Ngganti foto potret sampeyan
richardleeuk
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisCardiganInggris

Saka artis menyang Desainer lan bali maneh; Aku wis nggambar lan nglukis taun-taun kanthi profesional 28, ganti saka apa sing bisa nyata karo sing kurang.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
Artist at Work
Artist at Work
BABAGING KULA

I work in acrylics, watercolour and digital from A3 to larger canvases. Currently living in West Wales in the Uk.

I've worked for most of my career with Designers producing illustrations for Architecture, Interiors and gardens which has been fascinating! Now I'm exploring my own thoughts and ideas in painting, photography but still have a great interest in 3D design; furniture and sculpture! 

 

BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Cardigan
United Kingdom
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO