Ganti foto sampul sampeyan
Pucpan
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanDublinIreland

Digarap minangka bocah sing cocog kanggo katrampilan nggambar. Wis loro portofolio dicolong umur 20 taun. Wiwit pameran pertama Dublin 1993 wis ngasilake karya ing saindenging jagad sajrone karir minangka kamanungsan. Eksperimen, eksprimen, realisme, dheweke menehi hasil nyata.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Minangka seniman, aku pancen kreatif kanggo saben medium utawa subyek menehi kesempatan kanggo nggawe gaya anyar utawa nduwe teknik anyar.

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Ireland
Dublin
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN