Ngganti foto potret sampeyan
silvanalacretaravena
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisMinneapolisAmerika Serikat

Artis, perancang perhiasan, sejarawan seni, ahli terapi seni lan psikolog. http://www.silvanalacretaravena.com

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

Silvana LaCreta Ravena minangka seniman serbaguna sing makarya nganggo teknik minyak, resin lan encaustic ing lukisan abstrak lan kolul arca sing nyambung psikologi lan seni. Dheweke uga nggawe seni sing bisa dienggo, nggawe potongan perhiasan kanthi potongan-potongan sisa lukisan sculptural.

Silvana dididik minangka ahli psikologi lan uga nyekel gelar seni, sejarah seni lan gelar master ing seni rupa. Dheweke ngadegake studio ing Minnesota ing taun 2006 lan, wiwit saiki, wis akeh pameran ing saindenging AS lan Eropa. Dheweke dituduhake ing galeri ing Miami, Denver, Minneapolis, Scottsdale lan kutha liyane kalebu São Paulo, ing Brasil lan Lisbon ing Portugal. Artine wis ditampilake ing pirang-pirang publikasi seni Amérika lan Eropa, acara seni TV kaya PBS- Minnesota Original. Dheweke nampa hadiah ing AS lan Jerman lan karyane nggabungake koleksi pribadi ing AS, EU lan Brazil.

Siri lukisan lan kolar patung njelajah pirang-pirang tema sing ana gandhengane karo hubungan antara psikologi lan seni. Landscape minangka lelungan crita lan memoir, dene abstrak orkestrasi arkeologi warna lan teksture akeh dipengaruhi dening panaliten babagan psikologi pemahaman. Seni sing bisa dipakai utamane nuduhke tawis minangka bahan sing larang regane. Silvana nempel, sekring lan nyemprotake fragmen enculics arca gedhe kanggo resin, kulit, lan logam kanggo nggawe perhiasan kontemporer. Potongane minangka ekspresi saka kaendahan sing menehi inspirasi.

Saka cat banyu pertama ing umur papat nganti tesis dheweke nulis kanggo gelar pungkasan, kombinasi unsur unik Silvana LaCreta Ravena nggawa karyane - seni, pribadi, lan profesional, menehi kredibilitas asli

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BABAD

Silvana LaCreta Ravena minangka seniman serba guna sing biasane kerja karo teknik minyak, resin lan encaustic (dheweke uga nggawe seni nganggo), nggawe lukisan abstrak lan kolul arca sing nyambung psikologi lan seni.

Wiwit dheweke nggawe studio ing Minnesota ing taun 2006, Silvana wis akeh dipamerake ing AS lan Eropa, lan seni kasebut diwakili ing galeri ing Miami, Denver, Minneapolis lan kutha liyane kalebu Lisbon (Portugal). Silvana wis ditampilake ing pirang-pirang publikasi seni Amerika lan Eropa, acara seni TV, lan nampa hadiah seni ing AS lan Jerman. Pakaryan dheweke nggabungake akeh koleksi pribadi ing AS, EU lan Brazil.

Lukisane, kanthi tliti babagan nggunakake warna lan garis, dipengaruhi dening latar mburi minangka mantan psikologi klinis lan sinau babagan psikologi pemahaman. Kanggo Silvana, "seni minangka jinis perwujudan sing nggawe pengalaman sing nggawe pengalaman."

Liyane kenalan karo biografi unik lan sumber / inspirasi ing mburi oeuvre dheweke, mbukak seniman sing duwe semangat marsekusi, semangat intelektual, lan teknik sing padhet kanggo nggawe badan asli sing asli.Originally saka São Paulo, Brazil, dheweke lair ing kulawarga sing psikologi lan seni dicampur. Pakaryan minangka psikologis klinis lan latar mburi minangka seniman menehi inspirasi kanggo njelajah wilayah sing luwih jero babagan seni lan akademi, teori lan praktik konversi. Dheweke sinau minangka ahli psikologi lan uga duwe gelar terapi seni, sejarah seni lan gelar master ing seni rupa.

Dheweke wis njelajah macem-macem bentuk seni sajrone urip. Pakaryan minangka desainer produksi ing film lan, mengko, seni video, nyebabake dheweke ditawani kekancan kanggo sinau seni lan desain ing New York University, sing kudu mudhun supaya bisa ngrampungake gelar psikologi. Nanging bentuk seni sing paling disenengi dheweke, isih bisa lukisan. Nalika umur patang taun, wong tuwane banjur menehi banyu bensin lan easel. Ora sethithik dheweke ngerti karir sing wis disetel, amarga gampangel dheweke resmi wiwit dadi seniman!

Wiwit jaman enom, dheweke lunga menyang museum lan galeri karo kulawargane, lan miturut Silvana, dheweke isih bisa kelingan nalika ibune ngenalake dheweke menyang buku seni sing nampilake karya Raphael Sanzio, Raphael Sanzio: gambar-gambar kasebut ", Ujar Silvana," dadi aku takon marang ibuku apa iki lan dakkandhani: iki minangka lukisan, sayang. Wiwit iku aku nresnani lukisan ”. Ing yuswa wolung taun, dheweke ngajak kelas seni pisanan karo Bernardo Cid, pelukis Brasil sing misuwur, pengalaman seminal sing temtu nduwe dhasar kanggo ngetrapake usaha seni ing mangsa ngarep. Dheweke terus nganggo bengkel seni lan kursus ing mangsa enom.

Kanthi seni wis dadi bagean sing paling gedhe ing urip, nalika dheweke wis kuliah, dheweke bisa nggayuh gelar psikologi. Pilihan iki tuwuh amarga ora ana hubungane karo seni lan prilaku, utamane dinamika psikologis ing mburi memori lan awake dhewe. ekspresi. Sawise entuk gelar psikologi, dheweke kerja ing setelan klinis nganti pirang-pirang taun nalika ngupayakake jurusan terapi seni lan sejarah seni. Dheweke uga nyinaoni desain kain, sing nggawe semangat dheweke kanggo seni nganggo lan bisa kerja kanggo industri busana. Ing wektu kasebut, saliyane nuduhake seni dheweke ing galeri lan pusat seni, dheweke uga ngajar seni sejarah, seni sejarah.

Wiwit pindhah menyang Amerika Serikat ing taun 2006, Silvana wis ngadegake studio ing Minnesota lan fokus kabeh energi kanggo nglukis.Teknik nontraditional nggawa macem-macem lukisan lan kolul arca liwat nggunakake warna sing digawe khusus lan manipulasi bahan tambahan. Kanthi campuran lilin sing beda, umpamane, dheweke bisa menehi bahan mentah sing beda-beda derajat opacity lan translucency. Lapisan sing digawe dheweke ing potongan kasebut ditrapake kanggo ngetrapake lapisan jiwa. Tekstur ora mung dilambangake, nanging saiki ana ing terusan, ngundang panampil kanggo digali, kanthi arkeologi bisu, kanggo nggoleki makna apa sing katon. Sing ora kepenak kanggo nyilem ing permukaan sing digawe dheweke kanthi ati-ati direncanakake kanthi muter kanthi perspektif hawa lan ngadeg.

Pakaryan kasebut mutusake telung dimensi lan njaluk pengalaman urip - mokal kanggo ndeleng teks tekstur sing apik kanthi lukisan kanthi ndeleng online utawa dicithak. Kombinasi unik unsur Silvana LaCreta Ravena nggawa karya kasebut - seni, pribadi, lan profesional - menehi kapercayan asli.

Nalika saben potongan duweke dhewe mesthi "ngomongake awake dhewe," yen katon ing konteks latar mburi ide, ide, lan teknik artis, jelas entuk gelar kesegaran lan makna sing nuduhake ukuran karya sing bener. Saka cat banyu pertama dheweke nalika umur papat nganti tesis sing ditulis kanggo gelar pungkasan, pendhidhikan, pengalaman urip lan upaya profesional dheweke wis disintesis karo praktik seni dheweke, dadi latar mburi alam.

(Adam Eisenstat minangka wartawan khusus ing seni saka PA, USA.)

______________________

Gambar BIOGRAPHY Artis 1
TEKNIK

Aku seneng njelajah teknik sing beda-beda lan luwih saka karir seni dawa aku wis nggawe pirang-pirang potongan njelajah encaustic, minyak, acrylic, resin, media campuran, nggawe perhiasan lan desain kain kalebu bathik.

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Minneapolis
Amerika Serikat
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO