Ganti foto sampul sampeyan
rondo
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanThorntonAmerika Serikat

Aku dadi pelukis lanskap sing diwulang dening inspirasi dening
Alam Alam lan kepiye carane nedahake awake marang aku.
Aku manggon lan kerja ing Pagunungan Rocky Colorao.
Selawase mahasiswa ... Rondo.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Aku pelukis surogo sing wis diwulangake kanthi nyata lan kerja ing Pegunungan Rocky Colorado. Alam Alam lan kepiye cara nedahake awake dhewe marang aku yaiku masalah utama. Aku wis ngormati katrampilan seni lan kreatif sajrone luwih saka rong puluh taun. Karya seniku saiki wis siyap kanggo seni sing tuku umum lan uga kolektor uga. Situs webku, (Rondoizim.com) isih ana lan dibukak. Ing omah studio aku nggawe salah sawijining lukisan asli sing ora ditemokake ing papan liya. Aku minangka ahli babagan ngerteni ide sing abstrak. Aku uga nggawe mural njero ruangan lan aku duwe portofolio cetak ekstensif. Seniku yaiku Colourful Colorado. Aku bakal terus golek gratifikasi seni lan kreatif lan nyedhiyakake seni anyar sing terjangkau.

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Amerika Serikat
Thornton
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN