Ganti foto sampul sampeyan
SALIS-ART
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanATHENSYunani

Hai kabeh. Aku Michael saka Yunani. Aku minangka seniman sing sinau dhewe. Seni ekspresi, kanthi pendekatan ekspresionis lan naif sing dakkarepake ing karya seni. Kabeh jinis medium, kanthi pilihan khusus ing cat banyu lan mangsi.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Tansah inspirasi, saka wong unik, lan film majestick, saka dongeng, lan Urip.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
BIOGRAFI

Aku lair ing AuSTRALIA, nanging ing taun-taun wiwitan aku pindhah karo kulawarga, ing Yunani. Umure 50 taun,. Wiwit cilik aku nyoba kanggo eksprimen karo macem-macem jinis seni. Pembuatan blok, Perfomanses minangka aktor, pencipta pappet , Aku wis telung taun sinau babagan nggawe film ing bidang arahan, ing sekolah sinematografi Athena STAYRAKOY.

Nanging seni visual menang ing antarane eksperimen lan nggoleki cara kanggo nyebutake aku artistik

Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK

EKSPRESI DENGAN PENDEKATAN NAIF.

AIR, MINYAK, ACRYLICS

Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Yunani
ATHENS
Inggris, Yunani
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN