Ngganti foto potret sampeyan
SunGuangyi
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisDaliChina

1967 Lair ing Provinsi Liaoning China.
1981 Sinau lukisan tradisional Cina ing lembaga seni Chenzhou ing Provinsi Liaoning.
1992 Digawe saka budaya budaya lan seni Liaoning.
1993 teka ing Beijing lan dadi seniman profesional.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

Profil 1967 Lair ing Provinsi Liaoning China. 1981 Sinau lukisan tradisional Cina ing lembaga seni Chenzhou ing Provinsi Liaoning. 1992 Digawe saka budaya budaya lan seni Liaoning. 1993 teka ing Beijing lan dadi seniman profesional. 1994 Urip ing desa seniman Yuanmingyuan. 2003 Dilatih menyang Tibet Westnothern ing Provinsi Yunnan lan Westsheast ing Provinsi Sichuan, lan nggawe akeh lukisan kanthi judhul lan. 2007 Dadi wiku kanggo wektu sing cendhak. Kanggo nindakake agama Buddha sajrone urip, lan ngunjungi sawetara tanah suci ing Xishuangbanna Provinsi Yunnan lan Burma.Menawa menyang Jizu Moutain saka Dali saka Xishuangbanna kanthi ati-ati suwene rong puluh lima dina. Saiki manggon ing Provinsi Yunnan. Pameran Solo 2016 Pameran Solo ing Sin Sin Fine Art of Hongkong. Pameran 2012 Solo ing Sin Sin Fine Art of Hongkong. Pameran 2011 Solo ing Sin Sin Fine Art of Hongkong. Pameran 2009 Solo ing Sin Sin Fine Art of Hongkong. 2007 Pameran solo <BLESSINGS - VOYAGE TO SHANGRILA2> ing Sin Sin Fine Art of Hongkong. Pameran 2007 Solo ing Sin Sin Fine Art of Hongkong. Pameran 2006 Solo ing Club House Of Palm Springs Apartments of Beijing. 2005 Pameran solo <BLESSINGS - VOYAGE TO SHANGRILA> ing Sin Sin Fine Art of Hongkong. Pameran 2004 Solo ing Sin Sin Fine Art of Hongkong. Pameran 2001 Solo ing Qin Gallery of Beijing. Pameran 1999 Solo ing Qin Gallery of Beijing. Pameran 1998 Solo ing Qin Gallery of Beijing. 1997 Pameran solo ing Kedutaan Besar Jerman ing Beijing. Pameran Grup 2017 Pameran Grup ing Gempa seni kontemporer ALG ing Prancis 2017 "PEMIMPIN" ing Pameran Sin Sin Fine Art ing Hongkong 2016 Grup ing galeri Zenkonin ing Jepang 2015 "Lelongan Art Charity kanggo Gempa Bumi" ing Beijing 2015, Lelang amal "Mugi Nepal" ing pameran Hong Kong 2014 KEE CLO "Kesenangan Dobel" ing Sin Sin Fine Art of Hongkong 2013 Pameran "Sepuluh Taun Sawise Duwe" Sin Sin Fine Art ing Hongkong 2013 Pameran "Xu Beihong Award" ing museum Provinsi Jiangsu, China 2013 "Pembersihan Jiwa "Pameran ing Sin Sin Fine Art ing Hongkong 2012Kapindho" Konsep Kesenian-China "Pameran lukisan Cina lan lukisan minyak ing Beijing, China 2011" Pameran Nasional Seniman Nasional sing Didhaptar "ing Chengdu, China 2011 pameran amal kanggo" Hati " ing Art Sin Fine Art ing Hongkong 2010 Auction Art Archive taunan ing Hongkong 2010 pameran amal "Ngubungi Hati" ing Sin Sin Seni Halus ing Hongkong 2009 "Pameran-Bagean Asia Kesadaran Festival" ing Sin Sin Fine Art ing Hongkong 2009 "Ndhaptar pameran amal" Sin Sin Fine ing Hongkong 2009 Pertama "Pameran Penghargaan Xu Beihong" ing museum Provinsi Jiangsu , China 2009 Pameran Pusat Seni Yuan Beijing. Lukisan Kertas 2008 diklumpukake ing buku kaligrafi lan seni Cina. Pakaryan 2008 rawuh ing lelang bermanfaat ing galeri 10 Chancery Lane Hongkong kanggo lindhu ing Provinsi Sichuan lan badai Burma. Lan limang karya liyane diturunake menyang Sin Sin Fine Art sing bisa didol, dhuwit kasebut disumbang kanggo Red cross Hong Kong. 2007 "Trace" Konvensi Lei Yuan lan Angkasa Art Convex inBeijing. 2007 "Pameran Artisme Buddha" ing Galeri Jixiangbole ing Beijing. 2007 "Terapung Awan" Konvensi Lei Yuan lan Ruang Kesenian Convex saka Beijing 2007 "40 + -" ing Sin Sin Fine Art ing Hongkong 2006 Pameran Seni Kontemporer ing Galeri Wektu ing Beijing 2006 Festival lan Seni Seni ing SongZhuang saka Beijing 2006 "Deleng China dening Western people'eyes ”Pameran Artis Artis Tionghoa lan Italia ing Panggonan Seni Newyork, Beijing. Pameran Kesenian 2005 Cina lan Jerman "Vibrasi" Pameran Artik ing Munich Jerman 2002 SCHLOB LAUBACH Pameran Internasional ing Frankfurt Jerman Pameran 2001 Telung Artis ing China Eropa Eropa Bisnis Bisnis Internasional Shanghai 2001 Pameran Kesenian kontemporer Cina ing Florence galeri Beijing 2001 China lan Pameran Art Art Jerman ing Dachau Jerman 2000 Auction Art Modern Cina, karya Peradaban diklumpukake ing Amerika 1998 Golek Pameran Impian ing Galeri Guanjinglang saka Hilton Hotel saka Beijing 1998 Pameran Lingkungan papat Artis ing Galeri Seni Kontemporer Beijing 1996 Pameran Kesenian Cina 1992 Beijing 5.23 <Pameran XNUMX> ing Koleksi Karya Seni Museum Provinsi Liaoning: Karya dikumpulake dening PETRA MANN lan FRANK HARTMAN sing makarya ing Kedutaan Besar Jerman, MARLIS ROTTING sing dadi Direktur ing Schwabisch Hall AG saka Jerman, LUTZ MAHLERWEIN sing dadi Direktur ing Berlin TV, ERIC ROSENBLUM sing dadi Manag ing Direktur Realnetworks of America, editor utama Die Zeit ing Jerman, BIRGIT HELLERBRAND sing dadi Wakil Presiden Siemens Jerman, JOYCE MA sing dadi kolektor Hongkong, Jerman, American, Taiwan, Hongkong, Jepang, Prancis, Norwegain , Indonesia, Korea, Pusat Kesenian Yuan ing Beijing, Seni Sin Sin Fine ing Hongkong, Lelang Seni Kontemporer Cina ing New York lan Lelang Arsip Art Asia lan sapanunggalane. Laporan Media: Majalah Artis Italia nglaporake karya tinta.Berlin TV, TV Bavaria, Dachau Daily, Radio Munich, Beijingmagazine, web Hong Kong.

BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Dali
China
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO