Ganti foto sampul sampeyan
PiaRydmanArt
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanHelsinkiFinland

Aku pelukis lan aku seneng kaendahan, kaya katresnan iku kaendahan. Nggarap minyak, aku njupuk wayahe cepet, sensasi, perasaan lan menehi bentuk visual. Kesenianku abstrak kadang kiasan nanging mesthi fokus kanggo ngundhakake lan nguatake panampil.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN

Pameran sabanjure yaiku ing Helsinki ing Galleria Fogga 3 Oktober-22.2020. Simbol Banyu bertema, lan minangka pameran gabungan saka 10 Seniman Finlandia.

Aku bakal ing galeri dina Minggu tanggal 4 Okt jam 2-4 sore, teka lan salam. 

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
VIDEO
BABAGING KULA

"Aku seniman visual, pelukis, lan aku seneng kecantikan kaya katresnan iku kaendahan. Makarya lenga utawa akrilik, aku njupuk wayahe sedela, sensasi, perasaan lan menehi bentuk visual. Seniku kadang kala abstrak nanging tetep fokus ing babagan sing bisa ningkatake lan menehi kekuwatan kanggo pamirsa. Aku mesthi golek sesambungan kasebut karo sing luwih dhuwur, ana sing ora ana pengalaman sing diarani manungsa iki. "

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Finland
Helsinki
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN