Ganti foto sampul sampeyan
sumurup
Ganti foto sampul sampeyan
AnggotaMarketing Social MediaGaoGuanWuxiChina

Vernetzung zwischen Kunst und Handel.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto Fitur Anggota
Foto INSTAGRAM
BABAGING KULA

Ich bin zwar chinesischer Herkunft, yaiku Chinesisch ist ing nicht das Beste. Ich bin ing Manchester, Großbritannien, aufgewachsen und habe ing London </u> studiert

TENTANG AKSAYA | PROFESION

Nggarap Peter Gao ing GaoGuan. Kita semangat babagan seni lan perdagangan sambung salib.

Ngatur acara lan mbantu marketing media sosial ing lapangan.

Foto Anggota 7
Foto Anggota 8
VIDEO
ING JAWA | KONTAK | Luwih
Wuxi
China
Marketing Social Media
GaoGuan
Acara
Cina, Inggris
Link Media Sosial Sampeyan bakal katon minangka lambang ing ngisor jeneng sampeyan.
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Admins lan Team ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN