Ngganti foto potret sampeyan
virayakymchuk
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisLviv-TernopilUkraine

Vira Yakymchuk minangka pelukis Ukrainia, sing produksi kreatif nyiptakake lukisan kiasan klasik, sing ditampilake kanthi kontemporer. Dheweke nggambarake kasunyatan kaya ngimpi, sing uga dadi gegambaran saka urip nyata.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA
BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN
PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Lviv-Ternopil
Ukraine
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO