Ngganti foto potret sampeyan
petergao
Ngganti foto potret sampeyan
anggotaAhli Jaringan sosialGaoGuanWuxiChina

Nyambungake yaiku cara kepiye carane saiki.

Status akun panganggo iki disetujui

jaringan

lao lan

Tanpa teknik sing kita ungkapkan katon durung rampung lan tanpa artine kaya apa sing dicritakake iku cethek

Gabriel Kelemen

Gabriel Kelemen, Ph.D. seniman lan peneliti, kepala jurusan Sejarah Sejarah lan Teori ing Fakultas Kesenian lan Desain ing Universitas West Timişoara, Romania. Kuliah ing sejarah / diterbitake- The Universities of Sphere-Vortex Basic.

Sumit Mehndiratta

Dhewe mulang seniman multidisiplinis adhedhasar ing New Delhi.
www.sumitmehndiratta.com

Laura Stötefeld

Urip cendhak banget ora biasa!
Sadurunge aktif minangka Biologist (Dr. rer. Nat.), Saiki aku dadi ilustrator ilmiah lan seniman visual. Aku duwe hasrat alam, aneh, aneh, misterius lan morbid barang.

Konstantin Lukas

Priksa seri anyarku: Digital Erotica: Gambar ganti dadi "lukisan" ing kertas lan gambar.

Niyonsaba Serge

Serat Niyonsaba minangka seniman Rwandan profesional. Dheweke nambah katrampilan ing sekolah Nyundo Art lan banjur nuntut semangat kesenian kasebut. Seni serge ditemokake ing museum seni Rwanda, Kigali lan ing kampus Davis Akilah, Kigali.

Tichaona Ncube

Artis & Pelukis Kewan Kewan, Potret Kewan & Wong, Pelatih Seni / Tutor

Beatrice Striolo

Artiste née à Paris en 1976, d'origine italienne. Béatrice Striolo ngirim anak ingelier de peinture lan unelielier nglumpukake «le 100» pour stimule stimulant lan bakal nggawe artis seni lan internationaux.

Oriol Angrill Jordà

nonton, rumangsa & mikir

Jan Lee Johnson

Pelukis kontemporer Inggris. Nggarap pertunjukan solo sing bakal teka ing Chelsea, London, 2020. Tanggal TBC

Seneng Das

Lulus saka Kalakshetra, College seni rupa ( www.kalakshetra.in ). Digarap ing arah seni film, Animasi, Game, Advertising lan Kreatif kanggo Cpagemini (www.capgemini.com ), Teknologi HCL (www.hcltech.com ).

MIN KYUNG KWON

Artis visual sing manggon ing Seoul.

pelukis

pelukis Tubes majalah majalah seni spesialis paling misuwur.

Passion Mariko

California asli ing perjalanan seni kanggo njelajah konstruksi budaya, jender lan seksualitas liwat crita visual lan kolaborasi karo wong liya! Aku wis nggawe jinis gambar kasebut sajrone taun 20! Nggawe Art = Nggawe Katresnan.

Warren Fox

Artis Australia Warren J Fox bali saka London kanggo njelajah kerajinane. Adhedhasar fotografi sing rinci, dheweke nggambar fotografi, mung kanggo ngrampungake kabeh nalika wutuh. Asil mburi Loro Asal Loro.

Denis Taylor

Gaya Artists eludes ditondoi minangka siji sekolah utawa liyane lan asline jelas asli. Denis ngidini kapinteran visual dheweke kanggo menehi informasi marang karyane. Penguasaan saka tangan seniman ngidini dheweke total kebebasan ekspresi visual asli

Jody McGrath

Jody Mc Grath ora mung nglukis, dheweke nyemplungake awake ing kanvas kaya wong sing duwe. Ing tengah-tengah akrilik lan areng sampeyan bisa uga nemoni balung balung, tembelan kulit lan saben sesajen, layanan sembrono kanthi ruh.

Falk-Alexander Birner

"Taichi wa gu no gotoshi"

Olivia Pegoraro

Incisore-stampatore. Dal 1992 ad oggi ha esposto ing Italia e all'estero a Sofia, Madrid, Chamalieres, Porto, Douro, Bitola, Valencia, Bucarest, Colonia, Nassau, Bonn, Diez, Kobern-Gondorf, Santiago del Cile, Guanlan-Shenzen ecc.

Esteve Navarrete

Aku pelukis saka Barcelona

cristina taniguchi

Artiku adhedhasar mitologi pribadi. Aku rumangsa kudune nyritakake babagan urip lan nuduhake alam kosmos liwat vizualisasi lan liwat lukisan lan patung.

LoCurto Outcault

Kita wis kolaborasi wiwit 1991, makarya kanthi patung, cetakan, foto, animasi lan pamasangan interaktif. Pakaryan kita fokus ing frailties fisik lan psikologis awak manungsa lan hubungan ambigu karo teknologi.

Annette Peterson

Annette Peterson, lair ing Stavanger, Norwegia minangka pelukis minyak sing duwe studio lan plein udara sing cedhak karo praktik dheweke. Dheweke nggunakake teknik fotografi lan lukisan kanggo nggampangake lukisan lanskap gaya realistis lan kesan.

Bissera Videnova

Aku wis ngeweruhi manawa wong meneng karo rasa kaget lan ora lali mung nemoni masalah nalika ana kamulyaning alam lan genius.

Galeri seni curated MH Online

Kita nampilake seniman saka macem-macem negara lan seniman terkenal saka Pakistan. Dolan maring koleksi ing www.mehreenhashmi.com

Ann-Kathrin Pissang

Berlinerin mit Leib und Seele. Liebe den Tag genau wie die Nacht.

Evgenia Knyazeva

Artis Rusia sing adhedhasar ing Hong Kong

Debra Webster

Aku tuwuh ing deso Yorkshire ngunjungi pesisir meh kabeh akhir minggu lan papan kasebut menehi inspirasi kanggo seniku. Aku seneng nggunakake minyak lan akrilik kanggo mujur nengen. Aku nggunakake cat banyu uga seneng ngalih ing antarane media kanggo tantangan dhewe.

IA sherazi

Karya seni saya nggambarake tema sosio-ekonomi lan politik. Aku tresna marang manungsa lan katentreman ing planet sing éndah iki. Aku wis nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah manungsa sing paling sensitif, liwat karya seniku.

Stephan Janssens

Nggawe landskap konsep lan abstrak sing inspirasi kanggo dualitas wong lanang.
Lukisan media sing dicampur lan ndadékaké lightobjects sing nampilake momentum inti kasebut

Sara Jane Harper

Aku dadi pelukis lan keramik sing makarya saka studio ing North Wales. Aku kerja intuisi, inspirasi saya asale saka akeh sumber lan aku duwe kosa kata tandha, tandha lan simbol sing wis suwe saya urip.

Yvette Mey

Aku duwe lukisan cetakan sajrone taun 25 kanthi profesional, umume ing cat minyak ing kanvas. Aku nggambarake grafis uga, sing digarap sawise gambar wiwitan utawa
Titah menehi akeh inspirasi kanggo kula.

Sato Takayuki

Artis grafis / efek visual lan direktur visual, saiki adhedhasar ing Jepang, sing makarya sawetara studio lan klien ing AS, Eropa, lan Asia.

Alex Goncharenko

Aku seniman geometri. Gaya seni - Techno-Pangeometry (istilah dhewe).
Karya sing ditampilake ing koleksi pribadi lan umum kalebu galeri lan museum Jerman, Austria, Luxembourg, Hongaria, Polandia, lan Rusia.
www.supremanART.com

Galeri Lukisan Rusia

Galeri Lukisan Rusia - https://www.RussianPaintings.net - galeri lukisan darmabakti kanggo seni rupa Rusia kontemporer: lukisan, seni grafis, batic, obyek seni, patung.

Linda Collins

Artis lanskap aku seneng nglukis swasana ing cuaca lan uga bagean sing ora dikarepake dadi pelukis yaiku eksperimen karo macem-macem jinis cat bahan lan panggunaan buku sketsa digunakake minangka cathetan ide.

Ion Popescu

Sculptor, Artis # Art # Desain # Desain interior # Artwork # Galeri online # Fineart # Artmuseums #

Karina Plachetka

Karina Plachetka minangka pelukis lan tukang daptar pengalaman sing ngalami paméran ing Swiss, Spanyol, Jerman lan Austria.

Verena Maher

Siswa ing Universitas North Carolina ing Chapel Hill sinau babagan Hubungan Umum lan pariwara, Keusahawanan, lan Sejarah Seni

Asta Caplan

Aku artis visual lair Finlandia sing kerja ing Jerman wiwit 2014. Pakaryan saya musatake kanggo nggawe kaendahan minangka pangarepan ide, minangka ruang kanggo rumangsa lengkap lan potongan sing dadi pendamping urip kanggo pamirsa.

durga Garcia

durga Garcia, fotografer, juru & guru pendidik internasional, dadi kapribaden sing unggul ing fotografi sarkas & potret. Entuk akeh penghargaan utama nalika pameran internasional, kanthi nuduhake solo serveral

Werner Szendi

Art kanggo Merdika, Damai, Katresnan lan Penyembuhan ing Donya

Nomvula Millicent Hoko

Aku seniman visual enom sing duwe seni khusus ing seni Abstract. Aku sinau babagan nggawe printmaking ing Artist Proof Studio.

Monica Olsen

Sculptor Norwegia / Artis Visual sing dumunung ing New York City.

Daniel Chester

Artis visual profesional sing manggon ing lokasi deso Leitrim, dumunung ing pesisir kulon Irlandia. Utami kerja nganggo cat minyak nanging nggunakake lembaran aluminium minangka permukaan lukisanku. Inspirasi dening malang lan cuaca lokal.

Enrico Rutz

Lair ing '62
Wiwit bocah cilik aku wis melu nggambar lan nglukis,
wis sinau 3 prof. katrampilan.
Utamane aku prihatin karo implementasine energi saka
supaya diarani ruang kosong.
Jinis peteng = eling?
www.enricorutz-art.com

Jakub Jecminek

Artis Visual Independen

Barbu Paul Stefan

Paul Barbu minangka seniman visual adhedhasar London sing karyane wis fokus ing seni konsep kontemporer. Wujud ekspresi utama yaiku patung, seni instalasi, gambar lan ilustrasi

Kaoru ナ ベ

時 私 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時 時

Eduardo Terranova

Lair ing Cali, Kolombia, Eduardo Terranova sinau arsitektur lan desain ing Rhode Island School Design. Dheweke wis nglatih arsitektur lan seni luwih saka telung puluh taun. Karya dikenal kanggo visual reflektif lan kaya-lumahing.

.scigor

Aku minangka Artis Kreatif Visual, Tokyo lan Illustrator adhedhasar Tokyo. Kadhangkala desainer karakter, generalist lan panulis 3D.

Andrzej Nowakowski

Vj (KiddLucky), DJ, Produsen Musik, Engineer Audio, Photographer.
"Visualisasi minangka stimulasi liyane kanggo indera"
Ing Musik, Elektronik, Techno, Swarga lan sawetara kaping Skor Filem Emosi (KL, Notfet, Autism_Child)

Bibi Alafriz Gefre

Aku mung Artist Fine Artistisial Internasional sing nggawe konsep lan nggawe kantong gawenan gaweyan buatan tangan unik sing ora ana serat.

Andrae Ijo

Aku usaha kanggo ngrampungake tujuanku kanthi nggawe seni apik. Kepengen melu aku?

Nagai Nobuo

私 私 の 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 私 す す 私 私 す す。

mustafa orkun müftüoğlu

Aku nggambarake perasaan manungsa kayata pangarep-arep, antisipasi, harapan, kesepen, rasa wedi lan kepinginan ing jinis gaya simbolis lan hebat.

Tracy Algar

Artis abstrak kontemporer Afrika Kidul. Aku nulis landskap abstrak gestural lan nggawe karya seni keramik aberrant.

Ivana Milosevic

Arsitek / Artis / Tutor seni
Pameran ing Los Angeles, Zurich lan tutor lukisan ing Tuscany

Gagak Faustus

Mardun minangka Artis Surrealist, sing jeneng Panganggit yaiku Faustus Gagak. Mardun nduwe minat eksperimen kanggo ngalamun sing apik.

Kasunyatan simbolis impen wis menehi inspirasi marang Artis lan penulis nalika umure sing duwe dukun.

Carl Schraefel

Saiki manggon ing St John's, Newfoundland.

Bouma lantai-Anne

Ngencengi lan negosiasi seni, didhukung kanthi tekun sing cocog & nyathet bukti-bukti.Welancongan karo individu & organisasi sing beda-beda, nemtokake kabutuhan lan ngirim solusi lan saran sing bakal nate nggawe keputusan investasi sing penting.

Günter Pusch

... Subyekku yaiku "Motor" sing adu alam. Aku nyoba kanggo nerangake konflik antarane mesin lan lingkungan alam….

Artis Cornelia

Werna, imajinasi lan urip! Perjalanan artis kanggo nyatakake kabeh.

Giorgios (Gio) Vassiliou

SANSIS TRANSCENDENTAL
minangka proposal anyar ing seni visual ing saindenging jagad lan aku dadi penulis & panemu.

Kampungan Yohannes-Campins

Aku duwe daya tarik kanggo jagad, entitas lan misteri sing ngubengi dheweke.
Campuran warna, chimera ethereal monokromatik lan cakrawala buatan sing takon babagan kepungkur ing komunitas "manungsa".
Kaya ing ndhuwur. Dadi ing ngisor iki.

Spartak Dulic

... seni kontemporer; lukisan / ekspresi ekspresif, seni jalanan kutha, sureallism, seni pop; seni / kinerja awak; instalasi ...

1993- 1998 Akademi Seni Halus, Zagreb, departemen seni grafis (Kroasia)

Boneka Gero

Minangka Vimeo nempatake: "Salah sawijining swara utama ing 3D de-familiarizing". Saben film digawe saka bagean lan tema sing beda-beda, nanging, bagean kasebut jelas minangka bagean stylistic sing bisa dingerteni.

Aku BK

Muse lan pacangan karo seni lawas maneh.
Artis, aktivis pimis, penulis ing persimpangan lan pemikir masak, nggodhok ide anyar lan realita.

Neo-ekspresionis, kritikus sebagian, kritikus politik lan lingkungan lan penggemar anime

Margarita Afanasjeva

Artis Estonia urip lan makarya ing Pärnu.

Vorden Art

Aku minangka wong sing seneng marang seni, bisa uga amarga kasunyatan sing salah sawijining fitur penting yaiku sensitivitas sing ora biasa marang kasunyatan sing ana ing sekitare. Lukisanku nggambarake karakter sing ora biasa saben-saben aku ngalami.

Graure Cristian

Artis, kurator lan penulis, PhD in History and Estetika Fotografi saka The Romanian Academy

Christopher Reid

Christopher Reid minangka seniman sing diakoni sacara internasional sing nglukis kabeh jinis lan sawetara media. Gaya kasebut diterangake minangka "realisme kontemporer kanthi penekanan warna lan ambane." Dheweke diilhami dening kaendahan Cape Cape.

Daniela Melzig

Sejatine mung ana rong jinis lanang lan wadon. Sing mondhok ing omah lan liyane.

Giovanni Manzo

Pelukis Italia saka Naples, lair ing 1966

Timotius Pugh

Aku Artis Lingkungan kerja karo macem-macem media campuran lan bahan sing digunakake kanggo nggawe instalasi sementara, patung lan gambar. Aku uga nganakake lokakarya seni lingkungan lan melu residu.

Maria Madacky

Aku minangka pendhidhikan seni lan seni urip lan makarya ing antarane Lethbridge, Kanada lan Novi Sad, Serbia. Pakaryanku ngucapake tema kayata limitasi, kahanan kesadharan, alam realita lan budaya manungsa kaya sing dingerteni.

Paula Menchen

Aku dadi seniman visual sing nggabungake macem-macem cara lan pendekatan kanggo nglukis nyelidiki persimpangan antarane gambar, cetakan lan lukisan.

Uma Aslam

Pakaryan saya diilhami dening pengalaman spiritual dhewe uga kanggo narik minat kanggo para kuno lan esoterik.
Werna warna enigmatic, pola geometris lan alam kabeh ditindakake
ing jerone bisa uga akeh tenaga, sing migunani kanggo kita lan lingkungan kita.

Anaïs Laurent

MA, CPC. Outsider nggunakake Ekphrasis; yaiku, geguritan seni +. Pasinaon: Paris karo Hadiah Roma; riwayat seni ing Louvre. Pujangga (diterbitake, utamane haïku) wiwit umur 10; seniman visual wiwit 60. Media: Ink, modelling paste, collage, object object, media mixed.

Monica Hansebakken

Monica minangka seniman Norwegia sing wis digawe pameran internasional ing Galeri, Musium, organisasi seni lan pameran Seni. Karya bisa ditemokake ing koleksi umum lan swasta.

Michaela Haynes

Aku dadi desainer / seniman sustainable sing nggunakake keramik minangka kanvas kanggo nglukis, nulis lan nggambar.
Pakaryanku diilhami dening kabeh sing kedadeyan ing saubenging wektu, perasaan, kepercayaan, tembung lan emosi sing dicritakake ing
bahan.

Ber Lazarus

Praktekku nylidiki hubungan antara obyek ing papan, sifat wujud ing gerakan lan efek skala ing komposisi. Aku nggunakake macem-macem bentuk, bahan lan sisik kanggo nggawa kesenian sing unik kanggo seniku.

james meyer

jmaes meyer; wis makarya lan ditampilake ing wilayah York Meto pirang-pirang taun lan pakaryan ana ing sawetara koleksi museum, gambar kasebut diterjemahake ing sawetara medium, patung, waterolor, edisi cilik kertas utawa karya sing unik

Eninolar IAnek P

Aku n t e r D s C i p L i n R i T y} ̾ Polyrhythmic Komposisi} ̾ Multi-instrumentalist} ̾ Design Swara} ̾ Photographer} biografi
Panulis / Penyunting / Manajemen Artis CleanError ™
cleanerrorrecords.bandcamp.com/album/purlieu-ep

Artis Muncul Iranian

Platform online kanggo promosi seniman muncul Iran wiwit 2015

Galeri Seni Telung Ibu

'Telu Ibu' menehi tandha ibu sing menehi kita lair, ibu & ibu ibu

Yonatan Ullman

Yonatan Ullman minangka seniman kontemporer adhedhasar ing Tel Aviv.

Sayuran Mirelle

Aku iki dadi artis khatul profesional sing manggon ing Deest ing Walanda.
Nggawe potret equine ing level profesional.
Aku fokus intine jaran kanggo nuduhake jiwane liwat kemampuanku kanggo nyambung karo jaran kanthi tingkat sing luwih jero.

Kimberley Reid

Kim Reid minangka seni grafis freelancer / desainer & ilustrasi kanthi luwih saka 30 taun, karya sing diterbitake. Gambar ilustrasi dheweke bisa dideleng ing situs-situs kasebut: KimARTandDesign.com, CastleColors.com & MissionPaintings.com.

Michael Bello

Aku dadi seniman Afrika kontemporer, aku ngetrapake lukisan nganggo minyak, akrilik lan cair ing kanvas lan beda-beda subjekku karo seni, seni bentang, seni instalasi, nanging wong (ekspresi figuratif) tetep semangat lan obsesi sing sejati.

Chika Aneke

Chika Aneke minangka Seniman Visual berbakat, Departemen AS IVLP Alumnus / Penerima Govt AS 2019. Penghargaan / Grant & media campuran Maverick sing terus-terusan golek cara anyar & mboten umum kanggo nggambar ekspresi visual.

Donna-Lee Brown

Aku dadi seniman grafis lan desainer kanthi bakat nggawe grafis khusus kanggo poster, kertu bisnis, identitas merek, barang-barang dll. Aku seneng nantang dhewe nggawe macem-macem perkara. Intisiku yaiku Kesenian

Piero

Gaya Artis Street Funk Free Land
Diterbitake, Artis Dilisensi
Lair ing Porto Santo Stefano Italia
Artis Full Time
www.pieromilaniart.com

Nikolaj Callesen

Bisa digunakake kanthi semangat lan sepenuh wektu nganggo fotografi, gambar lan tulisan wiwit 2001. Dididik ing antropologi lan Fotografi Seni Halus.

Vincent Caputo

Artis visual multimedia

Vincent Caputo

Artis visual multimedia

Jean-Paul Marsman

Jean-Paul Marsman, lair ing Walanda, minangka seniman Walanda sing luar biasa sing manggon lan kerja ing Veldhoven. Pakaryan kasebut dituku, antara liya, kolektor, galeri, museum lan perusahaan.

Galeri Nasional Zimbabwe

Kita minangka papan sing bisa nemokake dhewe liwat Koleksi permanen lan Pameran sing wigati.

Galeri Buckley & Brough

Galeri Buckley & Brough lan Studio minangka galeri komersial sing dikenal fotografi fotografis sing amba kanggo segara kontemporer.
Galeri nyebarake rong lantai lan kolektor bisa ngatur tampilan pribadi kanthi janjian.

Alejandro Nicolás

"Aku percaya kekacauan kanthi prentah" Francis Bacon "Nanging kepiye diprentahake Francis?" Nicolas Sanin

Kristen Wong

Penerjemah (Cina, Inggris), Pelukis Amatir, Blogger babagan Budaya Jerman

Tali Meir

Artis enom enom kanthi rasa kanggo plancongan lan kopi.

Robert Sequeira

Artis Visual basis London, Ekspresi Abstrak, Anggota masarakat puisi.

aisha haider

Aku dadi seniman mulang ing Inggris. Aku nulis cetak akrilik ing akrilik lan banget beya amarga wis adol lukisan 2000 ing saindenging jagad lan ngarep-arep supaya bisa ngisi omah sing apik banget karo seni lan menehi mesem ing rai. Muga-muga sampeyan seneng ndeleng karyaku.

Stiefnu De Battista

Tujuan utama yaiku nggawe tekstur lan elemen taktik sing bisa ditonton lan penonton nalika imajinasi dheweke dadi jagad alam. Ing karya, bisa ndeleng interaksi ing antarane media beda.

James LaBay

Artis digital

Artemisia, Art & Tendències

Artemisia, galeri seni ing Barcelona.
Artis kontemporer: lukisan, fotografi lan patung.
Kita ngirim karya ing saindenging jagad.

Julia Kristus

Aku dadi panulis lan seniman visual… nalika nyatakake imajinasi impenku nganggo kolokan gari ... lan kadhangkala uga liwat fotografi.

Matthew Francis Rory

Pangripta seni arca bespoke kanthi wicker, kawat, tekstil lan bahan sing didol.

ASHOK KUMAR

Freelance profesional seni visual ing New Delhi India

Prem Somnath

Aku lair Artis Tradisional sing wiwit umur 11th Nature minangka tresnaku sing Art yaiku uripku seneng nggarap lukisan Sejarah lan patung, Aku Percaya karo Gusti Narayana lan tresna marang Penciptaan sing ayu sing menehi inspirasi kanggo karya 2 luwih akeh 2reality

Randi Kristin Strand

Randi Strand diwakili sawetara galeri profesional lan duwe pamirsa gedhe. Strand kerja karo fotografi, karya seni digital, akrilik lan minyak, media campuran

Antonio Camba

Saka cilik banget, aku duwe karep seni, nyinaoni intervensi, patung, konstruksi ... lan mesthi lukisan kasebut.

Anja Stella Olafsdottir

Aku crita babagan kaslametananku minangka wanita alam sing makarya ing jagad digawe struktural. Iki upaya mbangun jembatan antarane primitif / beradab, alam / industrialisasi, tactile / fluid, dongeng / pemikiran rasional, nang / njaba

Anna Glover

Artis visual multidisipliner, praktisi ngajar lan ekologis.

http://ginavanlore.co.uk

Martin Davis

Aku kerjane utamane ing minyak lan outputku saka mujur nengen kanggo karya lan potret liyane sing luwih figuratif / abstrak. Gaya saya ditondoi kanthi getaran warna lan merek dagang kanthi rinci, asring diiringi corak rada surreal.

Roberto Fusco

Roberto Fusco, (ITA / FI), minangka seniman media Italia sing adhedhasar ing Helsinki. Dheweke nggunakake teknik komputasi sonik lan visual kanggo ngrampungake pengalaman sing wis sirna lan niru kahanan sing alternatif nanging nyambung karo urip nyata.

Астра Алксне

Психиатр, ландшафтный дизайнер, юююии и и, ол,, ...,,,, ,Э в в ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ..., ... ... в всЭббб ... ... Kondisi? Каждый день я другая.

Psikiatrik, desainer lanskap, kekasih seni, kolektor, blogger ... Iku kabeh babagan aku. Sopo aku? Saben dina aku beda.

Christopher Godber

Pelukis lan artis digital adhedhasar ing London. Co-pendiri The Tunnel Art Collective.

John Lendis

Pelukis saiki manggon lan kerja ing Cotswolds UK

Karl F. Stewart

Fotografi lan Seni Video. Tema pasinaon kasebut cukup eklektik. Gaya seniman kasebut, terus-terusan ana ing genre Dokumentasi lan Impresionisme.

Jonathan Chapman

Artis Freelancer lan ilustrasi adhedhasar ing Winchester, UK. Aku nggawe kriya tradisional lan pena seni kanthi gaya visual sing kuwat kanggo macem-macem proyek pusaka lan lelungan. Aku uga nggawe lukisan asli kanggo pameran lan komisi pribadi.

Eugene Sharpe

Desainer Multimedia sing tansah nggoleki nyurung lan narik aspek seni media anyar

Kristen Palana

Artis Multimedia | Animator | Ilustrasi | Sing Apik Digital

Ernesto Asch

Aku saka Costa Rica, aku manggon ing Panamá. Aku nganggep seniku dadi surrealist sing ora abstrak. Aku nggunakake akrilik, krayon, potlot, spidol, cat semprot.

Michael Rosskothen

Artis digital, fotografer (www.rosskothen-design.de ) lan seniman visual (www.mrosskothen.de )

Emma Amini

Aku duwe Galeri Seni / Studio cilik ing Uk nggawe & mulang teknik seni modern. Aku nyinaoni MA Drawing for Artine Fine Art Fine & BA ing Ilustrasi Sequential, Aku nggawe potret surreal saka Sumber & Entitas Kasukupan Penting

Bradford Rhoades

Aku seneng lelungan ing jagad iki lan njelajah lanskap sing nggumunake lan ketemu karo kabeh jinis wong sing narik kawigaten. Aku kerep njupuk foto lan nggawe sketsa ing dalan kanggo nggunakake inspirasi kanggo lukisan lan pastel minyak.

Sally Chan

Artis. Desainer. Penggemar pikiran manungsa.
Kanthi nggambarake imajinasi tanpa wates karo refleksi ing dunyo iki, aku nyambungake emosi, pengalaman kesadaran lan nggawe alam semual karo kenangan kolektif saka kabeh.

Taleta Willer

Aku nggambar bentuk manungsa sajroning kaendahan lan kerumitan. Aku seneng karo pasuryan - kanthi owah-owahan, apa sing kita ungkapan. Aku ngramut beda lan podho kita lan terus njelajah lan nyebutake apresiasi.

Francesco Ruspoli

Dianugerahi internasional lan dituduhake karo sawetara karya seni ing koleksi permanen Museum.

Armando Alemdar

Aku dadi seniman, sejarawan seni, lan Kepala Art lan Desain ing penghargaan Sekolah Alperton, Wembley, London UK. Aku kari pameran ing kapasitas konsultan seni ing Galeri Zari, London

frank verreyken

Aku manggon lan kerja ing Antwerp, Belgium. Aku dadi pelukis lan fotografer.

Saeko Angwin

Lair lan tuwuh ing Jepang, lan saiki manggon ing Sydney.

Apa sing dikarepake Ibu Bumi supaya dakwartakake. Iki uga ekspresi saka aku, minangka bagean saka dheweke.

Aku nggambar ketuhanan Bumi Bumi sing uga ketuhanan aku lan umat manungsa.

Katharine Lyons-Burke

Kasedhiya kanthi kreatif ing grafis, fotografi lan gambar lan swara sing obah. Kanthi MFA ing wilayah nggoleki babagan kesehatan mental terus karo PHD ing Oxford Brookes ing interculturalisme Kesehatan Mental lan interaktivitas.

Jeffrey M. Parker

Pakaryanku kalebu lukisan minyak ing kayu lan kanvas, uga gambar lan gambar media campuran. jparkerartist.com / jparkerartist @ instagram

Ronad Crowley

Aku dadi pelukis lanskap sing diwulang dening inspirasi dening
Alam Alam lan kepiye carane nedahake awake marang aku.
Aku manggon lan kerja ing Pagunungan Rocky Colorao.
Selawase mahasiswa ... Rondo.

Don Lisy

Don Lisy minangka pelukis abstrak profesional profesional saka Cleveland, Ohio sing urip lan makarya ing Brooklyn, New York.

Devendra Patel

Art minangka semangatku. Lukisan Seni minangka cara kanggo nuduhake perasaan, pikirane lan emosi. Aku seneng seni modern nanging uga ngetutake teknik seni tradisional uga.

Richard Lee

Saka artis menyang Desainer lan bali maneh; Aku wis nggambar lan nglukis taun-taun kanthi profesional 28, ganti saka apa sing bisa nyata karo sing kurang.

Gustavo Favaro

Artis saka Uruguay

Steve Randall

Artis sing melu klien kanggo ngelingake kenangan lan kepengin ndhukung Pusat Walton sing ngrawat bojoku lan promosi James Place minangka pusat kanggo nyegah bunuh diri lanang

Jacques Tange

Lair ing Vlissingen, Walanda, ing 1960. Didik ing Akademi Seni ing Rotterdam. Inspirasi dening urip dhewe lan sing paling penting, kanthi tresna. Nggawa bau kanggo wanita sing percaya yen kekuwatane bakal nylametake jagad iki.

Stacy Anmarie

CEO / Artis / Desainer Desain / Desain Tekstil lan Produsen Sepatu

Lori Horowitz

NY campuran-media / sculptor. Pakaryanku yaiku sinau babagan kapribaden sing nggambarake urip saben dinane. Iki proyek relief reca 3 D mundak akeh, asring ora klalen interaksi ing masyarakat, nggawe imajiner sing kompensasi lan tampilan intim "persona".

Sinisa Saratlic

"Aku seneng seni, lan aku seneng arsitektur lan aku mesthi nate ngetutake hartaku kanthi cara kasebut".

http://myartstudiotoday.com
http://sinisagallery.com

Paulette McKoy

Aku kepengin dadi wanita sing tangi lan seneng karo apa sing dilakoni kanggo urip saben dinane. Lelungan asring, aman spiritual lan stabil.

Calvin Lai

Aku ngempalaken. Yen sampeyan ndeleng koleksiku, sampeyan bakal bisa ndeleng lukisan saka wong sing aku wis ketemu, papan sing aku wis tau, lan barang-barang sing wis dakdeleng.

Paola Telesca

Paola Telesca urip lan kerja ing Berlin. Pakaryan kasebut kalebu fotografi seni, gambar lan instalasi sing apik. Dheweke kerja kanthi tematik ing siklus lan seri lan kerjane yaiku konseptual.

Salazar Quas

Lair, Australia, Eurocentric, Part Asia, Francophile, Academia-ditempelake, Literary-inundated, praktik Interdisiplinis minangka Prinsip Sosiologis, Garis, Nada, Waveform lan Paralel Paralel.

Frank Chinea Inguanzo

Aku Paint babagan ilang, tresna, nyengsarakke lan ora dibayar. Prekara-prekara sing wis kedadeyan, urip, perjalanan. Saben lukisan kudu ngadeg dhewe kanthi jumlah kekuwatan sing diduweni. "Sapa wae sing motivasi manungsa liyane yaiku seniman".

Shara Mayo

Pangripta seni unik digawe kanthi cara digital, kayata fotografi utawa desain Photoshop khusus. Seni biasane nuduhake apa sing dak rasakake ing njero, nanging ora ana makna sing pasti. Kajaba iku, sawijining karya seni liyane.

Nicky Stevenson

Nicky Stevenson minangka seniman sing mapan ing Brixham, Devon. Dheweke wis nampilake loro ing Inggris lan Holland lan duwe galeri dhewe, Nicky Stevenson Gallery, Brixham, Devon.

Calliope I ékonomiacou

Artis lepas. Diploma Seni Halus

Artis Duaiv

Pelukis figuratif Prancis, artis lan cellist. Dheweke ngunjungi jagad minangka musisi klasik lan pelukis sing wis rampung, nampa penghargaan kanggo pakaryan sing luar biasa ing layanan kanggo memupuk lan promosi seni.

Kai Kasprzyk

Desain Laser, Fotografi Seni, Konsep Akeh Media

Roy Focke

Photographer & Artis

Nelli Horrigan

Artis abstrak sing digunakake ing macem-macem medium

Galeri ArtisAnn

ArtisAnn Gallery minangka galeri kontemporer adhedhasar Bloomfield Avenue ing Belfast sing adol karya seni unik, saka seniman sing wis ngadeg lan berkembang.

Galeri duwe swasana sing ramah lan ora ramah, kanthi pameran saben wulan kanthi rutin.

Denis Longchamps

Direktur Eksekutif lan Kurator, Clay lan Kaca Kanada, Waterloo, Ontario

Robert Richardson

Aku kerja ing loro fotografi, kanthi penekanan ing fotografi jalanan, lan seni abstrak, digawe nganggo media digital, sanajan ing ngarep aku kepengin ngasilake sawetara dadi cetakan edisi winates.

Fer Rascon

Lair ing 1976 ing Chihuahua Mexico, studio ing La Esmeralda ENPEG Sekolah Nasional Lukisan, Arca lan ukiran lan ing Sekolah Seni Visual ing NYC, ngadeg galeri seni kontemporer La Estacion www.laestaciongallery.com.

Joby Hickey

Aku dadi pelukis lan fotografer analog sing adhedhasar ing Dublin, Irlandia.
Aku nggawe negatives lan kamera dhewe lan nggawe foto plate dhewe.
www.jobyhickey.com Jeneng Instagram joby_hickey

Bruce Burt

Artis Pop sing Urip ing Rincon PR

Mongkhol Suvarnachatri

Pelukis
Galeri Artfront, Singapura
Freelance, Thailand

Dosen
Universitas Thammasat

Larain Briggs

Pakaryan saya mudhun antarane ekspresif, realisme lan surrealisme ekspresif.

Sonja Brussen

Sonja Brussen minangka seniman kontemporer Walanda sing dheweke nglukis kanthi alam. Pakaryan dheweke pancen terkenal karo sikat nganggo mantel.

Arte Arta

Arte Arta minangka Galeri Seni visual sing dipasang karo misi kanggo nyalurake manungso maneh kanggo inti sing paling murni liwat Art. Karya seni kita digawe dening para seniman saka macem-macem latar budaya, saéngga bisa ngirim pesen saka Art.

Debecker Brent-Yves

Aku dilairake liyawektu urip ing kene wiwit saiki, aspek gaya urip aneh sing ditemokake ing kene, nggolek jawaban ??

1x1

1X1 khusus kanggo seni modern modern lan kontemporer.

Galeri Mripat

Madeg ing 2006, Galeri Mata Online minangka salah sawijining galeri kontemporer Vietnam paling apik. Kita seneng kerja sama karo galeri ing luar negeri, pedagang seni promosi kanggo Seni Fine Vietnam menyang jagad iki.

Bea Pungkasan

Artis Kontemporer adhedhasar ing Skotlandia.

Caroline Boff

Aku artis modern lan konsep adhedhasar ing Bolton, Inggris

Łukasz Wodyński

Artis visual Polandia. Macem-macem: ngeksploitasi media lukisan lan gambar lan teknologi multimedia, uga nindakake LIVE AKTIF (proyek interdisipliner minangka sintesis kinerja lan seni visual).

Galeri Deco-Dence & Studio

Perabot Vintage lan Adat sing apik banget - modern 30 kanggo kontemporer ... kanggo sing duwe rasa nuntut ... uga nawakake karya seni asli ing media campuran.

Mila Gvardiol

Artis visual saka Belgrade, Serbia

Valerie von Arx

Aku manger sing makarya ing industri Seni Halus. Opo seng tak lakoni? Aku mbiyantu ngetrapake ide para seniman! Ayo dadi ora mungkin!

Galeri Seni Danilo Fortunato

papan sing ditemokake Luanda dhewe lan ngrampungake awake dhewe liwat kawruh seni lan pengalaman mripat, kanthi nandhesake pambentukan koleksi, pendhidhikan lan kontribusi kanggo nguatake identitas budaya nasional.

Dmitry Savchenko

Aku tresnani Cahya. Yen ora ana cahya, fotografi seni ora bisa urip. Cahya minangka fotografi fotografi.

Galeri Dhaptar Ireng

Artine kudu dideleng dening jagad, lan dheweke lan para pendhudhuk butuh papan sing mangerteni wayahe jaman saiki ing sejarah seni
Galeri Dhaptar Ireng yaiku papan kasebut
BLG nggambarake seni saiki lan sesuk
BLG Art saka 21st Abad

Wessmark Johannes

Artis fotografis utamane nggarap komisi.
Hubungi kula ing brev@johanneswessmark.se kanggo pitakonan utawa riko www.johanneswessmark.se kanggo ndeleng lukisanku liyane.

Michele Batchelder

Lair ing Namibia ing 1958, lan wiwit nggambar nalika umure luwih awal. Miwiti pameran kanthi profesional ing 1989 lan wis sukses banget karo karya seni nghiasi tembok akeh pendhudhuk nasional lan internasional.

Andrew Kosorok

Artis lan bridgebuilder - kanthi kesadharan babagan geometri, sensabilitas bookbinding, lan arsitektur mbentuk kaca patri sculptural nylidiki tema babagan keragaman / konferensi budaya lan konferensi, lan pitakon babagan identitas pribadi.

Taka Nomura

Lair ing Prefektur Yamaguchi, Jepang ing 1987.
Lukisan minyak ing Universitas Oita.
Urip lan kerja ing Tokyo, Jepang.

Anirban Dhar

Aku Akademis, Artis Visual, Penulis Seni, Peneliti. Aku seneng njelajah dhewe kanthi ndelok lan ngalami dunia visual ing sekitar kita kanthi nuduhake interaksi visual, ijol pikirane, ide, pemahaman karo saben individu.

Eamon MacDonald

Aku dadi manager komunikasi ing ArtMo lan sinau kanggo gelar Master of Arts in History of Art ing Universitas St Andrews.

Kat Shevchenko

Artis / ilustrasi surreal lan fantasi sing foto saiki kepengin banget kanggo nggandhengake hubungan profesional sing migunani karo pamilik galeri, kurator, direktur seni lan kolektor seni. Kasedhiya kanggo komisi lan lepas.

Carole Kohler

Aku dadi seniman Swiss nggawe lukisan sing paling abstrak, sebabe bisa nambah kasunyatan. Aku inspirasi karo pengalaman alam, sing ora dakkenal ing kriya. Aku kalebu lukisan adhedhasar akrilik serat lan pigmen alami.

Cylindergallery

Galeri konsep on-line nyambungake karo seniman kanggo pameran ing London Venues sing diadegake ing 2016

Lydia Patafta

Lukisan kula analitis ngucapake babagan masyarakat saiki lan hubungan manungsa lan njupuk pikiran. Aku nyedhak saben lukisan kanthi cara sing inovatif, mula milih motif, menehi ekspresi khusus saka sentuhan pribadi.

Galeri Ludwig Trossaert

Pamimpin pasar nalika promosi para seniman internasional liwat pameran lan promosi online.
Kanthi nyambungake, kita bakal menehi informasi babagan kegiatan kita.

Jaco "The Machine" Steenkamp

Desainer macem-macem rai kanthi semangat kanggo lali ikatan lancar ing antarane wujud lan fungsine, bisa nggunakake medium sing beda kanggo ngrampungake tujuan. Aku seneng ngrancang, aku urip tantangan lan aku seneng nggarap wong anyar.

SILVIA CASILLI

Aku artis visual sing adhedhasar ing Italia. Penelitianku obah ing bidang abstraksi liris ing loro, lukisan lan fotografi

Teodora Stojanović

Aku Teodora Stojanović, spesialis ing lukisan lan filsafat master.

Anita Verholen

hey ana, aku dadi artis Belgia sing seneng nggarap kaca kanthi warna ing tembaga Tiffanyfoofteknik. Sampeyan bisa ngunjungi situs webku kanggo ndeleng sawetara karya sing luwih apik. www.evasglaskunst.weebly.com

Lungisa Kala

Aku lair ing Wétan Timur (Afrika Kidul), aku miwiti kerja dadi jupuk ing prekara seni tembaga. Ing kene aku kapapar proses lan teknik sing digunakake kanggo nggawe patung tembaga lan ngetrapake katrampilan sing migunani kanggo nggarap potongan seni sing rinci.

Blicaut Monica

Monica minangka seniman interdisiplinis Afrika sing ngurus motif identitas, penyalahgunaan, basa, lan pengalaman.

Dheweke saiki sinau Master ing Gelar Seni ing Universitas Pretoria ing Afrika Kidul.

Martin Cornfoot

McRostie sing lair ing Northumberland Inggris diwenehake kamera dening bapake nalika umur pitung taun lan wis melu fotografi lan seni wiwit saiki.

Catherine de Saugy

Sawetara taun kepungkur, aku tetep mandheg ing opacity lan format kanvas.
Gagasan dadakan nambahake alat saiki kanggo nglukis lan nggambar lukisan tradisional, sing nuduhake loro perspektif anyar, katon terang.

Lubov Meshulam Lemkovich

Lair ing Moldova, Kishinev.
Lulus saka College College sing jenenge Schusev
Wiwit 2002 nganti 2007 sinau ing studio Potret sing dipandu pelukis lan pendidik gedhe Abraham Bykon sing melu tradhisi Sekolah Seni Rusia.

Benediktus Yu

Benediktus Yu minangka praktisi seni disiplin lan panaliti sing nyinau filsafat, psikologi, lan prilaku manungsa liwat langka seni kontemporer, interaksi percakapan, teknologi, lan intelijen buatan.

Mina Donyavi

Pelukis Freelance

Di McGhee

Aku artis visual sing duwe latar mburi seni umum lan proyek sosial. Karya iki menehi tema lan masalah lingkungan kayata perubahan iklim, polusi,
erosi lan adaptasi ing skala umum.

Gustavo Fernandes

Aku wis nyambung karo seni wiwit jaman kanak-kanak. Aku seneng tumindak lan aku seneng seneng nindakake realisme. . Iki sihir sing apik ...

Aiste JURGILAITE

Lair ing 1971 ing Lituania
1997 Aku lulus saka Akademi Seni Vilnius,
dianugerahi gelar Master of Arts.
2000 - Asosiasi Artis 'Lithuania.
2005 diwenehi status artis.

George Kowzan

Anyar kanggo Artmo. Bakal ngirim profil, nanging sauntara, mangga ndeleng situs webku: https://www.georgekowzan.com

sean donovan

Penulis vokalis rada lucu penyair pelukis seni visual adhedhasar ing UK adol ing AS, 53, seniman kerja mandhiri kanggo taun 30, kirim grad.

Yenny Cocq

Pengatur prunggu gangsa Jerman / Denmark kanthi papan manggon ing Santa Fe, NM. Perwakilan ing Brussles, St Paul de Vence, London, Boulder, CO, Naples, FL, Santa Fe, NM. Pakaryan umum ing Loveland Sculpture Garden, Santa Fe In ing Loretto.

Juan Sebastián Palacios

Artis visual.
Lulus saka Universidad de Costa Rica. Khusus ing seni umum lan muralism.

Andrew McConnach

Aku ngarahake nggawe area kegiatan sing ngandharake optimisme. Aku miwiti saben potongan kanthi tujuan kanggo ngandharake kebecikan lan kabungahan.

Singer Christian Bernard

Christian Bernard Singer wis nggabungake mosses, jarum pinus lan bahan organik liyane menyang lingkungan eko-instalasi, karya seni lan arca sing njelajah kesadharan, papan, lan wektu.

plancong pluto

Artis, Pelukis, Perhiasan digawe tangan

Doerte Weber

Aku minangka penenun struktural nggunakake macem-macem bahan modern kanthi pola tradisional lawas.

Serat bedhil saka tanduran agave asli, pager sing ora bisa digunakake, lan tas plastik saka koran kita minangka bahan sing digunakake kanggo nggawe karya.

Lucie Jirků

Artis Czech sing adhedhasar ing Prague sing nglukis karya geometri abstrak sing dipengaruhi dening desain alam, arsitektur, busana lan desain grafis. Pakaryan seniman nduwe tampilan modern sing bakal ngutangi pinggiran sing canggih marang interior.

John Behm

Pelukis lan sculptor nampilake wiwit 1979 ing Inggris & AS, kerja ing koleksi umum ing Skotlandia & Inggris; koleksi pribadi ing saindhenging Eropah & Amerika; produsen seni 'demokratis', kanthi patung umum dipasang ing Skotlandia & Inggris.

Neetii Bisht

Fokus, Inovatif lan Unik

Benard Ochieng '

Nggawe seni seni kanthi media digital ..

Randi Matushevitz

Randi Matushevitz minangka seniman multidisiplinari sing manggon lan kerja ing Los Angeles. Karya Matushevitz nuduhake keragaman panyambungan manungsa lan bathi ing jiwa sing ngalami biaya.

Amadeu Adell

Art minangka filsafat urip.
Desain yaiku filsafat sing ditrapake kanggo urip.

Dmitry Zhukov

kaya gawe dolanan

ADRIANA CARAMBIA

Aku artis psikoanalis lan visual Argentina. Konsep topik, awak, fragmentasi lan sesambungan karo jagad sing dienggoni yaiku pitakonan sing dadi bagian integral saka karya. Aku mbangun badan lan dongeng.

Star Trauth

Artis Eksperimen
Fire Starter
Aku nggawe imajinasi lan ngajak sampeyan nalika lagi lelungan.

Storm Richard

Artis sing manggen ing Toronto

Ahmed Borai

Aku seneng karo entheng kertas, materi seni sing disenengi kanggo lukisan, kolase lan desain.

Carla Cescon

Aku nimbang nggambar lan nulis minangka dhasar kanggo kabeh, nanging praktikku ana liwat eksperimen materi.

Katarzyna Gosciniewicz

Aku artis Polandia sing saiki manggon ing Roma, Italia. Aku wis sinau seni Intermedia ing Edinburgh College of Art lan aku lulus ing 2015.

Patrick Vilallongue

Artis gambar, foto lan desainer

www.vilallongue.com

Chelle Destefano

Chelle Destefano, artis Pekak, lair ing 1979 lan saiki manggon ing Melbourne, Victoria. Dheweke manggon ing Adelaide, Australia Kidul taun 18 ing ngendi dheweke miwiti sinau seni. Dheweke wis pameran wiwit 2014.

Richard Thomas

Dhewe mulang seniman, fotografer, desainer. Inspirasi dening alam, musik, uga Sci-Fi ing karya abstrak sandi. Tresna komputer kanggo hadiah lukisan kanthi cahya, impen artis. Makna simbolis lan ekspresif asale saka impen lan pikiran sing ora sadar ...

Pascal Barnier

Jelajahi wilayah interior - Fotografi Visual - Pencipta video -Pengeling-eling saka otak lan ADN kita nggawe gambar: impen, halusinasi, ramalan mental - Aku nyetak tambang ing kertas, logam, tekstil, video.

Bernard Beckford

Ilustrasi x Desainer Grafis x Artis Apik
Kanggo bisnis lan komisi takon: BeaTimy1tme@gmail.com

Jeanette Fyhr

Saka keramik lan glassartist wiwitan. Saiki luwih aktif ing teknik lan bahan sing paling akeh, nanging mesthi suwe kanggo kerja ing kaca.
Aku nggawe lukisan akeh, uga reca keramik, kolase lan patung tekstil.

Ronald Duverge

Fotografi digital Autodidact - artis visual - sing manggon ing Eropa - saben dintenku babagan seni

Eduardo Gil

Eduardo Gil minangka seniman visual lan fotografer saka Argentina sing karyane dipamerake ing saindenging jagad lan minangka bagéan saka koleksi penting.
www.eduardogil.com

PIA IZQUIERDO

Francisco José Pía Izquierdo, NANO. Dheweke lair ing Bétera (Valencia) ing 1969.

Gelar Seni Halus, ing Fakultas Seni Halus Sant Carles Universitas Politeknik Valencia.

Jessica Philbrick

Aku artis feminis utamane nganggo fotografi. Aku kasengsem njelajah konstruksi feminitas. Sampeyan bisa ndeleng karya ing situs web ing kene: https://www.j-philbrickartist.com/

MONIKA TEAL

Artis profesional full time, pameran ing saindenging AS lan Eropa. Edo pelukis lan Objek.

Tanielle bocah cilik

Misi minangka seniman yaiku kanggo njupuk energi alam sing sregep liwat lukisan kaya sing dakkarepake tinimbang mung aku ndeleng - lan kepiye nggambarake apresiasi lan matur nuwun kanggo kaendahan sing kudu ditawakake ing tingkat sing luwih jero.

Karen Olsen-Dunn

Pegaweanku ora larang regane. Kanthi warna kanthi kandel lan plastik kanthi sengaja, komposisi akhir minangka simfoni rumit saka keruwetan kontemporer, ngrameke efek samar-samar saka komunitas sing frank.

Stephen DiCillo

Lukisan DiCillo prihatin karo wektu, ruang, lan gerakan, sing saiki wis ana ing panampil babagan illogicality saiki, sing nduwe masa kepungkur sing bakal ditindakake.

Simone Butturini

Dipingo cià che tace,

Anna Gerolymatou

Aku lair ing Athens lan aku saiki adhedhasar ing Brussels. Aku artis media campuran sing gairah.

Laurie-Lynn McGlynn

Calon MFA NSCAD University 2017
BFA Hons kanthi Beda, Universitas Waterloo 2016
Sejarah BA Hons, Universitas Western Ontario 2011

Cathal P Mc Carthy

Artis / pematung visual sing makarya ing macem-macem bahan lan pendekatan kalebu seni umum, riset lan praktik studio. Aku kepengin weruh wates antarane seni, alam lan arsitektur.

Elisa Liu

Artis | Pelukis Ekspresif | Kontributor aktif kanggo sektor seni lokal & daerah liwat pameran & kegiatan jangkauan komunitas. Bukak kanggo komisi, kolaborasi, kesempatan ujar lan keterlibatan bengkel. DM kanggo takon.

Stadler Mary-Lynne

Pakaryanku njupuk akeh bentuk, gumantung karo sing menehi inspirasi ing wiwitan. Wonder is All, lan dadi kreatif, apa sing bisa dicet utawa nggambar, minangka tukang cetak utawa nggunakake media campuran, utawa uga nganggo tulisan.

Ana Zdravković

Artis visual saka Belgrade, Serbia. Saiki manggon ing Madrid, nggarap tesis Phd dheweke. Pakaryan kasebut kalebu nglukis lan nggambar uga eksperimen karo macem-macem bahan.

Toon Diepstraten

Aku biasane dadi pelukis lan penggemar areng.
Kerjaku kanthi total angel label. Aku mikir babagan kebebasan lan wong. Kreativitas emosional lan hasrat.

Florian Lechner

Bungah | LAMPIRAN | KLANG

Marit Otto

Marit Otto (Hoorn-The Netherlands -, 1970 -) Aku wis kerja minangka seniman visual mandiri wiwit 1994. Studioku, dumunung ing Zwolle ing bangunan komunal kanggo musik, pagelaran, seni & kerajinan; Rieteweg 10, ing Zwolle.

Maarten van Tilburg

Lukisanku minimalis lan bisa nganggo cat akrilik.

Nalika ngetrapake titik lan garis cat menyang kanvas, tujuan sing paling penting yaiku nggawe gambar perdamaian.

Josua Toganivalu

Artis full-time lan part-time Dreamer.Ora mandheg sinau. Tansah kreatif. Minangka seniman, sampeyan kudu beda karo seniman liyane kanthi cara sing unik. Asli. Dadi seniman ora babagan kompetisi, iku cara urip.

Merja Heino

Nggarap pitakon 'apa sing diomongake nalika ngobrol babagan arsitektur'. (Wangsulan: Pengalaman papan). Cara ngatasi pitakon ing lukisan tanpa nglukis papan.

Costin Brateanu

• 1996 - 2001 Fakultas Kesenian lan Desain, Lukisan lukisan, Timişoara, Romania
• Sekolah Seni Halus 1991-1996 SMA, Timisoara, Romania

Johnson Kohil

"Aku minangka Professional Desain Grafis Senior kanthi pengalaman 10 ing desain & cetak kanggo marketing & komunikasi visual. Nggabungake pengetahuan industri jero karo pangembangan kampanye, peluncuran produk lan keahlian media kanggo ngopeni profil merek. "

Geoff Levitus

Aku artis multi disiplin sing makarya nglukis, patung, video lan instalasi. Pakaryanku dadi gegayutan karo hubungan budaya silang kalebu akeh masalah sing ana hubungane karo migrasi, identitas, gegayutan lan keprihatinan lingkungan.

Philip Rubinov Jacobson

Prof Phil minangka Artis, Pengarang, Pendidik lan Administrasi Seni lan minangka tokoh sing diakoni ing genre Fantastic Realisme / Artis Artis. Ing 1997 dheweke resmi wiwit nindakake piwulange, Ernst Fuchs, minangka piwulang. eyepaint4u@yahoo.com

Karyn Wiggill (Lonceng)

Anggota Masyarakat Kesenian Miniatur SA, Asosiasi Artis Botanical ing Afrika Kidul & Anggota penuh saka Royal Society of Miniature Painters, UK. Dheweke wis menang penghargaan lokal lan internasional. Pakaryan kasebut katon ing telung publikasi.

Katlego Matlhaku

Aku artis visual adhedhasar ing Johannesburg. Aku nggabungake snuff ing gambar. Pakaryan saya utamane fokus ing identitas lanang Afrika (Tswana)

Lucas Cann

Lucas Cann, ngresiki wektu liwat lukisan,
Lucas Cann wis nggambar sajrone isih ora eling. Dheweke utamane nggawe teknik lukisane ing mburi layar.

Tiina Lilja

Aku dadi pelukis figuratif sing inspirasi dening gaya hiasan bygone lan kitsch warna-warni. Saiki adhedhasar ing Kidul Prancis lan Inggris, aku misuwur amarga keunggulan teknis
lan manungsa waé sing obsesif marang rincian.

Filip Naudts

A fotografer lan fotografer foto adhedhasar ing Belgium.

Dapo Makinde

AKA Adubi Mydaz, aku dadi seniman profesional sing lukisan patung diilhami dening urip kontemporer.

Erlinde Stephanus

Nami kula Erlinde Stephanus. Aku semangat lan bisa ndeleng humor ing urip, sing asring sampeyan bisa ndeleng ing karya. Secara pribadi aku ndeleng gaweyan saya santai lan nganti tekan. Diri aku nganggep karyaku dadi gambar / lukisan kanthi ADHD.

James Cortesos

Artis studio njelajah media campuran sing ditrapake kanggo potongan jet lan collage jet ... tinta jet metu ing media
Umume inspirasi saya rawuh.from.deco collagest.taggers.and.graffiti.

deborah lanino

Deborah Lanino minangka seniman sing manggon ing Los Angeles California. Dheweke asale saka New York.

Lapangan Heather

Penasehat Seni Apik
Seni Halus Modern lan Kontemporer
Koleksi pribadi
New York lan Internasional
Barang Mewah

Primo Piano LivinGallery

PRIMOPIANO KESIMPULAN
KONTEKPORARY ART

Primo Piano LivinGallery setya nindakake riset bakat seni, kanthi program interdisipliner lengkap ing Italia lan ing luar negeri.

Engin Bala

Ein künstlerischer Grenzgänger zwischen Geometrie und Arabeske,
zwischen Magie und Präzision.

ERIC VANOUNOU

sampeyan bisa nemokake luwih akeh barang-barangku ing kene: https://www.facebook.com/eric.vanounou

Swapna M

M lan Artis saka India.

Rob Fiduccia

Efek Visual & Artis Grafis Gerak
25 years experience

R. seniman VanLangenhove

R. Van Langenhove minangka pelukis Belanda ing pemandangan kontemporer. Dheweke lunga lan manggon ing Prancis, Spanyol, Israel, lan Jerman. Dheweke saiki manggon ing Los Angeles.

Joyce Moloney

Aku duwe perusahaan sing diarani Dinamis Art Ireland. Aku Artis / Illustrator profesional. Saiki aku nggawe Gerakan anyar sing diarani Seni Halus
EMOSI EMASIONALISM.
Ing judhul aku bakal dikenal minangka
IBU EMOSI EMASIONALISM.

Roberta Fernandes

Lair ing Brasil. penggemar tulisan tangan. panulis visual.

Daði Guðbjörnsson

Artis berpengalaman, Digarap minangka artis profesional saka 1980. lulus saka Rijksakademie van Beeldende Kunsten, Amsterdam, Holland. Akeh pameran seni ing Islandia lan luar negeri.

Pattie Crawford

https://music.youtube.com/watch?v=EHVyz5ib9Fg&feature=share
Aku bungah kanggo nuduhake lagu asline, SIDEWALKS TO STREAMS ....... mangga bareng; download saka situs streaming utama, lan seneng! Rahayu😇
DIANARAMUSIC.COM

Kath Connor

Aku dadi pelukis lan aku uga nggawe wektu nggawe 3D. Aku wis nduwe studio ing kutha wiwit ngrampungake Gelar rong puluh lima taun kepungkur.

Zenon Windak

Pasinaon ing Akademi Seni Halus ing Krakow 1976-1981. Aku menehi hasil karo lukisan lan gambar. Doktor Doktor ing Akademi Seni Halus ing Cracow 2001.

Sian Bunnage

Aku seniman abstrak sing seneng muter warna lan tektur.

Djordje Aralica

Sculptor adhedhasar ing Belgrade, Serbia. Nggawe patung abstrak, minimalis, patung.
http://www.djordjearalica.com

Lynne Hollingsworth

Aku tuwuh ing Toronto, Ontario, Kanada, lan mlebu ing College Art of Ontario, lan Universitas Toronto. Aku nikah lan Homeschooled putra. Aku saiki dadi seniman profesional lan adol-adol tugasku sacara rutin.

John Nichols Gallery.com

John Nichols Gallery.com diadegake ing Santa Paula ing 1984. Terus dipamerake lan adol foto vintaj lan kontemporer lan seni rupa
lan menehi pitulung curatorial

sareena khemka

Aku dadi seniman visual sing nggarap gambar, lukisan lan patung media campuran, Pakaryanku babagan pemetaan kutha, liwat jaman kepungkur, saiki lan saiki nggunakake bentuk arsitektur lan desain saka kutha kanggo mbangun ruang imajinatif.

Rocky Schouten

Artis Visual Freelance

Nhat tran

Aku digambar menyang Seni wiwit isih enom. Sepuluh taun latihan akademik kanggo nggambar lan yakin agama Buddha mengko madegake madegku. Uripku wis bisa melu lan ngrampungake arah impenku: pengabdian marang Art.

Franc Kaiser

Urip nasional Swiss ing Shanghai
Artis hobi. lukisan nganggo akrilik ing karton

Neil Elliott

Neil Elliott minangka pelukis pelukis lan sculptor berbasis multi penghargaan ing Perth. Ing 2016 Neil menang Hadiah Packer ing Royal Perth Show.
Ing 2017, dheweke dianugerahi pameran pariwisata ing patung negara kanthi ART ON THE MOVE.

Karen Fitzgerald

Aku wis dadi seniman sajrone uripku. Aku lair ing sawijining komunitas desa: iku sesrawungan karo jagad alami sing ngandhani gaweanku. Kita manggon ing amplop energi suci: kita bagean lan bagean saka kiasan kiasan iki.

Kay Hare

Aku cat minyak ing linen iku nambahi inten permata lan godhong emas. Dheweke dadi impen sing ngambang kanthi karpet gaib, kembang ngambang lan kali pelangi lan wit

Despina Mircea

Hai ana! Aku Artis Visual lan Desainer Grafis Freelance.

Bebas wae kanggo mriksa portofolio!
https://mirceadespina.myportfolio.com

MichelAngelo BuonaRoti

EURICO POGGI: ARTIST, SURFER, KRISTIAN MYSTIC, ASTROLOGER, REINCARNATION LAST Dhewe + MichelAngelo Buonarroti.

Rob Garfinkel

nyoba golek panguripane. Artis fx / grafis freelance kanggo tv, film, lan proyek liyane, kanthi sisih video lan foto sing scrumptious. nomine

Dietmar Voorwold

CREATIONS IN NATUR yaiku kontribusi kanggo kaendahan, seni lan alam sing apik. Iki cara nuduhake kreatifitas ing "kanvas paling gedhe ing jagad". Rasa inspirasi kanggo metu lan muter! Mugi sampeyan wektu katentreman lan nyenengake!

www.creations-in-nature.com

Igor Prokop

Kita kudu kerja sama! Iki minangka tujuan pungkasan, inspirasi kanggo gambarku: Nggawe sistem toleran, kreatif lan koperasi sing terus maju dadi kesatuan spiritual.

Jane Canfield

Pelukis, laci, petualang cilik.

Linda lennea

Aku minangka seniman mulang Kanada. Aku seneng karo kabeh jinis karya seni, nanging katresnan pisanane yaiku lukisan sing abstrak. Aku duwe cetak lan ora ngetutake aturan. Aku lair lan digedhekake ing sisih negara, lan aku isih urip karo asu 4 lan kucing 1.

Greg Wolgast

Artis visual fokus ing ilustrasi, animasi, sinematografi, fotografi lan desain grafis. Percussionist, pembaca kesuwur lan tukang kebon organik.

Sinethemba Ngubane

Aku kepengin weruh seni, desain, kerajinan lan media sosial.

Mireille Loup

Aku dadi fotografer, juru main film lan panulis.
Amarga seni bisa ngluwihi gesang.

Galeri Minggu

Galeri Seni Kontemporer ing Copenhagen dikendhaleni dening Peter Ibsen @pibsen

Sanatan Saha

PENDIDIKAN AL Kualifikasi:
2005: Master of Fine Arts (Lukisan) saka Kala Bhavana, Visva Bharati, Santiniketan.
2003: Sarjana Seni Halus (Lukisan) saka Kala Bhavana, Visva Bharati, Santiniketan.

Wayne Chisnall

Sculptor, pelukis, ilustrator, pemungut sampah, fotograja kadhang, lan scribbler umum. Shropshire lan London, Inggris.
waynechisnall.blogspot.com

Delta NA

Delta NA dumadi saka seniman Neva Epoque lan Alessandro Vignola.
Dheweke ketemu ing Universitas Turin sing padha lulus ing Psikologi ing 2003. Wiwit isih bocah, wong loro pancen seneng banget babagan seni.

Blagojche Naumoski

Artis visual
Asisten Profesor ing Universitas Eropa-Republik Makedonia

Kamar Tom R. Kamar

Tom R. Chambers minangka seniman visual, lan saiki nggarap piksel minangka Minimalist Art ("Pixelscapes") lan "Black Square" Kazimir Malevich "(" Black Square Interpretations "). Dheweke nduwe pameran 100 kanggo kredit dheweke.

Claudio Missagia

Artis Italia sing manggon ing Paris wiwit 2015

Galeri Seni Virtosu

Galeri Seni Virtosu minangka ahli seni seni abstrak. Kualitas Abstrak Kualitas sing mindhah Pamirsa nganggo Potongan Perbandingan Museum

Mila Ryk

Artis, desainer grafis, direktur seni, publisher, pemilik ing Art & Beyond Studio, Inc.

Jeanette Jarville

Penghargaan menang seniman Internasional saka Vancouver, SM. BFA saka Seni & Desain Universitas Emily Carr, sinau ing The Academy of Fine Art ing Berlin, Jerman lan wis nuduhake karyane ing saindenging Kanada, AS, Eropa lan China.

Chris Klein

Chris minangka seniman Inggris, saiki nuduhake wektu ing antarane Quebec lan Ontario ing Kanada. Nuduhake dhewe ing saindenging Eropa lan Amerika Lor.

Mariam Qureshi

Fokus ing expressionism abstrak kontemporer
Studio: Galeri Seni Lotus
www.artsy.net/lotus-art-gallery
Pameran Penting: 2017 Musée du Louvre (Salon D'art International, Paris Prancis)
Penghargaan: PainterPrize # 1, Duta Besar Kesenian, Muse

Stephen Rosin

Artis lan beekeeper Afrika Kidul.

Kinga Chrzaszczewska

Kinga Chrzaszczewska aka Kinia Kik. Kewarganegaraan saya yaiku Polandia, nanging aku produk saka rong negara ing Polandia lan Inggris.
Aku seneng banget karo sejarah budaya primitif, mitos, ritual lan kapercayan.

Galeri Stopwatch

Mangkene ing Galeri Stopwatch, kita dadi juara seniman modern, modern lan kutha, liwat galeri online.

Yoshihiro Kikuchi

Artis visual / musisi eksperimen adhedhasar ing Miyagi, Jepang.
Karya diwakili dening AISHO MIURA ARTS (Tokyo), AISHONANZUKA (Hong Kong), APT / MutualArt (kantor pusat sing ana ing London).

Ryan Purkey

Wektu sing beda ing Shanghai, AS, lan Meksiko.

Walter Zettl

Walter Zettl möchte Sie ing die Welt seiner Kunst einführen. Erleben Sie mati Kombination von brillanten Farbzusammenstellungen, dadi pendeta Dynamik von abstrakten und gegenständlichen Motiven, eine Welt, tilar donya ing 21. Jahrhundert beschreibt.

Marion Rauter

Dadi seniman - minangka kahanan sing mung beda. Utawa ora!

Paméla Maria Schellekens

Karya sing nggambarake kepiye pola, struktur lan cahya sithik kanggo saben liyane lan ngasilake komposisi anyar kanthi warna tanpa wates. Rincian babagan warna lan cahya ing kulit barang minangka ciri kanggo terjemahan kasunyatan.

Ismini Teligioridou

Pelukis, ilustrator, pangripta

Ismini Teligioridou

Pelukis, ilustrator, pangripta

Mauricio Paz Viola

Pakaryanku fokus ing kasukman, sing penting, ing union kosmik, mbesuk ... Aku pengin nggawe lukisan sing bisa mbantu penampil ing perkembangan spiritual, lan aku percaya yen bakal dadi arah seni ing alaf iki www.mauriciopazviola.com

Jd Doria

JD Doria, manggon ing Tel Aviv. Pakaryan nylidiki liwat dinamika materialisme yaiku 'imajinasi' prekara. Pakaryan kasebut metu saka tumindak nglukis, isih berkembang kanthi teknologi lan fotografi dadi seni generatif.

andrew tyler

Aku seniman, ilustrator lan guru lagu .... kreatifitas iku kekarepananku

Russell C Brennan

Aku minangka seniman multi platform sing diadegake saka London sing seneng oriental kabeh.

Elmar Magerram

Artiku kanthi mantep ing tradhisi realisme. Teknik utama yaiku lukisan minyak. Aku mikir, misi seni utama yaiku ngladeni manungsa. Ajar lan menehi inspirasi kanggo urip harmonik karo wong lan karo planet kita.

Richard Gene Barbera

Artis Gambar Amérika

Josef-Peter Römer / Roemer

JOSEF-PETER RÖMER wurde ing Dohna / Sachsen geboren. Ing 2007 absolvierte Herr Römer ing College College saka Bayborough dadi MFA-Abschluss ing Malerei. Er malt ing seinem Atelier ing Galesville, Wisconsin.

Thierry Andrianambinina

Aku artis visual saka Madagascar, saiki lagi manggon ing AS. Lapangan saya tetep ing ilustrasi, fotografi, desain grafis.

Frank Cappello

Pakaryan saya yaiku improvisasi eksperimen gratis kanthi inspirasi saka jazz, ilmu pengetahuan, lanskap. Pangaruh: Caspar David Friedrich, Cezanne, Kandinsky lan Rothko.

Juan Carlos (aka Violenta Flores) Zaldivar

Lair Kuba, Zaldívar urip lan kerja ing Amerika Serikat kanthi kriya video sing dideleng ing pirang-pirang festival ing saindenging jagad. Zaldivar wis entuk pirang-pirang geran lan penghargaan.

Vincent Da Vinci

Vincent da Vinci berbasis Inggris minangka Artis Konsep lan Artis Kiriman Pop sing luwih dikenal amarga nggunakake abstrak saka garis vertikal, horisontal lan diagonal sing dienggo maneh kanthi tembung patang huruf sing bisa dadi tembung kanggo nggoleki tembung sing bisa dimainake.

Tindakan Art Langsung UK ing Sutton Coldfield

Aksi Art Langsung UK, Galeri lan Pusat Seni ing Sutton Coldfield, North Birmingham ngajak Artis Apik Kontemporer kanggo Pameran ing ruang seni garland sing ekstensif, papan gedhe kanggo nggantung lan nginstal.

Vanessa Azevedo

Aku wis seneng nggambar wiwit isih enom, aku seneng nglukis omah-omah lawas, kutha-kutha ing jaman biyen.

Jean-Christophe Gaffier

Direktur BD Internasional @ Mitra Transisi X-PM + Pendiri Co-Founder @CorpoRank

Perido Gerber

Artis Autuditakt

Raphael Franco

Raphael Franco minangka seniman visual saka São Paulo, Brazil. Subjek kayata perencanaan kutha, alam, memori, spekulasi negara nyata lan watesan antarane ruang umum lan pribadi dadi utama ing output artis.

Chana Wiesenthal Elias

Chana Wiesenthal Elias kerja nganggo 4 x 5 "lan 35mm nggunakake film, digital, lan Polaroid. Karya kasebut nyinaoni konsep wektu lan panggonan, konstruksi lan mbangun maneh memori, lan intersek awak lan alam alami. .

Mary Lou Springstead

Artiku njelajah tema identitas lan mitos, jiwa lan papan, alam lan transformasi, masyarakat lan politik.

Frank Linnett

Aku kerja saka Bridewell Studios ing Liverpool. Lukisan kula ngrujuk acara-acara sejarah lan ngemot petunjuk babagan komentar sosial lan masalah kontemporer sing katon ing jeroan landskap sing eling lan bayangake.

Ngoc Phu

TANGAN ING SENANG ARTIFIKAL SANDSTONE

Dieter Hanf

pengalaman urip wiwit 1959, lair ing Cologne / Jerman
bojo, bapak lanang, guru, pelatih mental lan pelatih rugby, jaringan
sinau filsafat, basa german lan sastra
pengalaman ing fotografi seni digital lan digital wiwit 1979

Klaus U. Hilsbecher

Hubungane karo kaca materi sing berkembang seiring karo tuturan gedhe liyane, yaiku musik.

Trish Darcy

Lengo. Lanskap.

Vira Yakymchuk

Vira Yakymchuk minangka pelukis Ukrainia, sing produksi kreatif nyiptakake lukisan kiasan klasik, sing ditampilake kanthi kontemporer. Dheweke nggambarake kasunyatan kaya ngimpi, sing uga dadi gegambaran saka urip nyata.

Grigorio Antipov

Artis Rusia, Sculptor, Pelukis, ngimpi sethithik. Nggoleki ideals lan kesempurnaan ing bentuk.

Thaís Madinah

Thaís Medina (Brasil, 1978) riset lan nggarap dokumentasi konsep fotografik babagan perwakilan visual sing digawe saka praktik agama Afro-Brasil, kepercayaan lan tahyul.

广义 孙

1967 Lair ing Provinsi Liaoning China.
1981 Sinau lukisan tradisional Cina ing lembaga seni Chenzhou ing Provinsi Liaoning.
1992 Digawe saka budaya budaya lan seni Liaoning.
1993 teka ing Beijing lan dadi seniman profesional.

Rosa Roedelius

Art asale saka awak lan dadi awak.
Aku nyebutake minangka Oreionaut seni, amarga umume teks, ide, lan gaweyan saya wiwit ana ing tanah tengah sing durung turu utawa meh impen.

Natasha Marson

Aku artis sing darmabakti kanthi semangat khusus kanggo lukisan lanskap atmosfer. Sifat mung minangka mentor aku lan aku mung dadi siswa sing bersyukur.

Pekka Beloff

Fotografi Universitas Westminster, multimedia.
Nglampahi taun minangka desainer grafis
Pungkasan taun Judhul dadi Seniman Visual
Sajrone Mei - September dodolan saya ditutup lan digunakake ing wilayah terpencil, adoh saka studioku. Nyuwun sewu.

Yasiel Perez

Aku lan seniman saka Kuba, seni katresnan kanthi cara apa wae lan saestu percaya seni minangka obat paling apik kanggo manungsa saiki.

Kristen Alfred Kahrer

Desain kostum lan barang liyane ...

Greg Navratil

"Lukisanku diwiwiti kanthi ngunjungi wilayah alami sing warni." Dheweke nambahake, "Mbalik ing studio, aku njupuk warna sing ditemokake ing alam lan push menyang watesan kanthi akrilik."

Galeri BBA

Madeg ing 2015, BBA minangka galeri seni kontemporer ing tengah-tengah Berlin lan nggambarake wawasan sing dikepengini lan puisi kanthi gaya sing kuat lan visual sing nutupi spektrum media.

Paresh Nrshinga

Artis Abstrak Professional sing adhedhasar ing London

Harrys SYR-H

L 'autre comme un partie de moi est mon thème de tresno.
Pemerhatian sing ora bisa ditrapake lan sentimen.
Ma peinture se veut bruyante lan sonore.

Luba Lubinskaia

Artis hibrida saka Chisinau, Moldova
Aku nggawe potret, cat lan mulang semedi intuitif

Sieglinde Ferchner

Schwerpunkt meiner Arbeit sind Druckgrafiken karo Radierungen oder Holzschnitte, Aquarelle, Porträts oder Akte. Thematisch sind der Mensch, Natur und Städte Interessensschwerpunkte. Situs Web Sehen Sie mehr: www.sieglindeferchner.at

Galeri David Richard

Wiwit diwiwiti ing 2010, David Richard Gallery ngasilake pameran kualitas musium sing nampilake abstraksi Post War ing AS. Presentasi wis ngrampungake pirang-pirang dekade lan geografis uga gerakan lan tendensi tartamtu

Buchmann Dino

Minangka ilmuwan komputer, aku kepincut karo macem-macem wujud seni. Lukisan nganggo cat banyu lan cat akrilik. Patung ing watu utawa lempung.
Minangka "mekar pungkasan", matur nuwun karo bojoku lan Madeleine Meyer, aku bisa nemokake katrampilan aku nalika musim gugur.

Philipp Ludwig-Orlowski

* 1984 Philipp Orlowski studierte bis 2011 lan der Hochschule für Buchkunst und Grafik ing Fachklasse von Annette Schröder, sing ora bakal ana ing Leipzig als freier Künstler, Grafikdesigner lan Social Media Manager.

Hans-Hinnerk Rohde

Tema sing umum yaiku konflik antarane tata lan gangguan. Aku seneng nyatakake ketegangan iki ing posisi wong ing landskap improvisasi.

Hildegarde Handsaeme

Aku Hildegarde Handsaeme lan manggon ing Terlanen, sawijining desa ing sisih kidul Brussels. Wiwit jaman biyen, aku wis kepincut seni lan seneng banget karo karya-karya Picasso. Dadi aku miwiti nglukis dhewe, sing menehi kepuasan banget.

Galeri Seni Primitif

Hiroshi Tachibana spazio Lab liwat Calatafimi 9 / A Milano
dal 9 al 25 Luglio 2019 altri giorni su appuntamento
Vernice martedì 9 dalle 19

Wim Stevens

Era gevoel nyilih
wong-wong mau bakal entuk ujar saka getorste hersenpan van beeldende kunstenaar Jedy.
Het ora ana frustasi opgekropte
saka juist de ingehoudenheid van een rustgevoel.

moray bukit

Moray Hillary minangka seniman visual sing pameran internasional, lan praktik kasebut nemokake sumber lukisan.

Thomas Leung

Artis Cina Amerika ing Shanghai

King César Mamán

Malvin Gallery lair kanthi tantangan sing inovatif ing pasar seni saiki, pemulihan lan promosi karir karier seniman sing dadi warisan sing penting. Galeri Malvin njupuk komitmen serius babagan tantangan sing menarik iki.

Tejo Verstappen

Tejo Verstappen lulusan desain lan lukisan ing Akademi Kesenian ing Maastricht ing 1989. Didorong kanthi penasaran, dheweke nggawe lukisan digital nomer siji ing 2000, lan lair anyar.

Galeri Seni Sosial

Saka digital nganti analog - nemu pengalaman seni online kanthi online.
Galeri Art Sosial Media minangka galeri pop-up pertama ing donya sing ngasilake seni media sosial ing jagad nyata - tangan sing ditandatangani lan ing edisi winates cilik.

Chris Tsonias

Filsafat, tujuanku yaiku nggawe obyek sing migunani & inovasi kanthi pengaruh sing sithik kanggo lingkungan, kanthi proses sing dadi sampah lan digunakake bahan dadi potongan seni unik siji-off.
Art, Musik & Desain ketemu & gabung karo Ekologi.

Isabel Du Toit

Artis lan seni equine sing manggon ing Riversdale, Western Cape, Afrika Kidul Lingkungan deso, kebon sayur, ibu lan wanita. Sinau seni apik ing Universitas Stellenbosch. Refleksi saka urip sing luwih alon.

Detlef Lemme

Urip lan kerja ing Hamburg, Jerman.
Lukisan lan seni konseptual.

Marceau Verdiere

Aku dadi Pelukis lan fotografer Prancis, manggon lan makarya ing Northern California. Aku uga dadi tenaga pendhidhikan, ngajarake Seni ing Akademi Kesenian Northcoast lan Performing Academy Academy.

KarenCharles Stidham

Entuk kredit seni lengkap kanggo sumbangan sampeyan. Kanggo rincian menyang
Gofundme.com/artist-need-help-house-amp-medical-need

Maggie Otieno

Sculptor adhedhasar ing Nairobi. Rampung banget babagan seni seni studio, studio lan bengkel, kreatifitas lan seni eksperimen, Kolaborasi lan ceramah seni. Ayo kula dina apa wae ing bengkel sing dilengkapi, kanthi macem-macem alat lan peralatan.

Manfred Pichler

Aku sinau kerajinan (fotografik) wiwit awal, ngajar pirang-pirang taun, lan saya jalan (ora mung gambar) ing macem-macem arah. Aku dadi fotografis visual gambar lan akeh pameran ing omah lan luar negeri.

kalina juzwiak

Aku dadi wirausaha sing kreatif lan seni. Aku manggon (saka) seniku kanthi terus ngowahi komposisi - lan kahanan - dadi gerakan provokatif. Aku ndeleng seni minangka alat kanggo nambah kesadaran lan pemahaman babagan kasunyatan.

yvel sagaille

Alive sing paling lara

Helene Pavlopoulou

Pelukis kontemporer Yunani

Kuse Bjoern

Eine Verwertung der urheberrechtlich geschützten Beiträge, Bilder und sonstige Werke, insbesondere durch Vervielfältigung und Verbreitung - auch in elektronischer Form -, ist ohne unsere vorherige schriftliche Zustimmung untersagt.

Dariusz Szmajda-Geck

... Penasaran kaya bocah nyebabake kreatifitas lan kepinginan kanggo nggambarake apa sing dirasakake, ndeleng, krungu, pengalaman ... meksa aku bareng karo wong liya kanthi nggambar, lukisan, tokoh, obyek, strik komik, photopgraphs ...

Elizabeth Stokkebye MA

Aku crita. Aku nulis lan nglukis crita. Crita nyritakake lan nuduhake apa tegese manungsa. Aku kasengsem emosi lan kepiye nyambungake kita.

Ezekiel Osifeso

Art minangka dongeng saka pengalaman mikrokosmos aku ing chameleon sing diarani bumi.

Djinn Lewis

Ditulis saka paling anyar, TIMM (This Is My Mind) minangka gambar digital saka unsur laser sing diapusi, pun PSA Amerika lawas babagan Penyalahgunaan Narkoba sing nggunakake endhog goreng. Surf situs webku lan priksa buku / film, 'Average Life'. #ohnotog

Mariangela Mazzeo

Aku Desainer Panggung lan Kostum, Artis Digital lan, ucapake, Kreatif. Sawetara taun kepungkur aku mutusake miwiti maneh kanggo nglukis lan saiki aku ngupayakake impen dadi pelukis, menehi urip visi lan mitos subaraku.

Manuel Lopez Herrera

Aku ora pengin pas ing endi wae utawa kagungane. Artiku iki apa, ora ana sing kudu ditambahake. Aku lan kepengin tetep ora nggatekake lan nglantarake karya seni liwat aku, nindakake pamirsa sing gaib lan apik banget. Aku iki minangka pesen messine. www.grafictomy.com

Michael Hobbs

Koleksi anyarku luwih beda tinimbang karo piramida sing tunggal mikir, saiki nuduhake macem-macem konsep konseptual sing abstrak lan murni.

Galeri Leung

Galeri seni bebas paling apik ing Shanghai kanthi Budaya Trip 2017

Tendekayi Tigere

Kulawarga munggah ing kulawarga seniman generasi pertama Gabriel Tandi bapakku banjur ngulati bapakku Thomas Tandi
Aku wis melu pirang-pirang acara internasional lan ekspos sing nuduhake karya saya sing ditampa dening komunitas internasional.

Cornelia Kurtew

diterbitake, menehi Photographer lan direktur seni sing menang

Joann Renner

Nggarap minyak lan pastel gaya ekspresionis, aku kepengin weruh sing ora katon ing arsitektur utawa adegan, rasa pengalaman wong liya, sing nggawe komunitas. Ujian reaksi manungsa yaiku kuatir, depresi, pengarep-arep dadi paling penting.

martina poiana

Aku profesional multidisipliner profesional sing makarya ing seni visual lan desain, gandrung babagan seni kontemporer lan Antropologi.

Nick Patten

Aku dadi pelukis sepenuh wektu sing urip ing ndhuwur New York. Aku seneng njelajah drama sing sepi sing dakdeleng ing saben ruangan ruangan ruangan liwat fokus sing penting ing cahya lan bayangan. Aku cat minyak, lan tujuane yaiku nggawe gambar sing ngluwihi medium ...

J. Kevin Foltz

Wanderer, Photographer, Artis Rakyat Media Campuran ...

Alec Papuc

Kanggo aku tumitah kaya nyilem ing pepeteng, mula aku mandheg golek mung nalika ngremati jiwa

Kerrie Warren

Pelukis Ekspresionis Abstrak sing rumangsa didorong bisa dadi sisik sing luwih gedhe ... lan seneng main karo Keramik. Pamilik Pilgrim Creek Studios ing Crossover, Australia.
MCA Master saka Seni Kontemporer, Universitas Melbourne, VCA

MAFALDA D'EÇA

Aku seniman visual profesional, aku dadi gallery gallery, guru pemulihan seni visual. Aku kerja nganggo lukisan, patung lan obyek seni. Aku duwe, sesambungan jero karo seni nganti meh 20, aku gegandhengan karo anggur lan busana lan perhiasan.

Clements Marc

Minangka seniman, aku mesthi nate ngetutake muse Muse sing angel dipengini. Iki asring nyebabake asil sing ora dikarepke.
Aku nganggep aku dadi pelukis, nanging kanggo dekade pungkasan aku ngukir watu lan kayu.

Ben Kapteijns

Aku artis keramik lan guru nggawe patung keramik kanthi keramik unik. Aku nyambut gawe ing Prancis uga ing Walanda.

Anderson Rodriguez

Artis visual saka Republik Dominika sing manggon ing Amerika Serikat.

Cristina Tamas

tansah eksprimen.

Hermann Siegfriedrich Drautz

ich bin RAUMSKULTEUR, nggunakake SKULPTUR der RAUM ist.
und liebe den "maximalismus".
bunt ist meine lieblingsfarbe.
KUNST & FUNKTIONALITÄT -erlaubt ist was funktioniert und in sich stimmig ist.

Alisa Farr

Wong lanang sing luwih tuwa bubar nggawa aku menyang sadhar, aku kepengin nggawe prekara sing bisa nuwuhake rasa empati. Aku manggon ing sawah ing Afrika Kidul lan nyengkuyung dhewe liwat seni lan desain. Aku duwe gelar master ing seni lan kucing.

David Ferreira

Aku seniman grafis, penulis, produser film, lan seniman efek visual lan generalist 3D, nggawe seni sing bermutu tinggi. Aku duwe semangat tartamtu kanggo nggawe drama sejarah lan crita sing menehi inspirasi.

Bernhard Schneider

Gambarku minangka campuran ide lan perasaan. Kanggo sawetara, ide kasebut katon dominasi - kayata ing potret, ing liyane emosi.

Alison Aldrich

Aku lukisan artis metu saka studio ing Fort Worth, Texas. Apa mlaku menyang arah lan tekan kana. Aku nyambut gawe kanthi cepet. Pakaryan saya akeh tenaga lan aku nemoni masalah nalika saya alon ...

ELENA PARAU

Sugeng rawuh semesta kaendahan, feminitas lan sesambungan karo sifat mandiri sing migunani lan bener.
Lukisanku SUKA wedi lan nggawa pangarep-arep lan rasa seneng ing urip sampeyan, WARNA urip saben dinane lan GAMBAR dadi bagian saka atimu.

Jarkko Rantanen

Sawise lulus saka Akademi Seni Turku ing 2006 Rantanen wis sawetara pertunjukan solo ing Finland. Pameran paling anyar ana ing galeri Tm-Helsinki Januari iki. Dheweke nglukis nganggo minyak ing aluminium.

Nada Ali

Aku seniman Siria adhedhasar ing Swedia. Aku wis nggarap lukisan Minyak, Ilustrasi, Arca, lan Seni Instalasi sajrone taun 13 pungkasan.

Yannis Yighourtakis

Aku artis visual, makarya lan manggon ing Atena.
Umume karya seniku yaiku nglukis, sing nggabungake Gabungan Realisme lan Simbolisme. Aku sinau ing Sekolah Seni Halus Athens. Sajrone 2016 aku nyambut gawé dadi seniman / animator kanggo film "tresna Vincent"

Richard Heinsohn

Angen-angenku yaiku kanggo nggawe pengalaman interaktif kanggo para pamirsa sing diarani "Hubungan Abstraksi" Pakaryanku wis ditambahake ing koleksi seni musiyum modern lan modern modern Spanyol, Museo Collection Roberto Polo.

tandhani kidul

Aku artis luar negeri / foto sing wis berkembang, aku biasane kerja ing konsep media campuran, lan aku dadi Illustrator / Artis Sketch.
Aku cat abstrak ing cat banyu lan Akrilik. Uga Sculptor occasional, lan uga fotografi.

johan van der dong

Konsep lan seni kontemporer www.johanvanderdong , nl

Bonnie Coad

Aku seniman visual khusus ing seni modern kontemporer kanthi corak retro. Aku nggabungake retro, vintage lan tangan dhewe nggawe bahan kolase menyang karya seni

Lina Golan

Lair ing Ukraina, tuwuh ing Polandia. Urip ing Israel.
Anggota Asosiasi Pelukis lan Sculptors Israel.
Anggota Komite Manajemen Museum Seni Ashdod.
Anggota Asosiasi Kesenian Unesco.

Michelle Carlos

Ekstrak tarik saka pikirane sing jelas lan impen sing apik

Chiara Di Salvo - OniricStudio

Lo studio Oniric è uno spazio dedicato all'auto-scoperta. Il mio lavoro è terapeutico. Teka-teki sciamano, sing paling apik kanggo nggoleki plastika sak suwene. Se senti la chiamata, scrivimi. L'arte è rivelazione. Di voi.

Anne-Marie Giroux

Praktek Anne-Marie Giroux berbasis Montréal fokus ing proyek konseptual liwat lukisan, patung lan pamasangan. Wiwit 2013, dheweke wis pameran ing kutha-kutha ing New York, Detroit, Montréal, Miami lan Toronto. https://www.anne-mariegiroux.com

Tamsyn Samuels

Analis kanthi awan, Artis ing wengi.

Kreatif sing bebas menehi semangat, aku kepengin menehi motivasi, menehi inspirasi kanggo wong liya, lan nggawe prabédan ing saindenging jagad liwat kaendahan seni / desain, lan panggunaan teknologi - nggawe seni tradisional kanggo jaman digital.

Kambiz Sabri

Kambiz Sabri
Artis visual
Iran

Education:
Ukiran BA 1996-2001
MA Graphic Design 2004-2007
Pendidikan Desain lan Arsitektur Industri
Guru seni, universitas seni rupa, fakultas seni rupa, Universitas Tehran

Dorina lan Diana Pantea

"Art delirium, Art tanpa wates! Luwih saka kaca sing ndeleng sampeyan bakal weruh aku."
Iki minangka tim kulawarga, kanggo ngatasi seni wiwit 2006, nalika seni kita dikenal internasional lan miwiti melu pameran nasional lan internasional.

Melania Bodan

Siji-sijine duwe seni "mlaku liwat urat", kaya mangkene aku bakal njlèntrèhake dhewe. Aku manggon seni, aku manggon ing seni, aku urip kanggo seni. Nganti ora kelingan, aku kepincut karo kaendahan, warna, komposisi, sihir seni Visual.

Georgia Aeraki

Aku lair ing kutha Iraklion – Kreta. Kulawarga kulo tansah seneng karo seni. Dadi, kebutuhan kanggo cat diwujudake kanthi alami. Naluri internal iki ngetutake aku ing saben langkah gesang dadi cara pengetahuan lan penciptaan.

Corinna Holthusen

Fotografer khusus kanggo imaging digital dadi artis pemenang penghargaan.

Ciprian Mihailescu

Pakaryanku nggabungake tema realisme gaib lan post-konseptual. Sumber inspirasi eklektik aku kalebu mitologi, agama, filsafat, literatur lan ilmu.

Modul Bridget

Aku minangka Sculptor wanita lan Pelukis saka Afrika Kidul. Aku spesialis ing Kaca, Baja lan Perunggu uga Campuran Media ing lukisan. Pikiran bawah sedar nggumunake aku, nggunakake pendekatan sing abstrak, klasik lan avant-garde menyang penggambaran saya Realitas.

Bogdan Zelinschi

Desain Grafis | Grafik Gerak | Artis VFX

Patrick Matis

Aku ngeling-eling jagad iki kanthi pikirane, aku ngrusak suasana kanthi visi, aku nyambarke bilbards kanthi swara liya. Aku minangka Cydrone.

Luminita Gliga

Anggota UAP Romania; AIAP - UNESCO; Akademi Ilmu lan Ilmu Amerika-Romania. Pendhidhikan: 2002 Universitas Nasional Nasional Bukarata, Fakultas Seni Halus, Juru Lukisan. 2008 PhD ing Seni Visual ing UNA.

Sandra Mahlatse

Aku dadi pelukis saka Afrika Kidul, sinau seni rupa ing Tshwane University of Technology, saiki sinau gelar B-Tech ing taun 2019. Komersial karya seniku ing masyarakat lan anggota kulawarga sing cedhak

Emmanuel Phala

Lair lan digedhekake ing kutha Alexandra, sisih lor Johannesburg (ZA) minangka seniman mulang mandhiri lan banjur maju menyang seni visual & nggawe cetak, lulusan kanthi kreatif kreatif lan kepengin nambah, upaya seni.

Kerstin Heinze Grohmann

g. 1968 - Cottbus / Brandenburg
- Sampeyan ora bisa nggunakake 2004 ing Schweiz
2015 Nominasi für Kunstpreis / Sparkasse Karlsruhe
2017 Einladung junges Talent CAR Essen
2018 Bündner Kunstpreis / Jurypreisträgerin

Zuzana Uhlíková

Fotographer Art Apik

Valentine Mettle

Aku seniman apik, desainer tekstil lan desainer. Aku duwe pengalaman pirang-pirang taun suwene. Aku dhewe nyambut gawe lan seniman studio.

Ryan Joel

Kreatif sing kreatif saka Johannesburg, Afrika Kidul. Aku mesthi dadi bocah berwarna nganggo sirahe ing awan.

Claudia Luethi alias Abdelghafar

Ich bin eine Schweizer Künstlerin, lan ing Tiere, Landschaften, Städte und Sterne zu malen und zu zeichnen. Aku lanang karo Leinwand lan auf Samt.

Elisa Guietti

Apa aku nggawe ilustrasi bocah, lukisan abstrak, utawa aku nggampangake kelas seni prinsip prinsip inti saya tetep. Tujuan konco kerja saya mesthi ana hubungane karo proses awakening lan penyembuhan.

Awonke Kwinana

Aku terus-terusan nglakoni apa sing ora bisa, inorder sing bisa uga aku ngerti kepiye.

Floyd Barrick

Aku dadi tukang tato, aku nulis kanvas, pesawat udara, lan karya potlot warna. Aku cet lan airbrush ing kaca lan piring uga.

pulo6

Omah kolektif seni Liu Dao
inquiry@island6.org

Graham Honaker II

Nalika sawetara informasi bisa uga dianggep kanthi sewenang-wenang, konversi pirang-pirang informasi informasi kanthi sewenang-wenang, nyritakake babagan kamanungsan.

Victoria lan Albert Museum

Misi kita kudu diakoni minangka museum seni, desain lan kinerja sing misuwur ing dunya, lan kanggo nggayuh panguripan masarakat kanthi promosi riset, kawruh lan kenikmatan saka jagad sing dirancang kanggo pamirsa sing paling gedhe.

Galeri Wisata Whitechapel

Galeri Whitechapel - galeri seniman kanggo kabeh wong.

Antonio Anelli

Paesaggista dai tratti inconfondibili, racconta con tinte tenue ma piene di luce il paesaggio tipico della sua terra, dipingendo bianchi casolari e terreni rocciosi. La sua pittura vive dell'emozione del presente e del passato.

Malcolm Giscloux

Ningali Wong minangka bakat.

Museum Seni Kesenian Bronx

Museum Brasx Museum minangka museum seni kontemporer sing nyambung macem-macem pamirsa ing pengalaman kutha liwat koleksi permanen, pameran khusus, lan program pendhidhikan.

DORTMUNDER U

Zentrum für Kunst und Kreativität

Galeri Foto

Misi kita: Kanggo juara fotografi kanggo kabeh wong
Visi Kita: Kanggo ngrangsang pangerten umum lan keterlibatan sing luwih jero karo fotografi lan regane kanggo masyarakat.

Jessika Björhn

Idea lan proses adhedhasar artis konseptual introspektif. 2018 Aku adol potongan neon 'HeArt' (2017) dadi 'ICIA - Institut Gagasan lan Seni' ing Gothenburg. Saiki ing pameran Auroville 'Re-Imagining Utopia' ing Biennale Shanghai.

Yuz Museum

Motto Kita
Seni wis abadi, seni sabar, seni dadi hadiah. Kuwi minangka peparinge iman, pangarep-arep lan katresnan marang urip seni.

Joey Schmidt-Muller

Joey Schmidt-Muller minangka anggota aktif ing pemandangan avantgarde german.
anggota visarte, asosiasi seni visual, Swiss

Pusat Fotografi Internasional

Pusat Fotografi Internasional (ICP) minangka lembaga utama ing dunya sing khusus kanggo fotografi lan budaya visual.

Nick Hersey

Pelukis, Printmaker lan Desainer. Kagum dening sistem lan hierarki sing tuwuh saka interaksi manungsa, lan mitos lan narasi sing tuwuh saka dheweke.

Morfeo-Art Zofingen

Rosa Lorenzo Iglesias
www.morfeo-art.com
Email morfeo@morfeo-art.com

Reinhard Fritz

Nglakoni apa sing disenengi yaiku kebebasan, kaya apa sing sampeyan lakoni yaiku nasib.

Ildikó Malovecz

Kita kabeh ana hubungan karo harmoni ing musik lingkungan. Ing mburi sisih aku ndeleng potensial lan dimensi.in apa wae, lan sapa wae. Aku rumangsa diberkahi kanthi akeh pikiran sing nyenengake lan nuduhake kabungahan nggawe, penemuan lan sambungan.

Michael Rofka

Manggon lan makarya ing Jerman cedhak Hannover Aku uga aktif minangka seniman internasional sing melu simposium, proyek seni tanah, utawa dadi seniman ing omah.

Rachel Sedman

Rachel minangka seniman multi disiplin sing makarya babagan medium proses fotografi, rekaman swara lan kinerja. Praktek dheweke nyinaoni babagan pangerten babagan lingkungan ing lingkungan lan kepiye carane bisa diwartakake ing konteks visual.

Adrienne Cameron

Liwat patung lan instalasi media campuran aku wis njelajah tema identitas, migrasi lan penyalahgunaan seksual bocah. Aku uga kasengsem ing puisi lan politik prasarana kutha lan isolasi sosial, lan masalah ing polusi.

Delia Orman

Aku dadi seni kontemporer saka Romania, aku nggunakake seni minangka wujud ekspresi minangka basa sing bisa dakupangi.

Liviu Bulea

Liviu nglancarake panaliten visual dheweke liwat seni instalasi, siap, fotografi, teks lan gambar, melu nggawa rasa, perjuangan lan memori saka ruang lan wong ing ngarep khalayak.

joerg walker

Jörg Walker, miyos 1966 ing Bürglen, Uri, Swiss. Wiwit 1970 dheweke manggon ing Zürich lan nggawe Patung-patung murup sing apik banget saka Rocks lan Permata.

Helmut Steinecker

Aku crita babagan Wates Austrian-Czech ing Fotografi, Teks lan Film.
Ing proyek liyane aku njelajah ruangan kutha ing antarane fungsi sing ora relevan lan privat lan aku nerbitake majalah Art-Magazine sing aneh.

Sonia Grolimund

Deleng gambar-gambarku.
Yen sampeyan ndeleng soko sing ndemek Jiwa sampeyan, banjur nerangake aku!

Peter Stutz

Tansah njelajah dimensi anyar, abstrak menyang surreal, kontemporer nganti pungkasan Impressionisme.

Joël Equagoo

"Saka alam menyang acara menyang identitas!

nggawe langkah anyar dening langkah "
Mangkene seniman Joël Equagoo mikir lan nggawe.
Inspirasi lan pengalaman sing kreatif lan kanthi alami yaiku asil. Sampeyan ditampani.

Botár László

pelukis lan desainer
Art yaiku profesi, semangat lan kerja kanggo aku.
Kesenian minangka kebeneran upaya, bakat lan imajinasi sing ajaib.

Razvan Stanciu

Sarjana saka Seni Halus saka Universitas Nasional Nasional ing Bucharest, Fakultas Seni Halus, anggota Uni Artis Plastik Romania, Cabang Lukisan, Bucharest

Reinhard Sieder

Aku manggon ing Wina lan ing pulo Tenerife. Wiwit 2017 aku lukisan. Malah luwih saka tulisanku babagan sejarah budaya lan sosial iki, mbutuhake pamiarsa penasaran saka saben wektu. Sugeng rawuh!

Museum Seni

HOW Art Museum kasusun saka rong museum, yaiku HOW Art Museum (Shanghai) lan HOW Art Museum (Wenzhou). Sing terakhir dibukak ing 2013 lan wis nganakake pameran seni kontemporer 20.

Museum dawa

Museum Long Diadeg dening kolektor pasangan Cina, Pak Liu Yiqian lan garwane, Cik Wang Wei, minangka lembaga koleksi pribadi paling gedhe ing China, Museum Long ngemot koleksi terkaya ing saindenging negoro.

Lorraine Griffin

Artis visual lan desainer grafis. Seni Halus MA, UoS. Pakar proses pasir kanggo nggawe seni umum ing ngendi keterlibatan komunitas minangka kunci.

Annabelle Losa

Semalat babagan warna kanggo nggawe topik kasebut. Aku nyoba nemokake keseimbangan antara unsur sing tepat lan unsur abstrak ing tekstur, garis lan lapisan seni kudu ngirim pesen, mbangkitake emosi lan kaendahan positif kanthi cara dhewe.

Anita Kuerten

Aku miwiti lukisan nganggo minyak lan acrilics. Wiwit taun kepungkur aku nyambut gawe nganggo bahan lilin ing kanvas kanthi gaya ekspresionisme abstrak
Pameran pungkasan: ArtMuc Internasional, Munich (Jerman)

Anita Kuerten

Aku miwiti lukisan nganggo minyak lan acrilics. Wiwit taun kepungkur aku nyambut gawe nganggo bahan lilin ing kanvas kanthi gaya ekspresionisme abstrak
Pameran pungkasan: ArtMuc Internasional, Munich (Jerman)

Morten Morten

Pelukis abstrak, lulus saka Akademi seni rupa ing Aarhus, Denmark. Inspirasiku asale saka musik, masakan Jazz, uga taun-taunku sing manggon ing Togo, Afrika Kulon, uga lelungan liyane ing saindenging jagad, wong anyar, budaya anyar ..

Sehriban Köksal

Artis Visual
patung, plastik, obyek, instalasi, mobile
Urip ing Jerman

Hanan Awad

Art iku uripku?

Clarke Jones

Aku urip Amerika lan makarya ing Jerman (crita sing dawa banget).

Burung Stephen

Stephen Bird (aka Jowe Kepala) asale saka Solihull ing Midlands Inggris. Dheweke sinau babagan Seni Halus ing Manchester, lan saiki manggon ing London wétan.

Wittwulf Y Malik

pasinaon musik ing Hamburg lan Detmold. karya bebas lance minangka komposer, pemain komposer, seniman visual, seniman kinerja lan karo proyek multimedia eksperimen. Geran ing Jerman, Italia lan Swedia. Pameran ing galeri lan museum sing akeh.

Dagmar Rieger