Ganti foto sampul sampeyan
utsdab
Ganti foto sampul sampeyan
UniversitasSydneyAustralia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Fakultas Desain, Arsitektur, lan Bangunan UTS akeh disiplin sing duwe peran kanggo mbentuk masa depan budaya, masarakat lan ekonomi global. Iki amarga masa depan sing sustainable mbutuhake macem-macem perspektif kanggo ngatasi sawetara tantangan utama sing diadhepi industri, pamrentah lan komunitas.
UTS: Fakultas Desain, Arsitektur lan Gedung minangka fakultas sing inovatif, sregep lan bagean integral ing salah sawijining universiti teknologi utama ing Australia. Thanks kanggo model sinau kolaborasi sing beda, riset ngethok, lan fokus sing kuat ing industri lan keterlibatan global, para siswa UTS sinau supaya bisa nggedhekake potensial kreatif lan profesional.
Telung sekolah ing Fakultas - Sekolah Arsitektur, Sekolah Lingkungan lan Sekolah Rancang - mbentuk komunitas akademik sing sregep aktif, profesional dinamis; ahli industri sing dadi fokus ing strategi strategis.

Gambar Tampilan UNI 1
FAKULTAS SENI

DESIGN PENDIDIKAN
UNDERGRADUATE
Animation
Mode & Tekstil
Arsitektur internal
Desain Produk
Komunikasi Visual

PASCASARJANA
Desain


ARKITEKTIF PENDIDIKAN
UNDERGRADUATE
Desain ing Arsitektur
Arsitektur Lanskap

PASCASARJANA
arsitektur
Arsitektur Lanskap

 

PEMBANGUNAN BUILT
UNDERGRADUATE
Manajemen Proyek Konstruksi
Ekonomi Properti

PASCASARJANA
Properti & Perencanaan
Manajemen Proyek Proyek
Manajemen Proyek
Pengembangan Properti
Investasi Real Estate
Dhewe-Disiplin

GALERI & ACARA

Galeri UTS
UTS Gallery minangka papan ing sajroning kreatifitas lan teknologi. Kanthi fokus ing macem-macem, inovatif lan interdisipliner praktik ing seni kontemporer, desain lan penyelidikan sosial, kita nampilake program pameran khusus lan dinamis sing dilengkapi karo acara umum lan publikasi. Saka program pendhudhukan ing seni nganti sore, UTS Gallery tujuane kanggo tantangan, inspirasi lan melu, nuduhake ide lan njlentrehake kekuatan riset UTS.

Universitas Teknologi, Sydney
Tingkat 4, 702 Harris St, Ultimo, NSW
Tel: + 612 9514 1652
10am – 6pm Senin-Jumuah
UTS Gallery ditutup ing kabeh preian umum

 


GAMPANG KAWASAN
Topologi alus
Kate Scardifield, Unitl 20 April 2018

GAMPANG GAMPANG
Gegaman
Baden Pailthorpe, 1May - 22 Juni 2018

Halo Donya: Kode lan Desain
Diramal dening Aaron Seymour, 24 Juli - 14 September 2018

Kosok baline
Diramal dening Emily McDaniel, 25 September - 16 November 2018

ASAL | KONTAK
Australia
Sydney
702-730 Harris Street, Broadway, NSW 2007
+ 61-1300-275-887
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan

Deleng LAGI ...

LOG-IN