Ganti foto sampul sampeyan
trantuanartist
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanHanoiVietnam

«Lukisanku ditutup mripat sing ndeleng ing jiwaku. »

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
VIDEO
Karya Seni
Karya Seni
BABAGING KULA

Tran Tuan minangka pelukis Vietnam sing misuwur lan karya seni wis dipamerake kanthi nasional lan internasional. Diilhami dening spiritualitas Timur, potongan-potongan abstrak dheweke katon pisanan minimalis lan ana, yen nyatane ngemot intensitas lan getar, utamane digawe liwat palet warna lan teknik laring. Karya asil Tran nyedhiyakake saben pamirsa menyang jero pikirane. Karya kriya kasebut "Kutha Hanoi saya" nomer telu ing kompetisi paling sepuluh ing kompetisi "Kutha padhang-Big kutha" sing diatur dening Saatchi Gallery-London-Mei, 2013 kanthi partisipasi 2000 seniman ing saindenging jagad.

BIOGRAFI
TEKNIK

Tran Tuan duwe katrampilan master ing Minyak ing kanvas. Teknik dheweke nggunakake piso unik.

Gambar Artis TEKNIQUE 1
Gambar Artis TEKNIQUE 2
Gambar Artis TEKNIQUE 3
Gambar Artis TEKNIQUE 4
Gambar Artis TEKNIQUE 5
KEAHLIAN
PENGHARGAAN

Karya "Kutha ing Hanoi "wis ditingkat nomer telu ing kompetisi paling sepuluh ing kompetisi" Kutha padhang-gedhe "sing diatur dening Saatchi Gallery-London-Mei, 2013.

PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Vietnam
Hanoi
Inggris, Perancis, Vietnam
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN