Ganti foto sampul sampeyan
Rajarshigope
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanDharmanagar India

Aku minangka Artis sing sinau dhewe. Aku seneng nggambar wiwit umur 6 taun. Aku kerja ing macem-macem medium akrilik, minyak, warna banyu. Saiki aku kerja bareng #Pen ing #Paper

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
Artis Ngajar Dhewe
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Dharmanagar
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN