Ngganti foto potret sampeyan
sumurup
Ngganti foto potret sampeyan
anggotaMarketing Social MediaGaoGuanWuxiChina

Jaringan antarane seni lan commerce.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto Fitur Anggota
Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA

Sanajan aku kalebu warisan Cina, nanging wong Tionghoa ora paling apik. Aku tuwuh ing Manchester, Inggris, sinau ing London

TENTANG AKSAYA | PROFESION

Nggarap Peter Gao ing GaoGuan. Kita semangat babagan seni lan perdagangan sambung salib. Ngatur acara lan mbantu marketing media sosial ing lapangan.

Foto Anggota 7
Foto Anggota 8
VIDEOS
ING JAWA | KONTAK | Luwih
Wuxi
China
Marketing Social Media
GaoGuan
Acara
Cina, Inggris
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Admins lan Team ARTMO