Ganti foto sampul sampeyan
sareenak
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanBangaloreIndia

Aku dadi seniman visual sing nggarap gambar, lukisan lan patung media campuran, Pakaryanku babagan pemetaan kutha, liwat jaman kepungkur, saiki lan saiki nggunakake bentuk arsitektur lan desain saka kutha kanggo mbangun ruang imajinatif.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Praktek saiki Sareena Khemka nylidiki papan kutha liwat ide-ide dikotomi babagan pambangunan lan karusakan, pengawetan lan regenerasi, lingkungan nggawe manungsa lan organik, nggawe ruang transformasi lan obyek sing ngeling-eling reruntuhan sejarah lan formasi geologi sing duweni potensi evolusi material.

Mapping cityscapes liwat narasi saka jaman biyen lan mbesuk, preoccupation dheweke karo mbangun praktik adhedhasar riset babagan subjek kasebut nyebabake dheweke kerja karo sawetara medium sing diwiwiti kanthi nggambar lan saiki kalebu arca, ditemokake obyek, swara lan cahya, nggabungake ilmu pengetahuan lan teknologi menyang proses kreatif dheweke.

Sawise urip ing pirang-pirang kutha metropolitan kayata Chicago, Kolkata, Bombay & Bangalore, dheweke digambar menyang arsitektur ruang lan sifat sing kontrasional.

Apike Khemka karo kristal rock wiwit ing Mumbai ing ngendi umume didol ing sudhut dalan sing ngelingake mikrocosm koloni kutha sing nggawe wujud organik lan geometris sing luar biasa ing pola khusus huru-hara sing diatur.

Gambar sadurunge seniman kasebut ngganggu kelainan lan kekacauan ing kutha-kutha kutha kanthi nyambungake obyek telung dimensi lan bentuk karo kristal rock geologi lan ngrusak zat organik, nyusup dadi pola lan jaringan sing rumit. Pakaryan kasebut saiki asale saka ide sing padha, terus dadi praktik sing luwih jero, ing endi Sareena mbangun lapisan kompleks lan ora mupangate kanggo nggawe wujud rumit sing digabung kanthi cara serbaguna sing mbutuhake spekulasi lan refleksi.

BIOGRAFI

Sareena Khemka minangka seniman visual sing nggarap instalasi media campuran, lukisan lan pamasangan arca. Dheweke nyekel gelar BFA ing lukisan saka The School of Art Institute of Chicago, 2007 lan Kala Bhavan, Santiniketan, 2004. Dheweke uga dadi bagian saka program lukisan musim panas 6 minggu ing The International School of Drawing, Lukisan lan Sculpture ing Italia, 2006 lan Triveni Kala Sangam, New Delhi, 2001.

Sareena uga wis dadi seniman penduduk ing Space 118, Mumbai kaping pirang-pirang wiwit taun 2010 nganti taun 2013. Dheweke dipilih dadi residensi gambar 6 minggu ing Mumbai dening Yayasan Piramal Art ing taun 2016 lan forum Ramalan ing Hongkong ing taun 2015.

Artis saiki manggon lan kerja ing antarane Bangalore lan Kolkata.

TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR

Sareena minangka salah sawijining 10 seniman kontemporer sing dipilih kanggo lelang Seni & Menjual bebarengan karo seniman master lawas & modern minangka acara selari sajrone Sidhang Kemuncak seni India, New Delhi. Dheweke dadi salah siji saka loro seniman sing makili India ing Camp SAARC Art for 'Perubahan Iklim, 'ing Bhutan. Karya uga wis dipamerake ing Taman Centennial kanggo kepala negara-negara negara Saarc, Camp Art Saarc, Bhutan.

Acara paling anyar kalebu, 'Sawise wektu ing Ireng & Putih, 'Spasi Seni Centrix, New Delhi, 2017; 'Revelasi Introspektif, 'Galeri Veda, Chennai, 2016;'Scope & Scope ',Galeri Seni Tao, Mumbai, 2016; Pertunjukan jaminan seni India, Art Konsult, New Delhi, India; 'Cara Pemetaan,'Galeri seni Chitrakoot, Kolkata, 2014; 'Kulit jero: Kulit jero,'Art Chennai, dibawakake Mayank Mansingh Kaul, 2014; 'United Art Fair, 'New Delhi, sing dipimpin dening Peter Nagy,'Allegori, 'Art Konsult, New Delhi, 2012; 'Manungsa Manungsa, '(instalasi arca) Festival Seni Kala Ghoda, Mumbai, 2012; SAARC Art Show,Pusat Seni Tarayana & Balai Raya Centennial, Bhutan, 2010;Tampilake sarjana, Galeri G2, Chicago, 2007 lan 'Kutha loro, 'Galeri Seni Purwaning Dumadi, Calcutta, 2006 (Solo).

PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Bangalore
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN