Ganti foto sampul sampeyan
Veoblasco
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanMadridSpanyol
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
BABAGING KULA
Licenciada ing Bellas Artes, 1984. Waca ing kamus iki kalebu teknologi modern, gambar sing digambarake lan digital. Minangka partisipasi ing pamrih kolectivas tanto de pintura como de fotografía lan grabado, tambahi exposición individual de fotografía “bloqueando el porvenir”. Al margen de las corrientes artísticas, kasedhiya kanggo sawetara conto ing emociones. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanthi intuisi. A través de sus obras y títulos intenta crear un diálogo entre lo salvaje, con la explosión de color, y lo emocional, acercando la realidad a su mundo. Sampeyan ora bisa milih kanggo ngrampungake.
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Spanyol
Madrid
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN