Ganti foto sampul sampeyan
Rab22469
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanQuezon CityPhilippines

Karya seni saya ditandhani kanthi mriksa hubungan antarane proses nglukis & ndeleng. Ngeruk & ngikis lapisan cat ing lembar GI, minangka tumindak nyubur menyang alam bawah sadarku - sing mbabarake seni tanpa pungkasan sing pasti.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Saiki aku kerja dadi seniman lepas. Aku njupuk jurusan Seni Lukisan ing Universitas Seni Rupa Universitas Filipina di Diliman. Makarya dadi Direktur Seni ing Pariwara pirang-pirang taun nalika nglukis ing sisih. Pameran pertunjukan sepisanan sing dipasang ing taun 2011. Gabung karo pameran klompok wiwit taun 1992. Uga ana ing proyek desain interior lan mebel.

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Philippines
Quezon City
Inggris
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN