunungan Rocky Colorao.
Selawase mahasiswa ... Rondo.

Don Lisy

Don Lisy minangka pelukis abstrak profesional profesional saka Cleveland, Ohio sing urip lan makarya ing Brooklyn, New York.

Devendra Patel

Art minangka semangatku. Lukisan Seni minangka cara kanggo nuduhake perasaan, pikirane lan emosi. Aku seneng seni modern nanging uga ngetutake teknik seni tradisional uga.

Richard Lee

Saka artis menyang Desainer lan bali maneh; Aku wis nggambar lan nglukis taun-taun kanthi profesional 28, ganti saka apa sing bisa nyata karo sing kurang.

Francis Denedo

Aku seniman apik.
Aku lulusan Politeknik Auchi ing Edo State Nigeria ing 1993, aku wis nate kerja dhewe. Aku kerja dhasar nggunakake kabeh media sculptural. Aku seneng lukisan lan nggambar sanajan aku seneng konstruksi logam.

Gustavo Favaro

Artis saka Uruguay

Pradip Sengupta

Aku artis visual saka India. Aku wis ngrampungake MFA saka Universitas Visva Bharati, Santiniketan, saiki wis kerja ing Delhi. Lukisanku minangka gambar ing jagad - katon saka mripatku.

Steve Randall

Artis sing melu klien kanggo nglukis kenangan lan kepengin ndhukung Pusat Walton sing ngrawat bojoku.

Anca Toma

Aku lukisan seniman tradisional biasane nganggo akrilik ing kanvas. Ing lukisan aku cenderung nggunakake macem-macem tema, nanging biasane potret anime lan pemandangan fantasi. Sawetara karya saya adhedhasar identitas mandiri utawa jagad jero.

Jacques Tange

Lair ing Vlissingen, Walanda, ing 1960. Didik ing Akademi Seni ing Rotterdam. Inspirasi dening urip dhewe lan sing paling penting, kanthi tresna. Nggawa bau kanggo wanita sing percaya yen kekuwatane bakal nylametake jagad iki.

Stacy Anmarie

CEO / Artis / Desainer Desain / Desain Tekstil lan Produsen Sepatu

Lori Horowitz

NY campuran-media / sculptor. Pakaryanku yaiku sinau babagan kapribaden sing nggambarake urip saben dinane. Iki proyek relief reca 3 D mundak akeh, asring ora klalen interaksi ing masyarakat, nggawe imajiner sing kompensasi lan tampilan intim "persona".

Sinisa Saratlic

"Aku seneng seni, lan aku seneng arsitektur lan aku mesthi nate ngetutake hartaku kanthi cara kasebut".

http://myartstudiotoday.com
http://sinisagallery.com

Paulette McKoy

Aku kepengin dadi wanita sing tangi lan seneng karo apa sing dilakoni kanggo urip saben dinane. Lelungan asring, aman spiritual lan stabil.

Calvin Lai

Aku ngempalaken. Yen sampeyan ndeleng koleksiku, sampeyan bakal bisa ndeleng lukisan saka wong sing aku wis ketemu, papan sing aku wis tau, lan barang-barang sing wis dakdeleng.

Paola Telesca

Paola Telesca urip lan kerja ing Berlin. Pakaryan kasebut kalebu fotografi seni, gambar lan instalasi sing apik. Dheweke kerja kanthi tematik ing siklus lan seri lan kerjane yaiku konseptual.

Salazar Quas

Lair, Australia, Eurocentric, Part Asia, Francophile, Academia-ditempelake, Literary-inundated, praktik Interdisiplinis minangka Prinsip Sosiologis, Garis, Nada, Waveform lan Paralel Paralel.

Frank Chinea Inguanzo

Aku Paint babagan ilang, tresna, nyengsarakke lan ora dibayar. Prekara-prekara sing wis kedadeyan, urip, perjalanan. Saben lukisan kudu ngadeg dhewe kanthi jumlah kekuwatan sing diduweni. "Sapa wae sing motivasi manungsa liyane yaiku seniman".

Shara Mayo

Pangripta seni unik digawe kanthi cara digital, kayata fotografi utawa desain Photoshop khusus. Seni biasane nuduhake apa sing dak rasakake ing njero, nanging ora ana makna sing pasti. Kajaba iku, sawijining karya seni liyane.

Nicky Stevenson

Nicky Stevenson minangka seniman sing mapan ing Brixham, Devon. Dheweke wis nampilake loro ing Inggris lan Holland lan duwe galeri dhewe, Nicky Stevenson Gallery, Brixham, Devon.

DIANA ALI

Aku Artis Visual (fotografi eksperimen, gambar, teks, animasi lan instalasi), Kurator Bebas internasional, Pemimpin Lokakarya, Dosen Seni Halus, Creative MentorTutor lan aktivis kanggo Seni Visual.

Artis Duaiv

Pelukis figuratif Prancis, artis lan cellist. Dheweke ngunjungi jagad minangka musisi klasik lan pelukis sing wis rampung, nampa penghargaan kanggo pakaryan sing luar biasa ing layanan kanggo memupuk lan promosi seni.

Kai Kasprzyk

Desain Laser, Fotografi Seni, Konsep Akeh Media

Roy Focke

Photographer & Artis

Nelli Horrigan

Artis abstrak sing digunakake ing macem-macem medium

Galeri ArtisAnn

ArtisAnn Gallery minangka galeri kontemporer adhedhasar Bloomfield Avenue ing Belfast sing adol karya seni unik, saka seniman sing wis ngadeg lan berkembang.

Galeri duwe swasana sing ramah lan ora ramah, kanthi pameran saben wulan kanthi rutin.

Denis Longchamps

Direktur Eksekutif lan Kurator, Clay lan Kaca Kanada, Waterloo, Ontario

Robert Richardson

Aku kerja ing loro fotografi, kanthi penekanan ing fotografi jalanan, lan seni abstrak, digawe nganggo media digital. Pilihan kriya iki saiki kasedhiya minangka cetakan edisi winates.

Fer Rascon

Lair ing 1976 ing Chihuahua Mexico, studio ing La Esmeralda ENPEG Sekolah Nasional Lukisan, Arca lan ukiran lan ing Sekolah Seni Visual ing NYC, ngadeg galeri seni kontemporer La Estacion www.laestaciongallery.com.

Joby Hickey

Aku dadi pelukis lan fotografer analog sing adhedhasar ing Dublin, Irlandia.
Aku nggawe negatives lan kamera dhewe lan nggawe foto plate dhewe.
www.jobyhickey.com Jeneng Instagram joby_hickey

Bruce Burt

Artis Pop sing Urip ing Rincon PR

Mongkhol Suvarnachatri

Pelukis
Galeri Artfront, Singapura
Freelance, Thailand

Dosen
Universitas Thammasat

Jaminan Rut

"Aku ngrangkul narasi. Sawise kabeh, manungsa minangka makhluk crito ”

Larain Briggs

Pakaryan saya mudhun antarane ekspresif, realisme lan surrealisme ekspresif.

Bozena Kaluga

Aku artis multidisiplinari, aku nggawe lan manggon ing London.

Arte Arta

Arte Arta minangka Galeri Seni visual sing dipasang karo misi kanggo nyalurake manungso maneh kanggo inti sing paling murni liwat Art. Karya seni kita digawe dening para seniman saka macem-macem latar budaya, saéngga bisa ngirim pesen saka Art.

Debecker Brent-Yves

Aku dilairake liyawektu urip ing kene wiwit saiki, aspek gaya urip aneh sing ditemokake ing kene, nggolek jawaban ??

1x1

1X1 khusus kanggo seni modern modern lan kontemporer.

Galeri Mripat

Madeg ing 2006, Galeri Mata Online minangka salah sawijining galeri kontemporer Vietnam paling apik. Kita seneng kerja sama karo galeri ing luar negeri, pedagang seni promosi kanggo Seni Fine Vietnam menyang jagad iki.

Bea Pungkasan

Artis Kontemporer adhedhasar ing Skotlandia.

Caroline Boff

Aku artis modern lan konsep adhedhasar ing Bolton, Inggris

Łukasz Wodyński

Artis visual Polandia. Macem-macem: ngeksploitasi media lukisan lan gambar lan teknologi multimedia, uga nindakake LIVE AKTIF (proyek interdisipliner minangka sintesis kinerja lan seni visual).

Galeri Deco-Dence & Studio

Perabot Vintage lan Adat sing apik banget - modern 30 kanggo kontemporer ... kanggo sing duwe rasa nuntut ... uga nawakake karya seni asli ing media campuran.

Mila Gvardiol

Artis visual saka Belgrade, Serbia

Valerie von Arx

Aku manger sing makarya ing industri Seni Halus. Opo seng tak lakoni? Aku mbiyantu ngetrapake ide para seniman! Ayo dadi ora mungkin!

Galeri Seni Danilo Fortunato

papan sing ditemokake Luanda dhewe lan ngrampungake awake dhewe liwat kawruh seni lan pengalaman mripat, kanthi nandhesake pambentukan koleksi, pendhidhikan lan kontribusi kanggo nguatake identitas budaya nasional.

Dmitry Savchenko

Aku tresnani Cahya. Yen ora ana cahya, fotografi seni ora bisa urip. Cahya minangka fotografi fotografi.

David Carlsson

Karya seni minangka uripku ing kanvas. basis minyak & areng. Dipengaruhi dening Claude Monet. Kemampuan kanggo mbangun lan nambah tekstur, lapisan menyang lukisan dadi ngejarke. Kaya gaweyananku kanggo nyumerepi omah-omah omah lan dadi topik sing bisa diajak pirang-pirang taun kepungkur.

Galeri Dhaptar Ireng

Artine kudu dideleng dening jagad, lan dheweke lan para pendhudhuk butuh papan sing mangerteni wayahe jaman saiki ing sejarah seni
Galeri Dhaptar Ireng yaiku papan kasebut
BLG nggambarake seni saiki lan sesuk
BLG Art saka 21st Abad

Wandie Mesatywa

Wandie M minangka Photographer sing nduweni, pameran lan seniman ngajar. Uga pangadeg Wandie M School of Art, lan dadi co-pemilik ing VW Creations.

Wessmark Johannes

Artis fotografis utamane nggarap komisi.
Hubungi kula ing brev@johanneswessmark.se kanggo pitakonan utawa riko www.johanneswessmark.se kanggo ndeleng lukisanku liyane.

Michele Batchelder

Lair ing Namibia ing 1958, lan wiwit nggambar nalika umure luwih awal. Miwiti pameran kanthi profesional ing 1989 lan wis sukses banget karo karya seni nghiasi tembok akeh pendhudhuk nasional lan internasional.

Andrew Kosorok

Artis lan bridgebuilder - kanthi kesadharan babagan geometri, sensabilitas bookbinding, lan arsitektur mbentuk kaca patri sculptural nylidiki tema babagan keragaman / konferensi budaya lan konferensi, lan pitakon babagan identitas pribadi.

Taka Nomura

Lair ing Prefektur Yamaguchi, Jepang ing 1987.
Lukisan minyak ing Universitas Oita.
Urip lan kerja ing Tokyo, Jepang.

Anirban Dhar

Aku Akademis, Artis Visual, Penulis Seni, Peneliti. Aku seneng njelajah dhewe kanthi ndelok lan ngalami dunia visual ing sekitar kita kanthi nuduhake interaksi visual, ijol pikirane, ide, pemahaman karo saben individu.

Kat Shevchenko

Artis / ilustrasi surreal lan fantasi sing foto saiki kepengin banget kanggo nggandhengake hubungan profesional sing migunani karo pamilik galeri, kurator, direktur seni lan kolektor seni. Kasedhiya kanggo komisi lan lepas.

Carole Kohler

Aku dadi seniman Swiss nggawe lukisan sing paling abstrak, sebabe bisa nambah kasunyatan. Aku inspirasi karo pengalaman alam, sing ora dakkenal ing kriya. Aku kalebu lukisan adhedhasar akrilik serat lan pigmen alami.

Cylindergallery

Galeri konsep on-line nyambungake karo seniman kanggo pameran ing London Venues sing diadegake ing 2016

Lydia Patafta

Lukisan kula analitis ngucapake babagan masyarakat saiki lan hubungan manungsa lan njupuk pikiran. Aku nyedhak saben lukisan kanthi cara sing inovatif, mula milih motif, menehi ekspresi khusus saka sentuhan pribadi.

Jaco "The Machine" Steenkamp

Desainer macem-macem rai kanthi semangat kanggo lali ikatan lancar ing antarane wujud lan fungsine, bisa nggunakake medium sing beda kanggo ngrampungake tujuan. Aku seneng ngrancang, aku urip tantangan lan aku seneng nggarap wong anyar.

SILVIA CASILLI

Aku artis visual sing adhedhasar ing Italia. Penelitianku obah ing bidang abstraksi liris ing loro, lukisan lan fotografi

Teodora Stojanović

Aku Teodora Stojanović, spesialis ing lukisan lan filsafat master.

Anita Verholen

hey ana, aku dadi artis Belgia sing seneng nggarap kaca kanthi warna ing tembaga Tiffanyfoofteknik. Sampeyan bisa ngunjungi situs webku kanggo ndeleng sawetara karya sing luwih apik. www.evasglaskunst.weebly.com

Lungisa Kala

Aku lair ing Wétan Timur (Afrika Kidul), aku miwiti kerja dadi jupuk ing prekara seni tembaga. Ing kene aku kapapar proses lan teknik sing digunakake kanggo nggawe patung tembaga lan ngetrapake katrampilan sing migunani kanggo nggarap potongan seni sing rinci.

Blicaut Monica

Monica minangka seniman interdisiplinis Afrika sing ngurus motif identitas, penyalahgunaan, basa, lan pengalaman.

Dheweke saiki sinau Master ing Gelar Seni ing Universitas Pretoria ing Afrika Kidul.

Martin Cornfoot

McRostie sing lair ing Northumberland Inggris diwenehake kamera dening bapake nalika umur pitung taun lan wis melu fotografi lan seni wiwit saiki.

Catherine de Saugy

Sawetara taun kepungkur, aku tetep mandheg ing opacity lan format kanvas.
Gagasan dadakan nambahake alat saiki kanggo nglukis lan nggambar lukisan tradisional, sing nuduhake loro perspektif anyar, katon terang.

Ted Barr

guru inti FLY ing bengkel kreatif ing saindenging jagad.
ing seni saya inspirasi dening gambar jero ruangan sing dikirim dening teleskop Hubble lan fotografi embrio dening Lennart Nilsson.

Lubov Meshulam Lemkovich

Lair ing Moldova, Kishinev.
Lulus saka College College sing jenenge Schusev
Wiwit 2002 nganti 2007 sinau ing studio Potret sing dipandu pelukis lan pendidik gedhe Abraham Bykon sing melu tradhisi Sekolah Seni Rusia.

Benediktus Yu

Benediktus Yu minangka praktisi seni disiplin lan panaliti sing nyinau filsafat, psikologi, lan prilaku manungsa liwat langka seni kontemporer, interaksi percakapan, teknologi, lan intelijen buatan.

Mina Donyavi

Pelukis Freelance

Di McGhee

Aku artis visual sing duwe latar mburi seni umum lan proyek sosial. Karya iki menehi tema lan masalah lingkungan kayata perubahan iklim, polusi,
erosi lan adaptasi ing skala umum.

Gustavo Fernandes

Aku wis nyambung karo seni wiwit jaman kanak-kanak. Aku seneng tumindak lan aku seneng seneng nindakake realisme. . Iki sihir sing apik ...

Aiste JURGILAITE

Lair ing 1971 ing Lituania
1997 Aku lulus saka Akademi Seni Vilnius,
dianugerahi gelar Master of Arts.
2000 - Asosiasi Artis 'Lithuania.
2005 diwenehi status artis.

George Kowzan

Anyar kanggo Artmo. Bakal ngirim profil, nanging sauntara, mangga ndeleng situs webku: https://www.georgekowzan.com

sean donovan

Penulis vokalis rada lucu penyair pelukis seni visual adhedhasar ing UK adol ing AS, 53, seniman kerja mandhiri kanggo taun 30, kirim grad.

Yenny Cocq

Pengatur prunggu gangsa Jerman / Denmark kanthi papan manggon ing Santa Fe, NM. Perwakilan ing Brussles, St Paul de Vence, London, Boulder, CO, Naples, FL, Santa Fe, NM. Pakaryan umum ing Loveland Sculpture Garden, Santa Fe In ing Loretto.

Juan Sebastián Palacios

Artis visual.
Lulus saka Universidad de Costa Rica. Khusus ing seni umum lan muralism.

Andrew McConnach

Aku ngarahake nggawe area kegiatan sing ngandharake optimisme. Aku miwiti saben potongan kanthi tujuan kanggo ngandharake kebecikan lan kabungahan.

Singer Christian Bernard

Christian Bernard Singer wis nggabungake mosses, jarum pinus lan bahan organik liyane menyang lingkungan eko-instalasi, karya seni lan arca sing njelajah kesadharan, papan, lan wektu.

plancong pluto

Artis, Pelukis, Perhiasan digawe tangan

Lily Cheung

Aku seniman Inggris sing adhedhasar ing London Selatan. Aku seneng mikir yen seni saya terus saya ganti.

Doerte Weber

Aku minangka penenun struktural nggunakake macem-macem bahan modern kanthi pola tradisional lawas.

Serat bedhil saka tanduran agave asli, pager sing ora bisa digunakake, lan tas plastik saka koran kita minangka bahan sing digunakake kanggo nggawe karya.

Lucie Jirků

Artis Czech sing adhedhasar ing Prague sing nglukis karya geometri abstrak sing dipengaruhi dening desain alam, arsitektur, busana lan desain grafis. Pakaryan seniman nduwe tampilan modern sing bakal ngutangi pinggiran sing canggih marang interior.

John Behm

Pelukis lan sculptor nampilake wiwit 1979 ing Inggris & AS, kerja ing koleksi umum ing Skotlandia & Inggris; koleksi pribadi ing saindhenging Eropah & Amerika; produsen seni 'demokratis', kanthi patung umum dipasang ing Skotlandia & Inggris.

Neetii Bisht

Fokus, Inovatif lan Unik

Benard Ochieng '

Nggawe seni seni kanthi media digital ..

Amadeu Adell

Art minangka filsafat urip.
Desain yaiku filsafat sing ditrapake kanggo urip.

Dmitry Zhukov

kaya gawe dolanan

ADRIANA CARAMBIA

Aku artis psikoanalis lan visual Argentina. Konsep topik, awak, fragmentasi lan sesambungan karo jagad sing dienggoni yaiku pitakonan sing dadi bagian integral saka karya. Aku mbangun badan lan dongeng.

Star Trauth

Artis Eksperimen
Fire Starter
Aku nggawe imajinasi lan ngajak sampeyan nalika lagi lelungan.

Storm Richard

Artis sing manggen ing Toronto

Ahmed Borai

Aku seneng karo entheng kertas, materi seni sing disenengi kanggo lukisan, kolase lan desain.

Lazaro Hurtado

GOLEKSI GOLONGAN LAN NGANGGO

Carla Cescon

Aku nimbang nggambar lan nulis minangka dhasar kanggo kabeh, nanging praktikku ana liwat eksperimen materi.

Katarzyna Gosciniewicz

Aku artis Polandia sing saiki manggon ing Roma, Italia. Aku wis sinau seni Intermedia ing Edinburgh College of Art lan aku lulus ing 2015.

Chelle Destefano

Chelle Destefano, artis Pekak, lair ing 1979 lan saiki manggon ing Melbourne, Victoria. Dheweke manggon ing Adelaide, Australia Kidul taun 18 ing ngendi dheweke miwiti sinau seni. Dheweke wis pameran wiwit 2014.

Richard Thomas

Dhewe mulang seniman, fotografer, desainer. Inspirasi dening alam, musik, uga Sci-Fi ing karya abstrak sandi. Tresna komputer kanggo hadiah lukisan kanthi cahya, impen artis. Makna simbolis lan ekspresif asale saka impen lan pikiran sing ora sadar ...

Pascal Barnier

Jelajahi wilayah interior - Fotografi Visual - Pencipta video -Pengeling-eling saka otak lan ADN kita nggawe gambar: impen, halusinasi, ramalan mental - Aku nyetak tambang ing kertas, logam, tekstil, video.

Bernard Beckford

Ilustrasi x Desainer Grafis x Artis Apik
Kanggo bisnis lan komisi takon: BeaTimy1tme@gmail.com

Jeanette Fyhr

Saka keramik lan glassartist wiwitan. Saiki luwih aktif ing teknik lan bahan sing paling akeh, nanging mesthi suwe kanggo kerja ing kaca.
Aku nggawe lukisan akeh, uga reca keramik, kolase lan patung tekstil.

Ronald Duverge

Fotografi digital Autodidact - artis visual - sing manggon ing Eropa - saben dintenku babagan seni

Eduardo Gil

Eduardo Gil minangka seniman visual lan fotografer saka Argentina sing karyane dipamerake ing saindenging jagad lan minangka bagéan saka koleksi penting.
www.eduardogil.com

Rav Kambar

Kreatif sing bebas semangat kanthi semangat kanggo nyempurnakake desain

PIA IZQUIERDO

Francisco José Pía Izquierdo, NANO. Dheweke lair ing Bétera (Valencia) ing 1969.

Gelar Seni Halus, ing Fakultas Seni Halus Sant Carles Universitas Politeknik Valencia.

Jessica Philbrick

Aku artis feminis utamane nganggo fotografi. Aku kasengsem njelajah konstruksi feminitas. Sampeyan bisa ndeleng karya ing situs web ing kene: https://www.j-philbrickartist.com/

MONIKA TEAL

Artis profesional full time, pameran ing saindenging AS lan Eropa. Edo pelukis lan Objek.

Tanielle bocah cilik

Misi minangka seniman yaiku kanggo njupuk energi alam sing sregep liwat lukisan kaya sing dakkarepake tinimbang mung aku ndeleng - lan kepiye nggambarake apresiasi lan matur nuwun kanggo kaendahan sing kudu ditawakake ing tingkat sing luwih jero.

Karen Olsen-Dunn

Pegaweanku ora larang regane. Kanthi warna kanthi kandel lan plastik kanthi sengaja, komposisi akhir minangka simfoni rumit saka keruwetan kontemporer, ngrameke efek samar-samar saka komunitas sing frank.

Stephen DiCillo

Lukisan DiCillo prihatin karo wektu, ruang, lan gerakan, sing saiki wis ana ing panampil babagan illogicality saiki, sing nduwe masa kepungkur sing bakal ditindakake.

Simone Butturini

Dipingo cià che tace,

Anna Gerolymatou

Aku lair ing Athens lan aku saiki adhedhasar ing Brussels. Aku artis media campuran sing gairah.

Laurie-Lynn McGlynn

Calon MFA NSCAD University 2017
BFA Hons kanthi Beda, Universitas Waterloo 2016
Sejarah BA Hons, Universitas Western Ontario 2011

Cathal P Mc Carthy

Artis / pematung visual sing makarya ing macem-macem bahan lan pendekatan kalebu seni umum, riset lan praktik studio. Aku kepengin weruh wates antarane seni, alam lan arsitektur.

Elisa Liu

Artis | Pelukis Ekspresif | Kontributor aktif kanggo sektor seni lokal & daerah liwat pameran & kegiatan jangkauan komunitas. Bukak kanggo komisi, kolaborasi, kesempatan ujar lan keterlibatan bengkel. DM kanggo takon.

Stadler Mary-Lynne

Pakaryanku njupuk akeh bentuk, gumantung karo sing menehi inspirasi ing wiwitan. Wonder is All, lan dadi kreatif, apa sing bisa dicet utawa nggambar, minangka tukang cetak utawa nggunakake media campuran, utawa uga nganggo tulisan.

Ana Zdravković

Artis visual saka Belgrade, Serbia. Saiki manggon ing Madrid, nggarap tesis Phd dheweke. Pakaryan kasebut kalebu nglukis lan nggambar uga eksperimen karo macem-macem bahan.

Toon Diepstraten

Aku biasane dadi pelukis lan penggemar areng.
Kerjaku kanthi total angel label. Aku mikir babagan kebebasan lan wong. Kreativitas emosional lan hasrat.

Florian Lechner

Bungah | LAMPIRAN | KLANG

Marit Otto

Marit Otto (Hoorn-The Netherlands -, 1970 -) Aku wis kerja minangka seniman visual mandiri wiwit 1994. Studioku, dumunung ing Zwolle ing bangunan komunal kanggo musik, pagelaran, seni & kerajinan; Rieteweg 10, ing Zwolle.

Maarten van Tilburg

Lukisanku minimalis lan bisa nganggo cat akrilik.

Nalika ngetrapake titik lan garis cat menyang kanvas, tujuan sing paling penting yaiku nggawe gambar perdamaian.

Josua Toganivalu

Artis full-time lan part-time Dreamer.Ora mandheg sinau. Tansah kreatif. Minangka seniman, sampeyan kudu beda karo seniman liyane kanthi cara sing unik. Asli. Dadi seniman ora babagan kompetisi, iku cara urip.

Merja Heino

Nggarap pitakon 'apa sing diomongake nalika ngobrol babagan arsitektur'. (Wangsulan: Pengalaman papan). Cara ngatasi pitakon ing lukisan tanpa nglukis papan.

Costin Brateanu

• 1996 - 2001 Fakultas Kesenian lan Desain, Lukisan lukisan, Timişoara, Romania
• Sekolah Seni Halus 1991-1996 SMA, Timisoara, Romania

Johnson Kohil

"Aku minangka Professional Desain Grafis Senior kanthi pengalaman 10 ing desain & cetak kanggo marketing & komunikasi visual. Nggabungake pengetahuan industri jero karo pangembangan kampanye, peluncuran produk lan keahlian media kanggo ngopeni profil merek. "

Geoff Levitus

Aku artis multi disiplin sing makarya nglukis, patung, video lan instalasi. Pakaryanku dadi gegayutan karo hubungan budaya silang kalebu akeh masalah sing ana hubungane karo migrasi, identitas, gegayutan lan keprihatinan lingkungan.

Philip Rubinov Jacobson

Prof Phil minangka Artis, Pengarang, Pendidik lan Administrasi Seni lan minangka tokoh sing diakoni ing genre Fantastic Realisme / Artis Artis. Ing 1997 dheweke resmi wiwit nindakake piwulange, Ernst Fuchs, minangka piwulang. eyepaint4u@yahoo.com

Karyn Wiggill (Lonceng)

Anggota Masyarakat Kesenian Miniatur SA, Asosiasi Artis Botanical ing Afrika Kidul & Anggota penuh saka Royal Society of Miniature Painters, UK. Dheweke wis menang penghargaan lokal lan internasional. Pakaryan kasebut katon ing telung publikasi.

Katlego Matlhaku

Aku artis visual adhedhasar ing Johannesburg. Aku nggabungake snuff ing gambar. Pakaryan saya utamane fokus ing identitas lanang Afrika (Tswana)

Lucas Cann

Lucas Cann, ngresiki wektu liwat lukisan,
Lucas Cann wis nggambar sajrone isih ora eling. Dheweke utamane nggawe teknik lukisane ing mburi layar.

Filip Naudts

A fotografer lan fotografer foto adhedhasar ing Belgium.

Dapo Makinde

AKA Adubi Mydaz, aku dadi seniman profesional sing lukisan patung diilhami dening urip kontemporer.

Erlinde Stephanus

Nami kula Erlinde Stephanus. Aku semangat lan bisa ndeleng humor ing urip, sing asring sampeyan bisa ndeleng ing karya. Secara pribadi aku ndeleng gaweyan saya santai lan nganti tekan. Diri aku nganggep karyaku dadi gambar / lukisan kanthi ADHD.

James Cortesos

Artis studio njelajah media campuran sing ditrapake kanggo potongan jet lan collage jet ... tinta jet metu ing media
Umume inspirasi saya rawuh.from.deco collagest.taggers.and.graffiti.

deborah lanino

Deborah Lanino minangka seniman sing manggon ing Los Angeles California. Dheweke asale saka New York.

Lapangan Heather

Penasehat Seni Apik
Seni Halus Modern lan Kontemporer
Koleksi pribadi
New York lan Internasional
Barang Mewah

Primo Piano LivinGallery

PRIMOPIANO KESIMPULAN
KONTEKPORARY ART

Primo Piano LivinGallery setya nindakake riset bakat seni, kanthi program interdisipliner lengkap ing Italia lan ing luar negeri.

ERIC VANOUNOU

sampeyan bisa nemokake luwih akeh barang-barangku ing kene: https://www.facebook.com/eric.vanounou

Swapna M

M lan Artis saka India.

Rob Fiduccia

Efek Visual & Artis Grafis Gerak
25 years experience

R. seniman VanLangenhove

R. Van Langenhove minangka pelukis Flemish babagan kontemporer. Dheweke lunga lan manggon ing Prancis, Spanyol, Israel, lan Jerman. Dheweke saiki manggon ing Los Angeles.

Joyce Moloney

Aku duwe perusahaan sing diarani Dinamis Art Ireland. Aku Artis / Illustrator profesional. Saiki aku nggawe Gerakan anyar sing diarani Seni Halus
EMOSI EMASIONALISM.
Ing judhul aku bakal dikenal minangka
IBU EMOSI EMASIONALISM.

Roberta Fernandes

Lair ing Brasil. penggemar tulisan tangan. panulis visual.

Daði Guðbjörnsson

Artis berpengalaman, Digarap minangka artis profesional saka 1980. lulus saka Rijksakademie van Beeldende Kunsten, Amsterdam, Holland. Akeh pameran seni ing Islandia lan luar negeri.

Pattie Crawford

https://music.youtube.com/watch?v=EHVyz5ib9Fg&feature=share
Aku bungah kanggo nuduhake lagu asline, SIDEWALKS TO STREAMS ....... mangga bareng; download saka situs streaming utama, lan seneng! Rahayu😇
DIANARAMUSIC.COM

Kath Connor

Aku dadi pelukis lan aku uga nggawe wektu nggawe 3D. Aku wis nduwe studio ing kutha wiwit ngrampungake Gelar rong puluh lima taun kepungkur.

Zenon Windak

Pasinaon ing Akademi Seni Halus ing Krakow 1976-1981. Aku menehi hasil karo lukisan lan gambar. Doktor Doktor ing Akademi Seni Halus ing Cracow 2001.

Dipendranath Pal

Nindakake lukisan ing kabeh medium. Hubungan, ekspresi lan eksistensi dijelajahi karo karya-karyaanku.

Sian Bunnage

Aku seniman abstrak sing seneng muter warna lan tektur.

Djordje Aralica

Sculptor adhedhasar ing Belgrade, Serbia. Nggawe patung abstrak, minimalis, patung.
http://www.djordjearalica.com

Lynne Hollingsworth

Aku tuwuh ing Toronto, Ontario, Kanada, lan mlebu ing College Art of Ontario, lan Universitas Toronto. Aku nikah lan Homeschooled putra. Aku saiki dadi seniman profesional lan adol-adol tugasku sacara rutin.

John Nichols Gallery.com

John Nichols Gallery.com diadegake ing Santa Paula ing 1984. Terus dipamerake lan adol foto vintaj lan kontemporer lan seni rupa
lan menehi pitulung curatorial

sareena khemka

Aku dadi seniman visual sing nggarap gambar, lukisan lan patung media campuran, Pakaryanku babagan pemetaan kutha, liwat jaman kepungkur, saiki lan saiki nggunakake bentuk arsitektur lan desain saka kutha kanggo mbangun ruang imajinatif.

Rocky Schouten

Artis Visual Freelance

Nhat tran

Aku digambar menyang Seni wiwit isih enom. Sepuluh taun latihan akademik kanggo nggambar lan yakin agama Buddha mengko madegake madegku. Uripku wis bisa melu lan ngrampungake arah impenku: pengabdian marang Art.

Franc Kaiser

Urip nasional Swiss ing Shanghai
Artis hobi. lukisan nganggo akrilik ing karton

Neil Elliott

Neil Elliott minangka pelukis pelukis lan sculptor berbasis multi penghargaan ing Perth. Ing 2016 Neil menang Hadiah Packer ing Royal Perth Show.
Ing 2017, dheweke dianugerahi pameran pariwisata ing patung negara kanthi ART ON THE MOVE.

Karen Fitzgerald

Aku wis dadi seniman sajrone uripku. Aku lair ing sawijining komunitas desa: iku sesrawungan karo jagad alami sing ngandhani gaweanku. Kita manggon ing amplop energi suci: kita bagean lan bagean saka kiasan kiasan iki.

Kay Hare

Aku cat minyak ing linen iku nambahi inten permata lan godhong emas. Dheweke dadi impen sing ngambang kanthi karpet gaib, kembang ngambang lan kali pelangi lan wit

Despina Mircea

Hai ana! Aku Artis Visual lan Desainer Grafis Freelance.

Bebas wae kanggo mriksa portofolio!
https://mirceadespina.myportfolio.com

MichelAngelo BuonaRoti

EURICO POGGI: ARTIST, SURFER, KRISTIAN MYSTIC, ASTROLOGER, REINCARNATION LAST Dhewe + MichelAngelo Buonarroti.