Ngganti foto potret sampeyan
Rampung
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisOaklandAmerika Serikat

"Aku ngrangkul narasi. Sawise kabeh, manungsa minangka makhluk crito ”

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
Aku diwakili Galeri GearBox; Oakland CA, AS lan ing UGallery www.Ugallery.com
VIDEOS
BABAGING KULA
Pakaryan saya minangka dialog sing luwih jero ing sirahku lan nemokake sisa-sisa kertas, nyemprotake kaca sketsa, lan cat.Like kartun Surreal, saben pakaryan minangka panggung lan gambar sing ditemokake bareng-bareng kanggo takon babagan pangerten kita. mandhiri. Politik, seksualitas, depresi, feminisisme lan, lingkungan ana kabeh sing ana ing saindenging kerjaku.Nalika 20 taun kepungkur, kertas wis dadi pilihan sing dakkepakake. Aku biasane ora miwiti potongan kanthi narasi khusus ing pikiran. Narasi karya biasane mbukak awake dhewe. Gestalt saka nemokake, nggayuh lan nyaring maneh, saiki kepiye mikir lan kerja.I urip lan kerja ing greja sing dikonversi sing ana ing Lembah Tengah California. Urip kanggo kula muter babagan praktik studio. Iku konsisten lan obsesif. Pendhaftaran studio minangka papan sing bisa ngetrapake kekuwatan sing dikepengini urip. Iki minangka papan sing pancene dhewe.
BABAD
Artis berbasis California, Ruth Satis, duwe cara biasa kanggo inti kanggo kamanungsan. Serangga, kewan lan tanduran uga nggunakke narasi manungsa ing komposisi unik saka nggambar lan kolase kertas sing ditemokake. Jaminan nggawe imajinasi sing bisa dideleng saka buku bocah-bocah sing luwih cilik, nanging liyane uga katon kaya kaca saka buku harian rahasia.Ruth Satis sinau karo seniman David Barbero, Doris Cross, Joel Fisher, lan Pagen Brooke. Dheweke nampa MFA saka Institut Kesenian San Francisco. Pakaryan bisa ditemokake ing koleksi permanen Universitas Oregon; Eugene, Pusat Brower David; Berkeley lan Layanan Kehutanan AS.
Gambar BIOGRAPHY Artis 1
TEKNIK
Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
EXPERTISE
Rapat / lukisan puas Ruth tenan ngganti obyek-regane sing regane dadi narasi-narasi sing nyenengake supaya para penonton bisa nerjemahake. Pengalaman donya seni Ruth katon ing kecanggihan visual lan ing manipulasi bahan sing ditemokake lan ephemeral. Oct.10, 2018 Artist-At-Large.com
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Oakland
Amerika Serikat
Inggris
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO