Ngganti foto potret sampeyan
toko
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisBebener utawa KonsepAmerika Serikat

Aku artis urip lan makarya ing negara-negara mexico anyar. Aku nyambut gawe kanthi macem-macem medium, lan ing macem-macem teknik wiwit saka surrealisme, ekspresi transpendental non objektif, kanggo politik, lan tema pribadi.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEOS
Artis ing Kerja
Artis ing Kerja
BABAGING KULA

Katrampilan sing ana gandhengane;
Aku dadi artis kerja independen ing macem-macem medium nganti luwih limalas taun.

Sejarah tenaga kerja (riwayat galeri);
1. 1998. Kompetisi seni negara NM. Panggonan 1st. Sertifikat sing diwenehake dening kongresman negara Bill Redmond. Piece digantung ing capitol Washington sajrone setaun.
2. 2001. Tampilake ing galeri Melina sing gelap, Denver Colorado.
3. 2004. Tampilake ing galeri Zook, Denver Colorado.
4. 2006. Tampilake ing Blok 7, Denver Colorado.
5. 2009. Tampilake ing Taza Cafe, Taos New Mexico.
6. 2012. Loro lukisan sing ditampilake ing YOA (duta cilik kesempatan) pengumpulan dana Ethiopian. Denver Colorado.
7. 2012. Rong lukisan sing ditampilake ing Raton Aquatic Center, Raton New Mexico.

Pendidikan;
GED ditampa ing Kesempatan Sekolah Emily Grifith, Denver Colorado.
Rock lan Mountain College of Art and Design, Denver Colorado.

ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BABAD

Aku tau dadi seniman wiwit enom lan penduduk ing New Mexico wiwit 1989. Aku pindhah menyang Denver ing 1998 kanggo sinau seni ing College of Art and Design Rocky gunung. Aku dadi mahasiswa Irene Delka McCray lan Clark Richert. Aku bali menyang New Mexico ing 2007 lan wis urip lan makarya ing kene.
Katresnan lan fokus ing urip yaiku seni.

Gambar BIOGRAPHY Artis 1
Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK

Pakaryan saya beda karo tema politik lan pribadi, kanggo abstraksi non-objektif transcendental lan akeh warna.

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
EXPERTISE
Artis LAMPIRAN Gambar 1
Artis LAMPIRAN Gambar 2
AWARDS
GAMPANG LATIHAN

rio bravo. Acara 2016. peripeteia. Adam Sturch

GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 3
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 4
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 5
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Bebener utawa Konsep
Amerika Serikat
Inggris
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO