Ganti foto sampul sampeyan
Vanshita
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanPatnaIndia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
Hii saben wong, aku anyar ing lapangan iki nanging akeh wong sing seneng lukisanku.Ora matur nuwun lan nikmati. Matur suwun
Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEO
BABAGING KULA
Hii kabeh wong, Profesional aku nindakake seni madhubani ... muga-muga sampeyan kabeh bakal seneng karo kasebut
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
India
Patna
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN