Ganti foto sampul sampeyan
R.Alves
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanRio de JaneiroBrazil

Layarku fokus kanggo ngrasa. Ing kasus kasebut, pancen wahyu cilik saka bagean swasana ati sing beda-beda sajrone awan.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Nami kula Renata Alves (R. Alves), kula yuswa 23 taun, nanging wiwit alit mila kula ndamel kanvasi lan gambar. Saiki, saliyane nggawe lukisan, aku uga kadang nulis lan uga nulis puisi.
Nanging, puisi gaya aku kanthi ikhlas mung seniman lan wong edan sing bisa ngerti.
Layarku fokus kanggo ngrasa. Ing kasus kasebut, pancen wahyu cilik saka bagean swasana ati sing beda-beda sajrone awan.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI
TEKNIK

Teknik seni bergambar - seni abstrak lan cairan

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Brazil
Rio de Janeiro
Inggris, Portugis, Spanyol
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN