Ganti foto sampul sampeyan
ROMAC
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanInver, Tain, shire RossInggris

Matématika lan Artis.
Arca konstruktif karo media sing beda.
Saiki nggunakake kaca lan tembaga ing seri Creusa.
Uga digunakake, kertas, kawat, barang-barang sing ditemokake, tembaga, gelas, resin, wol felted.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN

Pendhaftaran karya paling anyar ing pameran ing Galeri Browns Tain Skotlandia. Karya iki, seri Creusa, pisanan dipamerake ing Oktober 2018 ing pameran ulang taun 25th ulang taun sing nampilake seniman 25. Aku dadi seniman anyar menyang Browns lan seneng banget yen wis kalebu ing pameran iki.

Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEO
BABAGING KULA

Gambar 1 Aku wis diwenehi ijin klompok kesehatan mental kanggo nggunakake gambar kasebut ing publikasi.

Gambar 2 Conto seri Creusa sing anyar. Umume nganggo tembaga lan kaca nanging siji iki yaiku bolt gelas isi ireng ing endhog kaca ireng.

Gambar 3 Aku seneng paddling!

Gambar 4 Digital karya ing pameran.

Gambar 5 Gambar saka wong sing maca ing sepur saka Inverness menyang London, diselehake ing rong dulang cetak lawas.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Inggris
Inver, Tain, shire Ross
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN