Ganti foto sampul sampeyan
Silvana21
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanRijekaCroatia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA

Aku lulus seni visual ing Fakultas Pedagogi ing Rijeka - subyek opsional: Seni Grafis lan Grafik Terapan. Bidang minat pribadi - lukisan, desain lan (seni) pendhidhikan. Aku melu ing pirang-pirang pameran klompok, uga nganakake sawetara pameran pribadi. Aku wis nampa akeh penghargaan kanggo karya seni lan karya pendhidhikan. Aku anggota CAA - Asosiasi Artis Kroasia. Aku manggon lan makarya ing Rijeka, Kroasia.

Ing pakaryan, aku utamane nyebutake kanthi gerakan lan tekstur sing diwenehake dening materi tartamtu. Aku njelajah macem-macem bahan sing tekstur dadi bagean saka lukisan lan mula nggawe puisi tartamtu. Katresnanku sing gedhe yaiku nggarap macem-macem jinis kertas kanthi teknik sing beda-beda nanging mesthi negesake tumindak, grafis lan mesthine warna. Aku rumangsa yen liwat pegawean kaya ngono, aku bisa ngomong sejatine sejatine babagan aku dadi seniman lan wong. 

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Croatia
Rijeka
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN