Ngganti foto potret sampeyan
rennerjo
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisButlerAmerika Serikat

Nggarap minyak lan pastel gaya ekspresionis, aku kepengin weruh sing ora katon ing arsitektur utawa adegan, rasa pengalaman wong liya, sing nggawe komunitas. Ujian reaksi manungsa yaiku kuatir, depresi, pengarep-arep dadi paling penting.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

Wiwitan saka Pennsylvania sisih kidul, aku nyawisake akeh wektu ing loro Seaside Heights, NJ, lan York, PA, gumantung karo karya wong tuwa. Aku duwe BA ing Studio Seni / Seni Halus (Sejarah Seni) Universitas Pittsburgh, 1986. Aku duwe pameran solo 4 lan melu pameran klompok lan ora duwe kabegjan wiwit saiki. Ing 1999, aku nampa Penghargaan Citation Hakim saka WITF Gallery 33 ing Udara. Aku njupuk sawetara wektu kanggo ngunggahake kulawarga lan saiki miwiti karir maneh. Anggota saiki Liga Artis Seni Pastel Pittsburgh lan Artis Kolam Renang Redfishbowl.

Saiki aku mbukak menyang galeri utawa perwakilan perwakilan lan telpon artis.

Terusake kasedhiya nalika panjaluk.

BABAD

Education

1986 BA Studio Art / Seni Halus (Sejarah Seni) Univ. saka Pittsburgh, Pittsburgh, PA USA

1981-83 Studio Arts utama, Chatham College, Pittsburgh, PA

Acara

May 2017- Art All Night, Exhibitor & Volunteer, Pittsburgh, PA

Sept. 2016-Festival ArtCar Pittsburgh, Pittsburgh, PA

Acara 2016-Art tanggal ART Crawl, South Side, Pittsburgh, PA

TEKNIK

Teknikku cukup langsung.

Kanggo loro pastel lan minyak, aku miwiti kanthi sketsa komposisi ing ocher kuning, banjur ngalangi ing darks nganggo umber sing dibakar lan biru ultramarine. Sawise nyusoni komposisi kasebut, latar mburi luwih dhisik dikembangake. Sisane dikembangake kanthi terus maju. Langkah pungkasan yaiku nggunakake glazes kanggo menehi luminositas kanggo lukisan lan dasi kabeh.

Sawetara lukisan duwe sudhut rampung kosong, dene liyane duwe gambar kanggo menehi efek bungkus.

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
EXPERTISE
AWARDS

1999 Nampa Penghargaan Kutha Hakim saka WITF Gallery 33 On The Air

GAMPANG LATIHAN

Pameran 2018-Grup April Liga Artis Pastel Pittsburgh, Galeri Seni Halus Gilberti, Coraopolis, PA

2017, April 2019- Art All Night, Exhibitor & Volunteer, Pittsburgh, PA

Pameran Grup Acara & Acara 2016 Juni, Crawl Art Side Kidul, Pittsburgh, PA

Pameran Grup 2015 Juli, Liga Seniman Pastel Pittsburgh, Perpustakaan Monroeville, Monroeville, PA

Pameran Grup 2015 Maret-April, Liga Artis Pittsburgh Pastel, Rumah Sakit St. Clair, Pittsburgh, PA

Oct. -Dec. Grafis bisnis 2014 Startup, lukisan minyak tradisional-Stick Brick Kuning (balapan jaran pepati) Karns City, PA

Anggota 2011-Saiki, Liga Seniman Pastel Pittsburgh

EXHIBISI SOLO
April 27-Mei 1992 Galeri ing 96 South, York, PA
Juli 1-Agustus 29, Pusat Seni Performing CN 1988, York, PA
Juni 19-Agustus 1, Universitas Negeri 1988 Pennsylvania, York Campus, York, PA
Oktober 1986 "Internal / Eksternal" Wm. Galeri Seni Kesatuan Siswa Pitt, Universitas Pittsburgh, Pittsburgh, PA

GAMPANG GRATIS GRATIS
1992 Juli-Agustus "Obsesi" Pusat Kesenian Discovery, York, PA
Pameran Grup Retrospektif Maret 1992, Pusat Kesenian Kesenian, York, PA
Agustus-September 1989 "Drawing '89" Pusat Doshi kanggo Seni Kontemporer, Harrisburg, PA
Juli 1987 Group Show, Galeri Carson Street, Pittsburgh, PA
Juni 1986 Festival Seni Tiga Sungai, Pittsburgh, PA
1986 April, Pameran Siswa 1985, Galeri UP, Universitas Pittsburgh, Pittsburgh, PA
1983, Pameran Siswa 1982, Chatham College, Pittsburgh, PA
Agustus 1979 Pulo Heights Studio Pariwara Seni 1st, Pulo Pulau, NJ

GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Butler
Amerika Serikat
Inggris
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO