Ngganti foto potret sampeyan
richardleeuk
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisCardiganInggris

Saka artis menyang Desainer lan bali maneh; Aku wis nggambar lan nglukis taun-taun kanthi profesional 28, ganti saka apa sing bisa nyata karo sing kurang.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
Artis ing Kerja
Artis ing Kerja
BABAGING KULA

Aku kerja ing akrilik, cat banyu lan digital saka A3 menyang canvases luwih gedhe. Saiki manggon ing West Wales ing Uk.

Aku wis kerja tenan kanggo karir karo Desainer sing nggawe ilustrasi kanggo Arsitektur, Interiors lan kebon sing apik banget! Saiki, aku njelajah pikirane lan ide dhewe kanggo nglukis, fotografi, nanging isih duwe minat kanggo desain 3D; prabotan lan patung!

BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Cardigan
Inggris
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO