Ganti foto sampul sampeyan
tiinalilja
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanMazametFrance

Aku dadi pelukis figuratif sing inspirasi dening gaya hiasan bygone lan kitsch warna-warni. Saiki adhedhasar ing Kidul Prancis lan Inggris, aku misuwur amarga keunggulan teknis
lan manungsa waé sing obsesif marang rincian.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
Halo ana - aku Tiina, artis, pelukis lan desainer. Aku manggon lan kerja ing sikil Montagne Noire, nalika lawas crumbling Maison de Ville manawa aku bareng karo co-kongkalikong lan Alsatian tuwa sing diarani Rusty. Nalika aku ora ngupayakake desa karo bocah utawa nggegirisi ing pasar lokal, sampeyan bakal bisa nemokake aku ing atelier kasebut; sikat ing tangan utawa sketsa karya seni anyar.

Aku wis nggambar lan nglukis luwih dawa tinimbang wis bisa ngiket gandheng lan aku rumangsa ora bisa dipercaya amarga wis bisa ngrebut semangatku dadi karir. Sanajan lukisan minyak tradisional minangka katresnan pertama, saiki aku kerja kanggo nggabungake gambar kanthi ilustrasi vintaj lan media cetak liyane wiwit wiwitan abad 20th. Kecenderunganku kanggo nglumpukake (utawa hoard) foto antik, poster lan barang-barang liyane sing apik banget wis nuntun aku ngembangake gaya lukisan sing nggambarake minat kanggo curiositas gaya lawas lan gaya hiasan sing biyen. Katresnan patter, ornamen lan kerajinan tradisional iki wis menehi inspirasi kanggo ngripta seni sing daklakoni, nanging uga mbantu aku nalika mulihake umur umure ing abadku.
ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI

Tiina Lilja minangka pelukis kiasan sing duwe potret ing barang-barang sing ngurmati lan merek apik banget, sing misuwur amarga keahliane teknis lan rinci. Lair ing Finlandia ing taun 1990, dheweke saiki manggon lan kerja ing antarane Kidul Prancis lan Lor Devon, Inggris karo bojone lan ngluwari Alsatian sing diarani Shut Up Rusty.

Gambar BIOGRAPHY Artis 1
Gambar BIOGRAPHY Artis 2
TEKNIK

Minangka pelukis, bagean gedhe saka dina kerja saya ing studio. Nalika aku nggambarake sikat kaya sikat, kudu mbatalake relevansi mediumku wis kontras karo aku kanggo milih subjek sing asor, biasa lan ora rumangsa nalika ditemoni ing habitat alami ing toko departemen utawa omah sampeyan. Ing pangerten kasebut, aku ndeleng luwih akeh kurator utawa archivist saka saben dina katimbang pelukis.

Sanajan aku paling misuwur babagan potret merek merek lan obyek sing paling akeh, saiki aku nggabung karo imajinasi sing ditemokake, yaiku foto utawa cetakan nganggo gambar lan sulaman, kanthi tujuan sinau babagan tema identitas lan perwakilan. Kecenderunganku kanggo nglumpukake (utawa hoard) foto antik, poster lan barang-barang liyane sing apik banget wis nyebabake aku nggawe gaya lukisan sing nggambarake semangatku kanggo kepincangan modern, desain nostalgia lan pola grafis. Katresnan hiasan lan kerajinan tradisional iki wis dadi inti saka prakteke studio wiwit wiwit wiwit nulis, nanging uga menehi inspirasi kanggo saya nggawe teknik saya lan entuk katrampilan anyar ing bidang seni, ilustrasi lan desain.

Kerajinan lukisan, saka nyusun lan nggawe primer dhewe kanggo nggawe seni lan milih potongan sing bakal dipamerake dadi kerangka praktekku. Sisane diisi dening sketsa, teori seni lan penasaran kanggo njelajah jagad visual ing aku.

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
France
Mazamet
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN